Laatste kans: Poodlana’s presale die al $7,7m heeft opgehaald eindigt vandaag

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Oké, het komt allemaal hierop neer. De rode loper is uitgerold, de geur van net opengemaakte champagne hangt in de lucht en het gehypte geklets van de paparazzi is oorverdovend.

Terwijl Raydium handelaren hun mooiste smoking aantrekken, zijn alle ogen gericht op de lancering van een van de populairste nieuwe exchange noteringen die we ooit hebben gezien: Poodlana (POODL).

Deze populaire nieuwe crypto bracht een duizelingwekkend bedrag van $510k op op de voorlaatste dag van zijn de presale die $7,7m heeft opgehaald. Gelukkig heb je nog een paar korte uren om er toegang toe te krijgen, zodat je je POODL kunt vastleggen tegen een gegarandeerde, gereduceerde prijs voordat een waarschijnlijke publieke marktpomp begint. Hier is alles wat je moet weten.

Poodlana is klaar om parabolisch te gaan

Nadat het bijna een maand lang een FOMO gekte heeft aangewakkerd, wordt deze op SOL gebaseerde meme coin morgen om 12.00 uur UTC (16 augustus) op Raydium genoteerd, slechts 60 minuten nadat de flash presale definitief is afgelopen.

Combineer deze snelle notering met het feit dat er geen lockups of vestingperioden zijn en dat Raydium een ​​gigantisch dagelijks handelsvolume van $500 miljoen genereert, en dit zou een van die zeldzame ICO’s kunnen zijn die op dag één omhoog schieten.

En de groei zal daar waarschijnlijk niet eindigen. Met lucratieve competities, betrokkenheid van de community via meerdere krachtige kanalen, samenwerkingen met grote modemerken en influencers en potentiële Poodle filantropie die allemaal op een rijtje staan, is dit een narratief dat is gebouwd om lang mee te gaan.

En met een onlangs aangekondigde deal om te noteren op een van de grootste exchanges ter wereld, als aanvulling op de lancering van Raydium, begint de golf van POODL momentum er bijna uit te zien alsof het niet meer te stoppen is. En dat is zelfs tegen een achtergrond van recente crypto volatiliteit: meme coins zijn tenslotte de best presterende DeFi activa als het moeilijk wordt.

De tokenomische kracht van POODL, het marketingmasterplan en de indrukwekkende veerkracht van meme coins worden onderstreept door de drijvende krachten die Poodlana in de eerste plaats naar zijn huidige hoogten hebben gebracht: poedels en mode.

Haute future

Dit is een punt dat herhaaldelijk is benadrukt door commentatoren als het gaat om meme coins, maar het belang ervan kan onmogelijk worden overschat. Als het gaat om de prijzen van meme coins, en zelfs de prijs van de OG, Bitcoin, is Azië veruit de meest invloedrijke markt ter wereld.

Dit is altijd al bijzonder relevant geweest voor Poodlana omdat dit, cruciaal, de eerste keer is dat een meme coin doelbewust is ontworpen door zijn ontwikkelaars om de twee populairste Aziatische trends te vertegenwoordigen: de aantrekkingskracht van perfect verzorgde poedels en het prestige en de exclusiviteit van haute couture.

Als je het bouwt, zullen ze komen. En investeerders in deze diverse en invloedrijke regio zijn massaal gekomen – het bedrag van $7,7m dat is opgehaald in minder dan 30 dagen is daar een bewijs van.

DOGE is zo laatste bull run. De status van de Poedel als een culturele fixatie en een van de populairste honden in Azië, met de nummer 1 in Japan, nummer 2 in Korea en nummer 3 in China, plus zijn ongeëvenaarde en originele aard, bevestigt zijn status als de hond van de toekomst.

Combineer de Aziatische Poedel rage met de snelgroeiende sector van cryptomode – of FashionFi – en je hebt twee synergetische factoren die uniek zijn voor Poodlana die zijn relevantie en groei over meerdere cycli zullen behouden: haute future.

De klok tikt

Ten slotte is het de moeite waard om de opwindende prestaties van Solana meme coins in het algemeen te overwegen – met name die zoals PeiPei en Shiba Inu met Aziatische wortels, die consequent enkele van de beste rendementen op de markt hebben opgeleverd.

Bovendien biedt het platform waarop Poodlana draait, Solana, nog een belangrijk voordeel: meme coins die op deze blockchain worden gemint, presteren doorgaans tot wel 800% beter dan hun op Ethereum gebaseerde rivalen. Al met al zou deze uitgebreide reeks basisprincipes Dogecoin doen blozen.

Maar over een paar uur is de korting van de presale verdwenen en zou de markt Poodlana volledig buiten bereik hebben kunnen brengen, waarbij early adopters een prijsstijging meemaken die legitiem levensveranderende winsten oplevert. Het doek valt bijna. Het is jouw beurt, lieverd.

Bezoek de website van Poodlana om POODL nu te bemachtigen voordat de presale over een paar uur eindigt.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!