Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) getroffen door marktcorrecties, is dit waarom beleggers naar CYBRO overstappen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dogecoin en Shiba Inu werden onlangs geconfronteerd met aanzienlijke marktdalingen, wat voor opschudding onder beleggers zorgde. De cryptogemeenschap bruist van een potentiële nieuwe kans. CYBRO, een opkomend digitaal bezit, heeft de aandacht getrokken. Dit artikel onderzoekt waarom traders op CYBRO letten en of het klaar is voor groei te midden van de huidige marktschokken voor DOGE en SHIB.

CYBRO trotseert tegenwind op de markt en stimuleert DeFi-investeringen met slimme AI-oplossingen

CYBRO brengt een revolutie teweeg in het DeFi-landschap door de kracht van kunstmatige intelligentie te benutten om het verdienpotentieel op de Blast-blockchain te maximaliseren. Hoewel dit baanbrekende project zich nog in de beginfase bevindt, heeft het al tot de verbeelding gesproken van crypto-enthousiastelingen, waardoor de voorverkoop de grens van $1,6 miljoen heeft overschreden.

CYBRO biedt ongeëvenaarde landbouwoplossingen met een hoge opbrengst die tegemoetkomen aan een breed scala aan strategieën en die gedijen in alle marktomstandigheden. De kern van het platform wordt gevormd door het CYBRO-token, een zeer nuttig actief dat op het punt staat onmisbaar te worden in de cryptowereld. Met de huidige onderwaardering voorspellen experts een duizelingwekkend groeipotentieel van 1200%, waardoor CYBRO-tokens een must-have zijn voor slimme beleggers.

CYBRO-tokenhouders genieten van een reeks exclusieve voordelen die zijn ontworpen om hun investeringspotentieel te vergroten. Met concurrerende inzetbeloningen van gemiddeld 10% kunnen beleggers hun rendement maximaliseren, ongeacht de marktomstandigheden. Bovendien krijgen CYBRO-eigenaren toegang tot airdrops, waardoor ze kunnen deelnemen aan gratis tokendistributies. Bovendien profiteren houders van lagere handels- en leenkosten, evenals van een uitgebreid verzekeringsprogramma, dat een veilige en lonende ervaring op het platform garandeert.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 80 miljoen al verkocht, neemt het aanbod van CYBRO-tokens snel af. Dit is uw gouden kans om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Prijsbewegingen Dogecoin (DOGE): Richt zich op herstel ondanks marktdip

Dogecoin handelt momenteel binnen het bereik van $0,09 tot $0,13. Ondanks een recente daling van 18% in de afgelopen week en een daling van 7% in de afgelopen maand, toont de crypto veelbelovend voor herstel. Belangrijke weerstand op $0,15 en grote steun op $0,08 vormden de weg voor potentiële opwaartse bewegingen. Met een gemiddelde over 10 en 100 dagen van $0,10, en indicatoren zoals de RSI van 57,18 wijzen op kracht. Als het momentum aantrekt, kan een stijging van 15% DOGE naar de volgende weerstand op $0,19 duwen. Aangezien Bitcoin en Ethereum een ​​daling van 24%-30% tegemoet zien, kan deze dip een verborgen juweeltje zijn voor DOGE-investeerders.

Shiba Inu (SHIB) klaar voor mogelijke groei tijdens marktdip

Shiba Inu (SHIB) bevindt zich momenteel in een prijsklasse van $0,00001176 tot $0,00001611, en wordt geconfronteerd met sterke weerstand op $0,00001888. Ondanks recente dalingen van ruim 16% in de afgelopen week en bijna 18% in de afgelopen maand, heeft SHIB de afgelopen zes maanden een langetermijnwinst van ongeveer 42% behaald. Nu Bitcoin en Ethereum met 24%-30% zijn gedaald, is het een goed moment om de mogelijkheden in de huidige dip te verkennen. De RSI van de munt van 51,71 en andere indicatoren duiden op een evenwichtige markt, terwijl de potentiële groei ervoor zou kunnen zorgen dat SHIB voorbij de weerstandsniveaus zou kunnen dringen tot $0,00002324, wat potentiële winsten van meer dan 40% zou kunnen opleveren. Bulls kunnen binnenkort de controle overnemen als de markt stabiliseert.

Conclusie

DOGE en SHIB laten op korte termijn minder potentieel zien. Beleggers wenden zich tot CYBRO voor betere winsten. CYBRO, een geavanceerd DeFi-platform, gebruikt AI voor opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Het biedt winstgevende inzetbeloningen, unieke airdrops en cashback op aankopen. Stortingen en opnames verlopen soepel en zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. CYBRO richt zich op transparant, compliant en kwalitatief hoogstaand. Dit wekt interesse van grote cryptospelers en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!