XRP, Ethereum of nieuwe altcoins? Expert noemt crypto die in augustus voor enorme opleving zal zorgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Liefhebbers van cryptocurrency bruisen van verwachting. Nu augustus nadert, wegen experts zich af welke digitale valuta’s zouden kunnen stijgen. Met grote spelers als XRP en Ethereum in de schijnwerpers, maar ook veelbelovende nieuwe altcoins, blijft de volgende grote winnaar van de markt een mysterie. Duik in het artikel om te ontdekken welke munten de komende rally zouden kunnen leiden.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1,6 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,6 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd, waarbij 12% wordt aangeboden uit directe tokenaankopen van scheidsrechters, 3% uit scheidsrechters op het tweede niveau en 2% uit scheidsrechters uit het derde niveau. Beloningen worden wekelijks in USDT verzonden en scheidsrechters verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

XRP vertoont tekenen van potentiële groei te midden van recente winsten

XRP handelde tussen $0,47 en $0,62 en vertoonde een licht opwaartse trend. De afgelopen maand is er sprake geweest van een prijsstijging van bijna 27%. Als het momentum aanhoudt, zou het kunnen stijgen naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,71. De belangrijkste indicatoren, zoals de RSI en de Stochastics, duiden erop dat de koers nog niet overbought is, wat betekent dat er mogelijk meer ruimte is voor groei. Vanuit het huidige bereik zou XRP ongeveer 20% kunnen stijgen om het eerste weerstandsniveau te bereiken. Het is echter ook belangrijk om naar de ondersteuningsniveaus van $0,42 en $0,27 te kijken, voor het geval de trend omkeert.

Ethereum-prijs toont potentieel voor herstel te midden van de huidige volatiliteit

Ethereum (ETH) schommelt tussen $2618 en $3179. Ondanks recente dalen wijzen de indicatoren van ETH op een potentiële stijging. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van de munt ligt op $3669, wat voorlopig een beetje buiten bereik is, maar het breken ervan zou ETH naar het volgende niveau rond $4430 kunnen duwen. De ondersteuningsniveaus zijn sterk op $2148 en $1387, wat het risico op grote dalingen verkleint. De RSI staat op ongeveer 47 en een daling van 15% deze maand lijkt te duiden op een voorbereiding op een opleving. Een klim terug naar eerdere hoogtepunten zou een stijging van 35% ten opzichte van de huidige prijzen kunnen betekenen, wat heel wat kansen voor beleggers met zich meebrengt.

Conclusie

XRP en ETH lijken op de korte termijn minder potentieel te hebben. CYBRO, een nieuw DeFi-platform, biedt investeerders geweldige kansen om hun inkomsten te maximaliseren. Het maakt gebruik van AI voor de aggregatie van opbrengsten op de Blast-blockchain. Functies omvatten winstgevende inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Gebruikers genieten van naadloze stortingen en opnames. CYBRO onderscheidt zich door te zorgen voor transparantie, compliance en kwaliteit. Het heeft sterke belangstelling gekregen van crypto-whales en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!