Avalanche en Cardano prijzen kelderen terwijl investeerders massaal naar DTX-voorverkoop gaan, geprijsd beschikbaar op $0,04

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van een turbulent marktlandschap en een volatiele BTC-prijsontwikkeling worden Avalanche (AVAX) en Cardano (ADA) geconfronteerd met opmerkelijke beren. Ondanks hun stijgende ontwikkelingsactiviteiten en toenemende wereldwijde adoptie, blijven hun prijzen een sterke zijwaartse trend handhaven, waarbij de angst zich opstapelt onder de leden van de gemeenschap.

Om het investeringskapitaal veilig te stellen, verleggen veel Avalanche (AVAX) en Cardano (ADA) geldzakken hun focus naar de opkomende ster DTX Exchange voor enorme winsten zodra de voorverkoop de laatste rondes bereikt. We zullen onderzoeken waarom het DTX-platform de opkomende doorbraakster kan zijn, die de speculatieve trajecten van AVAX en ADA overtreft.

Aankomende $253 miljoen ontgrendelt vonken volatiliteit voor Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) kende maandelijks een waardedaling van 18%, ondanks de recente erkenning door de California DMV en de toenemende impact in de echte wereld. Bovendien stimuleert de aanstaande ontgrendeling van Avalanche (AVAX)-tokens ter waarde van $ 253,62 miljoen beleggersspeculaties vanwege het risico van verhoogde volatiliteit en een verdere prijsdaling naar lagere ondersteuningsniveaus.

De doorbraak van het ondersteuningsniveau van $23,5 heeft geleid tot een bearish structuur voor de prijskanalen van Avalanche (AVAX), aangezien deze blijft handelen met een intraday-daling van 1% op $21. Terwijl de markt blijft bewegen in onzekere economische omstandigheden, beïnvloed door de prijsbewegingen van Bitcoin, staat de prijs van Avalanche (AVAX) klaar om het ondersteuningsniveau van $19 opnieuw te testen als de stieren er niet in slagen te domineren.

De zorgen voor Cardano (ADA) nemen toe naarmate de prijs op $0,33 blijft steken

Cardano (ADA) staat op de derde plaats wat betreft ontwikkelingsactiviteit volgens de sentimentrangschikkingsgegevens. De aanstaande Chang Hard Fork en de release van versie 1.2 van de op Algorand gebaseerde stablecoin Djed hebben leden van de gemeenschap ertoe aangezet om naar de betere vooruitzichten van het Cardano (ADA) prijspotentieel te kijken.

Het korte prijsmomentum en een afnemende open belangstelling voor Cardano (ADA) hebben echter tot bezorgdheid geleid onder de houders nadat de prijs stagneerde op het weerstandsniveau van $0,33. Omdat de prijs onder de 50- en 200-dagen EMA’s handelt, verwachten topanalisten langdurige bearish druk op Cardano (ADA) voordat de bulls genoeg kracht winnen om de prijs naar de bovengrenzen te duwen.

DTX Exchange (DTX) trekt de aandacht met unieke handelsoplossingen

DTX Exchange (DTX) is in opkomst als een topkeuze voor institutionele en particuliere handelaren vanwege het unieke aanbod en de krachtige handelsoplossingen. Het platform beschikt over 1000x hefboomwerking en distributieve liquiditeitspools om passieve inkomensstrategieën te bieden, waardoor handelaren hogere winsten kunnen behalen door te handelen op diverse financiële markten, waaronder aandelen, aandelen, crypto’s, forex en contract-for-differences (CFD’s).

Het bliksemsnelle DTX-platform is gepositioneerd om toonaangevend te zijn in de tradFi-sector met robuuste beveiligingsprotocollen waarmee gebruikers hun assets kunnen onderhouden en optimaliseren. Via niet-bewarende DTX-portemonnees en multi-tier accounts kunnen gebruikers genieten van KYC-vrije onboarding en een eenvoudig toegankelijke UI-interface. DTX Exchanges verplicht zich tot individueel eigendom en gasvrije handel via de VulcanX-upgrade.

Handelaren kunnen meer dan 120.000 digitale activa verhandelen, waardoor ze een aanzienlijke kans benutten om tienvoudig te kapitaliseren. Ondersteund door blockchain-laag-1 en AI-gestuurde schema’s kunnen houders genieten van een naadloze handelservaring en deelnemen aan airdrops om meer te verdienen. DTX Exchange biedt early adopters een lucratieve mogelijkheid om posities in het project in te nemen voor ongeëvenaard succes en winstopbrengst.

Verzeker u van vroege posities in de DTX-voorverkoop voor slechts $0,04

DTX Exchange heeft de marktvolatiliteit getrotseerd door een van de beste ICO-artiesten te worden onder de voorverkoopprojecten van 2024. Het project sloot de private startronde af met een duizelingwekkende $2 miljoen. Gesteund door de unieke oplossingen en het real-time nut ervan, hebben institutionele beleggers $1,3 miljoen geïnvesteerd in fase 2 van de openbare voorverkoop.

Momenteel geprijsd op slechts $0,04, zal het DTX-token naar verwachting boven de $2 stijgen zodra het live gaat op de hoofdmarkt. De tokenprijs zal in de volgende voorverkoopfase stijgen naar $0,06. DTX Exchange (DTX) is voorbij Avalanche (AVAX) en Cardano (ADA) en staat klaar om zichzelf te vestigen als de volgende reus in de handelsruimte met een ongekend groeipotentieel en zeer relevante tradFi-technologieën.

Kom meer te weten:

Bezoek de DTX Presale
Lees de whitepaper
Voeg je bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!