Ethereum laat bullish signaal zien – Op weg richting $2.800?

De gerenommeerde cryptocurrency-handelaar Ali Martinez benadrukte in een recente tweet een bullish indicator die opnieuw op de grafiek van Ethereum (ETH) is verschenen. Op basis van deze ontwikkeling sprak de analist tevens een koersdoel uit die de Ethereum koers binnenkort zou kunnen bereiken.

Ethereum koers op weg richting $2.800?

De Ethereum prijs heeft zich tot nu toe op indrukwekkende wijze hersteld sinds de daling tot $2.200 op 5 augustus. Als gevolg hiervan heeft ETH een bull pennant gevormd op de lagere timeframes. De analist beweerde dat dit duidt op een potentiële stijging van meer dan 4% richting $2.820 voor ETH. Hij plaatste de volgende grafiek:

Collega-analist deelt deze mening

Een andere handelaar, bekend op X als The Cryptomist, deelde het sentiment van Martinez. De analist zei dat Ethereum er “goed uitziet” rond zijn huidige prijsniveau, aangezien het zich in een vraagzone bevindt met een mogelijke stijgende driehoek. De analist onthulde verder dat ze een longpositie zou openen als ETH zou uitbreken, met een koersdoel rond de $2.840. Ze tweette het volgende:

In een recente update over haar analyse onthulde The Cryptomist dat de doorbraak die ze verwachtte had plaatsgevonden en dat het koersdoel van $2.840 hetzelfde blijft. Een potentiële stijging boven de $2.800 voor Ethereum is aanzienlijk, omdat dit de weg zou kunnen vrijmaken voor de munt om het cruciale ondersteuningsniveau van $3.000 terug te winnen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!