Solana koers verwachting: SOL koers stijgt 5,5%, gaat Solana stijgen naar $250 in augustus?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana investeerders leken op weg naar een uitstekende week, met een koersstijging van bijna 5,5%. Een dramatische ineenstorting op woensdagnacht lijkt echter een aankondiging van mindere tijden. Toch houden veel analisten een bullish Solana koers verwachting. Waarom zijn zij zo enthousiast, en gaat Solana stijgen?

Solana herstelt zich van koersval

De val van de Solana koers in de nacht van woensdag op donderdag zal bij veel investeerders voor een nare verrassing hebben gezorgd. De token was de afgelopen week juist bezig aan een ontzettend sterke opmars. Sinds vorige week woensdag, 25 juli, zat de token immers behoorlijk in de lift.

Solana is weer terug waar het begon. Bron: Tradingview

De Solana koers van $168,09 steeg binnen enkele dagen naar $193,44, wat het hoogtepunt van de rally zou blijken. Snelle traders namen hun winst, terwijl bulls zich juist weer voorbereidden op verdere stijgingen – en een mogelijke aanval op de $200. Zover kwam het echter niet, want in de nacht van 31 juli op 1 augustus daalde de token weer flink.

Support kon worden gevonden op $168 – met als gevolg dat de Solana koers weer op precies dezelfde plek uitkwam als voor de grote rally.

Gaat Solana stijgen? Analisten denken van wel

Volgens analisten zijn er de nodige redenen om aan te nemen dat een volgende stijging van Solana aanstaande is, en dat deze mogelijk voor grotere golven gaat zorgen dan de Solana koers van de afgelopen week.

Zo kwam Degen News deze week met het bericht naar buiten dat voor het eerst in de geschiedenis Solana op het gebied van transaction fees Ethereum heeft ingehaald. Een duidelijk teken dat het netwerk rondom de grote altcoin in de lift zit.

Daarnaast is er een belangrijke indicator die aangeeft dat het goed mogelijk is dat Solana gaat stijgen: de Total Value Locked (TVL) op het platform. De TVL is een goede indicator van het gebruik van een blockchain.

In de afgelopen dagen is de TVL van Solana gegroeid naar $5,65 miljard, de hoogste waarde sinds de crypto bull run van 2021. Dat betekent ook dat er op dit moment meer op het platform wordt gebruikt dan tijdens de Solana meme coin hype van enkele maanden geleden.

Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de Solana koers verwachting voor de komende periode bijzonder bullish blijft. De token, met een market cap van $78,8 miljard, lijkt door de recente koersval wat ondergewaardeerd te zijn. Dit hoeft echter niet lang meer te duren, mogelijk kan binnenkort toch een aanval op $250 geopend worden.

Investeren in SOL of een andere token?

Met het oog op deze feiten kan het verleidelijk zijn om te investeren in Solana. Wie echter grotere winsten wil boeken, kan het beste op zoek gaan naar de beste kleine cryptoprojecten met potentie die op grote platformen geplaatst worden. Deze hebben dankzij hun kleinere market cap immers de potentie om extreem te groeien.

Een voorbeeld? Tijdens de Solana meme coin hype steeg Solana met flink. De token kon in minder dan een half jaar met liefst 1000% groeien. Kleine tokens op dit platform, met name BONK, stegen echter met nog grotere cijfers. Deze token staat nu nog steeds 6150% hoger dan een jaar geleden.

Wie nu nog wil profiteren van een dergelijke groei kan dus het beste op zoek naar een token die nu nog een kleine market cap heeft. The Meme Games en Shiba Shootout zijn voorbeelden van twee nieuwe memecoins die de potentie hebben om voor grote winsten te zorgen. Wat maakt deze tokens zo bijzonder?

The Meme Games – Ga voor olympisch goud

Terwijl onze roeiers de ene na de andere plak bij elkaar varen, richt de blik van de meme crypto ‘degenerates’ zich momenteel met name op The Meme Games ($MGMES). Dit is een bijzonder crypto project, waarvan de presale zal lopen tot het einde van de Paralympische Spelen.

Tijdens The Meme Games kun je bij de aankoop van een token aangeven welke meme crypto atleet jouw favoriet is – Pepe, Doge, Brett, Wif of Turbo. Wint de door jou gekozen atleet zijn volgende onderdeel, dan krijg je een bonus van 25% bovenop het door jou geïnvesteerde bedrag.

Daar houdt het mogelijke rendement niet mee op, want The Meme Games kent een uitgebreid stakingmechanisme. 10% van het totale aantal tokens (2,024 miljard) is gereserveerd voor stakers. Door je token al tijdens de presale te staken, kun je dus behoorlijk wat extra tokens verdienen.

In korte tijd kon er al $314.000 opgehaald worden voor dit leuke community crypto project. Tokens zijn in de huidige presale fase te koop voor $0,00915 per stuk. Wanneer de tokens op de exchanges verschijnen, kan de koers snel stijgen. Het is daarom ook verstandig om zo snel als een olympische roeier naar de presale te varen.

> Nu naar The Meme Games <

Shiba Shootout – Memecoin pioniers

De community-feeling die meme coins vaak met zich meebrengen komt ook zeker tot uiting bij Shiba Shootout. Met een eigen P2E-game wil het team achter de token investeerders verenigen en hen de kans geven om samen mooie avonturen te beleven – en winsten bij te schrijven.

De community van Shiba Shootout komt bijeen in Shiba Gulch, een virtueel westernstadje vol cowboys, cactussen, saloons en shootouts. Investeerders worden aangemoedigd contact met elkaar te zoeken, onder meer door verhalen te delen bij ‘campfire stories’. De beste vertellers worden uiteraard beloond met tokens.

Daar eindigt het niet met mogelijk rendement op je investering. Zo kun je meedoen aan ‘Lucky Lasso Lotteries’ om een mooi bedrag te winnen. Daarnaast is het mogelijk om door staking een aardig rendement te genereren, en kun je met de eigen P2E game (een schietspel) extra tokens verdienen.

Bovendien krijg je als tokenhouder stemrecht binnen de community van Shiba Gulch. Zo heb je zelf een aandeel in de toekomst van de Shiba Shootout token. In korte tijd kon al meer dan $850.000 opgehaald worden voor Shiba Shootout – de $1 miljoen mijlpaal komt dan ook steeds dichterbij. Wil je ook investeren, dan moet je er dus snel bij zijn.

> Nu naar Shiba Shootout <

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!