$300M ETH verkoop veroorzaakt prijsdaling tot onder $2200, analisten signaleren ‘buy the dip’ kans

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum (ETH) daalde onlangs onder de $2.200 als gevolg van een uitverkoop van $300 miljoen door grote marktspelers als Wintermute en Jump Trading. Deze daling, van ruim $3.000 naar $2.100, heeft een bearish stemming op de markt gecreëerd. Sommige analisten zien echter opwaarts potentieel in deze dynamiek. Als Ethereum (ETH) patronen uit het verleden volgt, kan het in waarde verdubbelen. Voor nieuwe houders zou dit een goede gelegenheid kunnen zijn om de dip te kopen.

Ethereum (ETH): Grote uitverkoop veroorzaakt daling, maar herstelsignalen verschijnen

Ethereum (ETH) is na een grote uitverkoop van $300 miljoen onder de $2.200 gedaald. Hierbij ging het om 130.000 ETH die werden verkocht door grote spelers als Wintermute, Jump Trading en Flow Traders. De prijs daalde scherp van ruim $3.000 naar een dieptepunt van $2.100 als gevolg van zware verkoopdruk. Wintermute verkocht de meeste Ethereum (ETH), terwijl Jump Trading tijdens een weekend met lage liquiditeit begon te verkopen.

Ondanks de recessie zien sommige analisten dit als een kans om de munt voor een zacht prijsje te kopen. Ethereum (ETH) heeft momenteel een prijs tussen de $2.171 en $2.547, ruim onder het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $2.979 en het 100-daagse voortschrijdend gemiddelde van $3.338. Het ondersteuningsniveau ligt rond de $2.449, wat zou kunnen helpen de prijs te stabiliseren. Historisch gezien heeft Ethereum (ETH) potentieel voor een aanzienlijk herstel laten zien, waarbij sommigen suggereren dat het zelfs in waarde zou kunnen verdubbelen. Een analist bekend als MarketWizard merkte op dat Ethereum (ETH) een belangrijk ondersteuningsniveau uit het verleden opnieuw test.

Positief is dat de lancering van de eerste spot Ethereum (ETH) ETF’s in de VS sinds 23 juli ruim $511 miljoen heeft opgebracht. Hoewel er enige uitstroom uit Grayscale’s ETF heeft plaatsgevonden, hebben andere fondsen een positieve instroom gekend. Deze toestroom zou Ethereum (ETH) enige stabiliteit kunnen bieden en mogelijk de waarde ervan kunnen vergroten.

Minotaurus ($MTAUR) voorverkoop: Prijsverlaging en extra voordelen

Hoewel Ethereum (ETH) aantrekkelijk is vanwege de recente prijsdaling, is het niet de enige optie die u kunt overwegen om de dip te kopen. Als je openstaat voor het verkennen van nieuwe mogelijkheden, is crypto-voorverkoop wellicht de moeite van het bekijken waard. Minotaurus ($MTAUR) kan bijvoorbeeld grote waarde bieden als u vroeg instapt. De $MTAUR-tokens zijn nu beschikbaar voor $0,0000506 per stuk. Dit huidige tarief weerspiegelt een prijsverlaging van 74,7% ten opzichte van de komende noteringsprijs van $0,00020.

Naast de verlaagde prijs biedt de Minotaurus ($MTAUR) voorverkoop verschillende exclusieve voordelen. Vroege deelnemers ontvangen bonussen voor het verlengen van hun wachtperiode. Bovendien komen actieve leden in aanmerking voor verwijzingsvoordelen wanneer ze anderen introduceren in de Minotaurus ($MTAUR)-gemeenschap.

De $MTAUR-tokens hebben praktische toepassingen binnen het Minotaurus ($MTAUR) gaming-ecosysteem. Ze kunnen worden ingewisseld voor in-game valuta, zeldzame items en speciale inhoud. Dit tokenhulpprogramma voegt extra waarde toe aan de game-ervaring. De voortdurende ontwikkeling en frequente updates zorgen ervoor dat het spel boeiend en aantrekkelijk blijft voor spelers.

Minotaurus ($MTAUR) is gepositioneerd om te profiteren van de groeiende markt voor casual gaming. De industrie is 14,78 miljard dollar waard en groeit jaarlijks met 9% (Statista). De combinatie van een aanzienlijke prijsverlaging, bruikbaarheid binnen het spel en voortdurende ontwikkeling vergroot de aantrekkingskracht van deze voorverkoopmogelijkheid.

Als je geïnteresseerd bent in de toekomst van gaming en digitale assets, is dit misschien het moment om in actie te komen! De klok tikt en de tokenpool voor voorverkoop wordt elke dag kleiner. Ga naar de Minotaurus ($MTAUR)-site om het project te verkennen en vroeg mee te doen.

Conclusie

De recente marktdaling heeft gevolgen gehad voor elke munt, inclusief Ethereum (ETH). Ondanks dat de koers is gedaald van ruim $3000 naar $2100, zien analisten dit als een uitstekende ‘buy the dip’-mogelijkheid. Ethereum (ETH) is echter niet de enige optie. Minotaurus ($MTAUR) zou een waardevolle toevoeging aan uw portfolio kunnen zijn vanwege de betaalbare instapprijs, solide fundamenten en tokenhulpprogramma binnen zijn gaming-ecosysteem. Het kan verstandig zijn om er vroeg bij te zijn, aangezien de tokenpool voor voorverkoop eindig is.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!