Poodlana en deze crypto’s zijn de beste om te kopen in september voor een BTC pump

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De plotselinge daling van 15% van Bitcoin begin augustus zorgde voor schokgolven in de sector. Maar volatiliteit kan de beste vriend zijn van een slimme investeerder.

Binnen zulke volatiliteit schitteren de echte pareltjes. Je investeringen afschermen met een paar zorgvuldig geselecteerde altcoins kan het verschil maken tussen het doorstaan ​​van de storm en het meeliften op de volgende golf van crypto winsten. We hebben het over de groei die je investering kan vertienvoudigen.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je tenen in het cryptowater steekt, deze coins kunnen je ticket naar financiële vrijheid zijn.

Dit zijn de beste crypto’s om te kopen in september

Maak je klaar om de vier beste crypto’s te ontdekken om te kopen in september. Van de exclusieve aantrekkingskracht van de meme coin Poodlana tot de technologische bekwaamheid van anderen, deze lijst biedt voor elke investeerder wat wils:

  1. Poodlana (POODL)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Solana (SOL)
  4. Cardano (ADA)

1. Poodlana: Maak je klaar voor verfijning en 500x

Momenteel is Sol meme coin Poodlana het gesprek van de dag, vooral in Azië, de markt die goed is voor 80% van het handelsvolume van meme coins en talloze OG’s, bijvoorbeeld Shiba Inu, de pan uit rijzen. Investeerders daar hebben een griezelig talent om het volgende grote ding te spotten en het lijkt erop dat ze hun nieuwe obsessie hebben gevonden: Poodlana.

Na de afgezaagde clichés van Dogecoin en zijn derivaten, is Poodlana een verademing. Het is het digitale equivalent van haute couture, dat een sfeer van exclusiviteit en verfijning uitstraalt. En gezien de obsessie van het Verre Oosten met luxe mode, is Poodlana gemaakt voor Azië en gemaakt om te pompen.

Poodlana’s super snelle 30-daagse presale is afgerond op 16 augustus. Dit korte venster vestigde de status van het token naast het nieuwste limited edition Balenciaga-aanbod. En aangezien de POODL-token binnen 60 minuten na voltooiing van de presale werd genoteerd, met een notering op MEXC een paar dagen later, wordt alle vraag en FOMO van de presale op perfecte manier overgebracht naar de open markt.

De kern van de zaak is dat Azië dol is op meme coins. En Azië is nog gekker op poedels. Ze zijn al jaren een van de populairste hondenrassen in het Verre Oosten, onder andere vanwege hun compacte formaat, waardoor ze ideaal zijn voor dichtbevolkte Aziatische steden.

Bovendien zijn zowel Solana meme coins als op Azië gerichte meme coins momenteel de definitie van hot. Beleggers hebben links, rechts en in het midden +1000% winst gemaakt met Solana meme coins, waarbij sommigen snel miljonair werden. Ondertussen hebben Aziatische coins, van Chinese Andy tot PeiPei, winsten van +750% opgeleverd voor slimme beleggers.

De hysterische adoptie van Poodlana op Aziatische markten is een veelzeggend teken van een dreigende prijsstijging. Nu kapitaal naar alternatieve activa stroomt, gedreven door de BTC dump, zou Poodlana’s positie als een high-end meme coin het naar buitengewone hoogten kunnen stuwen. Dit zou de beste crypto kunnen zijn om te kopen in september voor potentiële winsten van 500x die schokgolven door de hele markt voor crypto sturen.

Ga voor meer informatie naar de website van Poodlana.

2. Ethereum: Het smart contractbroertje

De grote broer van Ethereum, Bitcoin, overschaduwt het vaak. Maar laat je niet misleiden door zijn stille gedrag. Met de komst van nieuwe ETFs zou deze toonaangevende layer-1 blockchain kunnen schitteren en binnenkort zijn vorige All-Time High (ATH) kunnen overtreffen.

The Merge, Ethereum’s overgang naar een energiezuiniger proof-of-stake systeem, was een monumentale prestatie die zijn positie als technologische leider verstevigde. In combinatie met het opkomende DeFi ecosysteem en de groeiende interesse van institutionele beleggers, heeft Ethereum zichzelf gepositioneerd als de belangrijkste basis voor het bouwen van dAPPS.

De geschiedenis heeft een sterke correlatie aangetoond tussen Bitcoin en Ethereum prijsbewegingen. Wanneer Bitcoin stijgt, zoeken beleggers vaak naar alternatieve activa om hun portfolio’s te diversifiëren. Met zijn robuuste infrastructuur en bewezen staat van dienst is Ethereum een ​​aantrekkelijke optie geworden.

Naarmate de bredere markt voor crypto aan kracht wint, zal de vraag naar op Ethereum gebaseerde applicaties en services waarschijnlijk toenemen, waardoor de prijs van ETH stijgt.

3. Solana: Het ultieme platform voor meme cultuur

Nu de buzz rond potentiële Solana ETFs een nieuwe dosis optimisme injecteert, geniet Solana veel aandacht van de markt. En terecht.

Solana wordt aangeprezen als een sneller en goedkoper alternatief voor Ethereum en heeft de aandacht getrokken van traditionele financiële giganten zoals Franklin Templeton, die het hebben beschreven als een “belangrijke ontwikkeling” in de wereld van crypto.

Deze goedkeuring is een groot verschil met de Solana van twee jaar geleden, toen frequente storingen en associaties met bekende figuren zoals Sam Bankman-Fried een schaduw over het platform wierpen.

Nu laat Solana zijn veelzijdigheid zien. Enerzijds is het een enorme meme coin generator geworden die een enorm handelsvolume verwerkt. Anderzijds ontpopt het zich tot een belangrijke speler in betalingsoplossingen en GameFi.

Solana was ooit berucht om netwerkstoringen, maar wordt tegenwoordig gezien als een levensvatbaar alternatief voor Ethereum. Een Bitcoin bull run is het perfecte podium voor Solana om zijn sterke punten te laten zien en zijn rivalen ver achter zich te laten.

4. Cardano: Langzaam en gestaag wint de race

Cardano’s proof-of-stake platform, dat vaak wordt overschaduwd door zijn meer flamboyante rivalen, heeft een toegewijde community die gelooft in zijn potentieel op de lange termijn. Met een groeiend DeFi ecosysteem en een focus op schaalbaarheid, is het goed gepositioneerd om te profiteren van toegenomen marktactiviteit tijdens een Bitcoin bull run.

Diversificatie is raadzaam bij het investeren en Cardano kan een cruciale rol spelen in een evenwichtig portfolio. Terwijl hoogvliegende coins zoals Solana en de exclusieve Poodlana het potentieel bieden voor explosieve winsten, is Cardano nauwgezet geweest in het ontwikkelen van een veilig en stabiel platform. Het is teleurstellend als investering, maar het is een solide coin in de wereld van crypto, die een tegenwicht biedt aan de volatiliteit die vaak met de markt wordt geassocieerd. Deze stabiliteit zou elke investeerder gerust moeten stellen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!