Crypto expert: Top 5 opkomende crypto meme investering voor het einde van juli

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de crypto markt aan het einde van deze week een moeilijke fase tegemoet ging, zijn veel investeerders op zoek gegaan naar opkomende crypto’s die wel in staat zijn om te stijgen. Navigeren door de complexe wereld van cryptocurrency blijft echter lastig, en om deze reden bespreken we hieronder een aantal van de beste crypto’s van dit moment.

Na tegenvallende prestaties van de Ethereum ETF’s, die eerder deze week live gingen, onderging de crypto markt aan het eind van deze week een flinke tegenvaller. Na dalingen van zowel Ethereum (ETH) als Bitcoin (BTC) kozen veel investeerders er dan ook voor om hun vermogen naar andere crypto’s te brengen.

Bitcoin en Ethereum koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Omdat het echter moeilijk kan zijn om de juiste crypto investeringen te vinden in de complexe wereld van cryptocurrencies, waar dagelijks tientallen nieuwe crypto’s op de markt worden gebracht, bespreken we hieronder de top 5 crypto’s in de ogen van crypto experts.

Al deze veelbelovende crypto’s zijn in staat om aanzienlijke winsten te realiseren, of de crypto markt zich nu in een bullish of bearish fase bevindt.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief introduceert zijn eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe coin (PEPE) alternatief dat bezig is om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Hiermee onderscheidt het zich van de vele Pepe alternatieven zonder utility, die vaak alleen maar proberen te profiteren van de hype rondom de nummer 3 van de memecoin markt. Het is dan ook niet gek dat het Pepe Unchained gelukt is om al snel viraal te gaan.

Pepe Unchained komt de langverwachte versie van Pepe, die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Hierdoor was het in staat om zijn eigen Layer 2 blockchain te realiseren. Deze blockchain stelt gebruikers in staat om te profiteren van snelle transactiesnelheden tegen lage transactiekosten, waarmee het de gebreken van bekende Layer 1 blockchains oplost. Pepe Unchained vormt dan ook een uitstekende launchpad voor nieuwe memecoins.

De Layer 2 blockchain is echter niet het enige wat Pepe Unchained te bieden heeft. Dit project biedt namelijk ook een eigen staking mechanisme aan. Dit staking mechanisme vormt ook een goede indicatie van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project. Er zijn namelijk inmiddels al meer dan 430 miljoen PEPU tokens vastgezet. De huidige APY bevindt zich rond de 360%.

De voortgang van de presale van Pepe Unchained is ook een indicator van het succes van dit project. Deze presale wist namelijk al snel meer dan $5,3 miljoen aan investeringen op te halen en sprint hierdoor door zijn fases heen. Omdat de prijs van PEPU tokens in elke fase van de presale verder stijgt, zullen geïnteresseerde kopers er zo snel mogelijk bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game combineert de passie van de Olympische Spelen met de hilariteit van memes

The Meme Games is een nieuwe crypto game, die door vele crypto analisten nu al wordt beschreven als een van de beste crypto games van 2024. Dit komt doordat dit project in staat is geweest om de passie en competitiviteit van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. In deze crypto games zullen meme karakters het namelijk tegen elkaar opnemen in games die parallel lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Gebruikers kunnen vervolgens kiezen wie volgens hun de gouden medaille gaat winnen. Om deel te nemen zullen gebruikers de MGMES token moeten kopen. Zodra ze hun tokens hebben gekocht krijgen ze vervolgens de keuze uit 5 meme karakters: BRETT, TUBRO, WIF, DOGE en PEPE. Op het moment dat hun gekozen meme karakter wint zullen ze vervolgens een 25% bonus op hun aankoop krijgen. Omdat gebruikers zo vaak als ze willen MGMES tokens kunnen kopen zijn ze ook in staat om hun kansen te verspreiden over meerdere karakters.

Een andere manier voor gebruikers om extra MGMES tokens te verdienen is door ze vast te zetten over een langere periode. Door dit te doen komen ze in aanmerking voor een jaarlijks rendement in de buurt van de 1000%. Op dit moment zijn er al meer dan 10 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van deze nieuwe crypto game ging vorige week pas live, maar heeft nu al meer dan $ 250.000 op weten te halen. Het volgende doel van The Meme Games komt hierdoor steeds dichterbij, en zodra dit behaald wordt zal de prijs van $0,00905 per token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe crypto meme combineert utility van AI crypto met hilariteit van memecoins

WienerAI is een nieuwe memecoin die in staat is geweest om de hilariteit van de memecoin markt te combineren met de utility van AI crypto’s. Dit project heeft namelijk zijn eigen AI trading bot ontwikkeld. WienerAI wordt afgebeeld door een hilarische wiener hond, die in staat is om gebruikers te voorzien van crypto informatie.

