Bereid je voor op de golf: Top opkomende cryptocurrencies om deze week in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De opwinding in de cryptowereld neemt toe nu verschillende digitale munten tekenen van aanzienlijke groei vertonen. Beleggers zijn benieuwd naar de volgende grote kans. Deze week staan ​​bepaalde opkomende cryptocurrencies klaar voor een opwaartse trend, wat de aandacht van velen trekt. Lezers zullen ontdekken welke digitale activa de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1,4 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales omdat zijn exclusieve voorverkooptoken snel boven de $1,4 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $ 0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd, waarbij 12% wordt aangeboden uit directe tokenaankopen van scheidsrechters, 3% uit tweedelijnsscheidsrechters en 2% uit derdelijnsscheidsrechters. Beloningen worden wekelijks in USDT verzonden en scheidsrechters verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Avalanche (AVAX) worstelt terwijl bears vasthouden

Avalanche (AVAX) handelt tussen $28,31 en $35,01, wat wijst op een uitdagende tijd voor bulls. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau bedraagt ​​$37,36, terwijl de ondersteuning $23,95 bedraagt. Huidige indicatoren zoals een voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen rond de $27,57 en een voortschrijdend gemiddelde over 100 dagen rond $28,08 laten een bearish trend zien. De RSI op 35,55 en een laag stochastisch niveau van 11,11 bevestigen verder een zwak bullish momentum. De prijs van de munt is de afgelopen week met ruim 6% gedaald, en de afgelopen zes maanden met bijna 24%. Een uitbraak boven de $37,36 zou tot winst kunnen leiden, maar het lijkt erop dat de beren de controle hebben. Als bulls voorbij de $37,36 kunnen komen, zou de prijs kunnen mikken op $44,07, wat een stijging van ongeveer 25% zou zijn.

Jupiter (JUP) toont gemengde signalen, bulls en bears touwtrekken

Jupiter (JUP) is momenteel geprijsd tussen $0,90 en $1,18, wat een gemengd marktsentiment weerspiegelt. De bulls lijken aarzelend, met de dichtstbijzijnde weerstand op $1,27, terwijl de bears op $0,72 steunen. De munt heeft een sterke groei laten zien met een stijging van 32% in de afgelopen maand en een indrukwekkende stijging van 3669% over zes maanden. De RSI van 54,19 duidt op een licht bullish trend, terwijl de 10-daagse SMA van $1,13 en de 100-daagse SMA van $1,05 een opwaarts momentum suggereren. Als de JUP voorbij de $1,27 breekt, zou het kunnen streven naar $1,55, wat een potentiële stijging van 31% ten opzichte van het huidige bereik betekent. De markt blijft voorzichtig optimistisch.

Starknet (STRK) bears domineren terwijl de prijs onder de weerstand worstelt

Starknet (STRK) is momenteel geprijsd tussen $0,55 en $0,66, wat een zwakke prestatie laat zien. De beren lijken de controle te hebben, met een daling van bijna 13% in één week en een daling van 25% op maandbasis. De munt heeft moeite om het weerstandsniveau van $0,70 te doorbreken, met een sterkere weerstand op $0,80. Ondersteuningsniveaus liggen op $0,51 en $0,41. Ondanks recente verliezen is de munt de afgelopen zes maanden met meer dan 160% gegroeid, wat wijst op potentieel voor winst op de lange termijn als het de weerstand kan overwinnen.

LayerZero (ZRO) worstelt terwijl bulls momentum verliezen

LayerZero (ZRO) zit een beetje in de problemen. De munt is momenteel geprijsd tussen $4,14 en $5,87 en vertoont tekenen van zwakke bullish kracht. Nu de beren omlaag gaan, ligt de prijs onder het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $6,53 en net boven het ondersteuningsniveau van $3,06. De RSI van 43,85 betekent een neutraal momentum, terwijl de recente daling van 15,75% in één week een bearish toon toevoegt. Als de bulls weer sterker worden, zou de prijs $6,53 kunnen doorbreken en de tweede weerstand op $8,27 kunnen naderen, een potentiële stijging van ongeveer 40%. De trage MACD- en stochastische indicatoren wijzen echter op voorzichtigheid voor onmiddellijke winst.

Conclusie

Hoewel AVAX, JUP, STRK en ZRO enig potentieel vertonen, kunnen ze op de korte termijn langzamere winsten boeken. Het echte hoogtepunt deze week is CYBRO. Dit geavanceerde DeFi-platform is een game changer voor investeerders. Het maakt gebruik van AI voor de aggregatie van opbrengsten op de Blast-blockchain. CYBRO biedt inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen, waardoor een uitzonderlijke gebruikerservaring ontstaat. Stortingen en opnames verlopen naadloos. CYBRO geeft ook prioriteit aan transparantie en compliance. Influencers en crypto-walvissen tonen grote interesse.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!