TRON stijgt naar top 10 crypto’s: Justin Sun voorspelt miljoenen nieuwe crypto gebruikers

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

TRON is onlangs erin geslaagd om voorbij Cardano te stijgen en daarmee een plaats in de top 10 van de crypto markt te bemachtigen. Dit zorgde al snel voor de nodige extra aandacht voor TRON. Investeerders speculeren nu over wat er gaat volgen voor de nieuwe nummer 10 in de crypto markt. 

TRON wist in de afgelopen week met maar liefst 18% te stijgen en behaalde daarmee een market cap van $13,05 miljard. Hiermee is het voorbij Cardano gestegen, dat op dit moment een market cap heeft van $12,3 miljard. TRON is nu $0,1507 waard. 

Cardano koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Investeerders vragen zich nu af waarom deze stijging plaats kon vinden en hoe de toekomst van dit project eruitziet.

Justin Sun, oprichter van TRON, voorspelt miljoenen nieuwe gebruikers 

Een belangrijke reden achter de recente stijging van de TRON crypto is het feit dat Justin Sun, de oprichter van dit project, onlangs een X post deelde waarin hij aangaf meerdere leiders van meme coin ecosysteem gesproken te hebben over een integratie binnen het TRON ecosysteem. Volgens zijn X post zijn de meeste van deze meme coin leiders geïnteresseerd in deze integratie binnen het TRON netwerk. Dit kan leiden tot vele miljoenen nieuwe gebruikers. 

Deze interesse is niet geheel verrassend aangezien het TRON netwerk in het teken staat van snelle transacties tegen lage tarieven, ondersteund door een sterke infrastructuur. Deze functies maken dit project dan ook aantrekkelijk voor meme coins en andere cryptocurrencies. Daarnaast is TRON in staat om maar liefst 2000 transacties per seconde te verwerken, waardoor het netwerk niet snel vertragingen zal oplopen.

Dit sterke ecosysteem in combinatie met een sterk technisch fundament hebben er nu dus voor gezorgd dat TRON nu een top 10 crypto is geworden.

Maar hier lijkt het voorlopig nog niet op te houden, aangezien de technische indicatoren van TRON wijzen op verdere stijgingen.

Technische indicatoren TRON wijzen op verdere stijging

Ondanks dat de RSI zich richting het gebied van overkoop begeeft, geeft het MACD-histogram nog altijd een koopsignaal af met een waarde van 0,00299594.

RSI van TRON – bron: TradingView

Daarnaast is de TRON koers ook meer waard dan al zijn EMA’s, van zowel de korte als lange termijn.

Het is een duidelijk teken dat de TRON koers zijn weg omhoog voort kan zetten, waarbij de weerstand bij $0,157 een belangrijke stap gaat vormen. Als TRON namelijk in staat is om van deze weerstand een ondersteuning te vormen kan de koers richting zijn recordhoogte gaan stijgen van $0,1804.

Mocht de koers moeten consolideren vanwege een te hoge RSI waarde dan kan de TRON koers rekenen op de ondersteuning bij $0,143. Zolang dit ondersteuningsniveau vastgehouden kan worden lijkt er geen gevaar te zijn voor verdere dalingen.

De nabije toekomst voor TRON ziet er dus rooskleurig uit. Toch is het niet de crypto die op dit moment het grootste groeipotentieel met zich meebrengt.

Er zijn op dit moment namelijk veel nieuwere crypto’s die veel grotere stijgingen door kunnen maken vanwege hun nog lage market cap. Om deze reden bespreken we hieronder dan ook een drietal van de meest belovende nieuwe crypto’s van dit moment.

Pepe Unchained (PEPE) – Nieuw Pepe alternatief gaat viraal met eigen Layer 2 oplossing

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die al snel de nodige aandacht kreeg door zijn unieke waardepropositie. Dit project is er namelijk in geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Hiermee heeft is het een van de eerste meme coins ter wereld die zijn eigen Layer 2 oplossing heeft ontwikkeld.

