$1m ingezameld: Waarom de trending ICO van Solciety memecoin rivalen zal verslaan

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na ruim $1m te hebben opgehaald in de huidige trending ICO, is het duidelijk dat Solciety er is om te blijven. Als het enige PolitiFi token dat werkelijk alle degens vertegenwoordigt, groeit de Solciety beweging snel te midden van speculaties dat deze coin in 2024 100x zou kunnen gaan dankzij de groeiende focus op politiek, vooral in de VS.

Momenteel geprijsd op $0,002289 in fase 5 van de presale van 15 fasen, met 34.38% winst vóór de prijs van de laatste fase, biedt Solciety een beperkte en exclusieve mogelijkheid om vroeg in te stappen op een potentiële hype trein in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen in november. Lees verder en ontdek waarom het dit jaar zijn rivaliserende memecoins uit het water zou kunnen blazen.

Waarom PolitiFi momenteel de populairste trend in crypto is

Het is geen geheim dat de politiek in 2024 de schijnwerpers steelt. PolitiFi tokens zijn de nieuwste crypto trend geworden in een jaar vol verkiezingen en politiek drama. Ze zijn aan het begin van het jaar uit de bijna onbekendheid gekomen tot een spektakel van bijna $1 miljard, en het feest is nog lang niet voorbij.

Het MAGA (TRUMP) token is het meest opvallend, een hoogtepunt onder de crypto’s met Trump thema. De opkomst van MAGA is legendarisch en is met ruim 150.000% gestegen van $0,01136 in oktober vorig jaar naar $17,51 in juni.

In perspectief zou een investering van $100 op het laagste punt een fortuin opleveren ten noorden van $154.000 op de piek in juni.

De brandstof achter deze raket? Een pro-crypto-Trump-regering ziet er met de dag plausibeler uit, waarbij Trump momenteel een voorsprong heeft op de Democraten in de peilingen. Het potentieel voor een crypto vriendelijke Amerikaanse regering heeft schokgolven van optimisme door de markt gestuurd, waarbij veel top crypto’s, op het moment van schrijven, de afgelopen week winsten met dubbele cijfers boekten.

De trending ICO van Solciety is de perfecte gelegenheid om deze stijging te benutten. Met zijn pro-degen boodschap zal Solciety het politieke theater van 2024 in de schijnwerpers zetten. Bovendien heeft Solciety, in tegenstelling tot de meeste andere PolitiFi tokens, een oneindig grotere aantrekkingskracht, omdat Solciety elke hoek van de politiek en crypto hekelt. Terwijl de meeste coins gebonden zijn aan één politicus in de Amerikaanse politiek, valt Solciety iedereen aan en stelt zichzelf open voor investeringen van over de hele wereld. Dit maakt het perfect om in november het volgende PolitiFi token te worden dat 100x kan stijgen.

Het geheime wapen van Solciety: de Meme Campaigner

Gepositioneerd als de enige partij die degens vertegenwoordigt, weet Solciety waar de community naar verlangt: memes. De sleutel tot de virale groeistrategie is de Meme Campaigner, een tool die van elke investeerder een wandelende meme-machine kan maken.

Met de Meme Campaigner kunnen gebruikers meme meesterwerken maken, met personages als Donald Pump en Kim Wrong Un, om te delen op sociale media. Gebruikers kunnen ook punten verdienen voor elke meme die ze delen, waarbij de top tien gebruikers worden beloond met SLCTY tokens.

Omdat 10% van het totale aanbod tokens voor deze beloningen is bestemd, is er een sterke stimulans voor degens om het evangelie van Solciety wijd en zijd te verspreiden. Deze virale marketingmotor is ontworpen om het merk van Solciety naar alle uithoeken van de wereld van crypto te pushen.

De tokens van Solana POMPEN

Naast PolitiFi tokens zijn Solana memecoins dit jaar een van de meest prominente crypto trends. Popcat en Michi zijn, op het moment van schrijven, de afgelopen week alleen al met meer dan 70% en 100% gestegen, terwijl tokens als Bonk en Book of Meme eerder dit jaar de krantenkoppen haalden vanwege hun 5-cijferige procentuele winst.

Nu Solana ETFs in aantocht zijn – VanEck en 21 Shares hebben al aanvragen ingediend bij de SEC – zal het bullish sentiment rond Solana memecoins niet snel verdwijnen. En nu de kans steeds groter wordt dat pro-crypto Trump verkozen wordt, zou de Solana ETF er sneller doorheen kunnen komen dan verwacht.

Al deze factoren voorspellen uitzonderlijk veel goeds voor Solciety. Het profiteert van twee van de sterkste cryptotrends van dit moment – ​​PolitiFi coins en Solana memecoins – en zijn trending ICO zou iets magisch kunnen beginnen. Het is een exclusieve kans om aan boord te springen van wat misschien wel het leidende PolitiFi token van dit jaar is, en aanzienlijk meer biedt dan enig ander PolitiFi token dat er is, dankzij de brede aantrekkingskracht op alle degens.

Wees niet degene die aan de zijlijn zit en achteraf wenst dat je in deze vroege stadia had geïnvesteerd: grijp deze kans voordat Solciety de cryptosfeer volledig domineert.

Lees meer over de Solciety presale op de officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!