Gebruikers kunnen bij deze Wiener AI trading bot terecht met crypto gerelateerde vragen. Ook zijn gebruikers in staat om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot. Op deze manier zijn ze dus in staat om een poging te doen om een voordeel te behalen op de rest van de markt en mooie winsten te realiseren.

De presale is een bevestiging van hoe populair dit project al is geworden, en hoe investeerders geloven in de functionaliteit van de AI trading bot. De presale wist onlangs namelijk zijn doel van $7 miljoen te behalen, en is daardoor zijn laatste fase ingegaan. Hierdoor hebben gebruikers nog maar beperkt de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van $0,00073 per stuk.

Gebruikers die vandaag nog hun tokens kopen komen ook in aanmerking voor de aantrekkelijke APY van maar liefst 140%. In totaal zijn er al meer dan 7 miljard tokens vastgezet, nogmaals een bevestiging van hoeveel vertrouwen investeerders hebben in de toekomst van dit project. WAI tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Nieuwe Play 2 Earn game creëert gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn game die bezig is om een volledige gaming wereld naar de blockchain te brengen. Deze gaming wereld speelt zich af in het Wilde Westen en gebruikers zijn als cowboys in staat om op vele verschillende manieren crypto’s te verdienen. Zo kunnen ze het als cowboys tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden.

5% van de totale token voorraad is apart gezet om deze Shiba Sharpshooters te belonen. Daarnaast kunnen er ook grote beloningen behaald worden met bijvoorbeeld de Lucky Lasso Lottery. In deze loterij zijn er grote prijzen te verdienen, waarbij een deel ook naar het goede doel gaat. Daarnaast zijn er ook Campfire Stories sessies waar gebruikers hun ervaringen over de crypto markt kunnen delen, in ruil voor de SHIBASHOOT token.

Het Shiba Shootout project zorgt ervoor dat de community voorop staat, en om die reden is er ook sprake van Governance Roundups. Hier wordt er een stad in het Wilde Westen gesimuleerd, waar gebruikers met SHIBASHOOT tokens in staat zijn om mee te beslissen over belangrijke ontwikkelingen. Ook kunnen gebruikers hun SHIBASHOOT tokens vastzetten via het unieke Cactus Staking systeem, waarbij je vermogen wordt afgebeeld door een digitale cactusplant.

De presale van Shiba Shootout wist al snel bijna $800.000 op te halen aan vroege investeringen. Tokens kosten op dit moment $0,0197 per stuk, en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe crypto meme is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe crypto memecoin en het team achter dit project zegt geïnspireerd te zijn door de vrijheid van base jumping. Dit team probeert deze vrijheid nu te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te introduceren.

Binnen deze gedecentraliseerde wereld zonder grenzen moeten gebruikers in staat zijn om hun fondsen feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains. Om dit mogelijk te maken maakt het project ook gebruik van multi-chain functionaliteit. Om deze reden zal de native DAWGZ token naast de BASE blockchain ook beschikbaar zijn voor de ETH, BNB, SOL en AVAX blockchain.

Deze MEME coin koop ik! | MEME markt op ontploffen? – MEME Review

Bij Base Dawgz kan men rekenen op een eerlijk project, aangezien de smart contracts volledig geaudit zijn door SolidProof. Ook kunnen gebruikers profiteren van duidelijke en transparante tokenomics. 20% van de token voorraad is beschikbaar gesteld voor de presale, 20% voor staking beloningen, 20% voor liquiditeit, 15% voor marketing, 15% voor DAWGZ beloningen en 10% voor listings.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $2,7 miljoen aan vroege investeringen opgehaald en er is op dit moment een APY te verdienen van maar liefst 1145%. Tokens kosten op dit moment $0,006725 per stuk, maar zullen in de volgende fase van de presale verder gaan nstijgen. Gebruikers kunnen hun DAWGZ token kopen middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX. 

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!