Deze Layer 2 blockchain is vooral ontwikkeld om de belangrijkste gebreken van de Ethereum blockchain op te lossen. Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Hierdoor worden deze blockchain ook steeds minder interessant worden voor traders en meme coins. Pepe Unchained probeert dit nu op te lossen door zijn eigen Layer 2 blockchain te introduceren die volledig in het teken staat van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten. Het lijkt daarom ook een ideale launchpad te vormen voor nieuwe meme coins.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Een ander indrukwekkend aspect van Pepe Unchained is zijn staking systeem. Binnen dit staking systeem zijn er inmiddels al meer dan 770 miljoen PEPU tokens vastgezet, maar is er nog altijd een APY te verdienen van meer dan 200%. Dit is een belangrijk teken dat investeerders vertrouwen hebben in de toekomst van dit project en dat ze willen helpen om de koers stabiel te houden bij zijn listing op exchanges. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $9,6 miljoen aan vroege investeringen opgehaald en komt daarmee snel in de buurt van zijn volgende doel van $9,9 miljoen. Op het moment dat dit doel wordt behaald zal ook de huidige prijs van $0,0091996 per PEPU token verder stijgen, wat betekent dat gebruikers die willen deelnemen aan dit veelbelovende project zich moeten haasten. Tokens zijn te koop middels Ethereum, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Nieuw meme coin project introduceert innovateive MemeVault

Er is onlangs een interessant nieuw crypto project op de markt gekomen, genaamd Crypto All-Stars. Dit crypto project is erin geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak door de introductie van een unieke MemeVault. Binnen deze MemeVault zijn gebruikers in staat om een aantal van de grootste meme coins vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem waarbij grote meme coins zoals PEPE, DOGE, SHIB en WIF gestaked kunnen worden in ruil voor aantrekkelijke beloningen in de vorm van een STARS token. Gebruikers zijn echter ook in staat om de STARS tokens zelf vast te zetten. Mensen die dit doen zullen in aanmerking komen voor beloningen die tot drie keer zo hoog uitvallen.

Met Crypto All-Stars kan men vertrouwen op een veilig project aangezien het volledig is geaudit door SolidProof. Daarnaast maakt dit project gebruik van duidelijke tokenomics: 20% van de token voorraad is gereserveerd voor de presale, 25% voor staking tijdens de presale, 25% voor de MemeVault, 20% voor marketing en 10% voor liquiditeit op CEX’s en DEX’s. 

De presale van Crypto All-Stars ging vorige week pas live, maar heeft inmiddels al meer dan $570.000 aan vroege investeringen weten op te halen. STARS tokens kosten op dit moment $0,0013966 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra de presale zijn volgende doel van $804.000 heeft bereikt. Tokens zijn te koop middels Ethereum, USDT, BNB en Creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe meme coin haalt inspiratie uit de vrijheid die gepaard gaat aan base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin waarvan het team aangeeft geïnspireerd te zijn door de vrijheid die base jumping met zich meebrengt. Deze vrijheid heeft het project nu proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te ontwikkelen. Binnen deze gedecentraliseerde wereld zullen gebruikers in staat zijn om hun crypto’s te verplaatsen over meerdere blockchains zonder enige obstakels. 

Om deze gedecentraliseerde wereld mogelijk te maken heeft het project gebruik gemaakt van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de DAWGZ token niet alleen beschikbaar zal zijn op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche. Op deze manier zijn gebruikers in staat om hun DAWGZ tokens te verplaatsen over een aantal van hun favoriete blockchains.

Het feit dat de Base blockchain nog altijd de thuisbasis van dit project vormt brengt vele mogelijkheden met zich mee. De Base blockchain is namelijk een snelgroeiende blockchain die nu al de strijd aan weet te gaan met grootheden zoals Solana. Het was recentelijk ook al verantwoordelijk voor meme coins zoals Brett. Deze meme coin wist snel een market cap van $1,5 miljard te behalen, en Base Dawgz kan zomaar eens een van de opvolgers zijn van deze veelbelovende meme coin. 

De presale van Base Dawgz komt nu snel in de buurt van $3 miljoen. Tokens kosten op dit moment $0,008173 per stuk en gebruikers die deze tokens vandaag nog vastzetten komen in aanmerking voor een APY die hoger is dan 810%. Er is dus geen tijd om te verliezen om aan te sluiten bij dit veelbelovende project en jouw staking beloningen te ontvangen. Tokens zijn te koop middels Base, Ethereum, BNB, Solana en AFOX. 

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!