Top 5 nieuwe crypto’s met 10x winstpotentieel voor Q4 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt ziet het rustig aan en wacht op de volgende bull run, waarbij altcoins zich nog steeds op een goed instappunt bevinden. De prijzen zijn al aan het stijgen, wat duidt op een mogelijke explosie. Beleggers kijken reikhalzend uit naar munten met een hoog groeipotentieel. In de zee van digitale valuta vallen er enkele op met de belofte van aanzienlijke rendementen. Het artikel zal de top 5 van nieuwe cryptocurrencies onthullen met het potentieel om in het vierde kwartaal van 2024 een tienvoudige winst op te leveren. Deze verborgen juweeltjes kunnen de sleutel zijn tot substantiële winsten nu de markt zich voorbereidt op een sterke stijging. Welke munten zijn klaar voor een explosieve groei? Ontdek het in dit uitgebreide overzicht.

BlastUP biedt laatste kans om $BLASTUP vóór zijn TGE te krijgen

In iets meer dan drie maanden na de lancering heeft BlastUP zijn cruciale rol in het Blast-ecosysteem al bevestigd en dient het als baanbrekend lanceerplatform voor crypto-startups. Het heeft in de voorverkoop een fenomenale $8 miljoen opgehaald en een bloeiende gemeenschap van bijna 20.000 $BLASTUP-houders gevormd. In overeenstemming met zijn doel om de groei te versnellen, heeft BlastUP al 4 succesvolle Initial DEX Offers (IDO’s) gelanceerd, waarmee nieuwe projecten worden geholpen een sterke basis te leggen voor een geweldige start.

Momenteel bereidt BlastUP zich voor op de tokengeneratie. BlastUP-tokens (BLASTUP), die tijdens de voorverkoop voor centen werden verkocht, zullen bij de aanbieding $0,1 kosten.

Laatste kans om BLASTUP Token te kopen tegen de beste prijs!

De enige manier om het BLASTUP-token nu tegen de voorverkoopprijs te krijgen, is door Blastbox V2 te kopen. Het is een loot box die een bepaald aantal $BLASTUP en Booster Points bevat, speciale tokens die worden gebruikt om de meest actieve communityleden te belonen.

Degenen die Blastbox V2 kopen, krijgen een schatkist die hen toegang geeft tot een aantal privileges. Eigenaars van Blastbox V2 kunnen:

  • Krijg toegang tot de IDO’s van het lanceerplatform en ontvang exclusieve beloningen
  • Neem deel aan airdrops en ontvang gratis tokens en NFT’s
  • Ontvang een hogere rente voor het inzetten van $BLASTUP

Belangrijk is dat het aanbod van Blastbox V2 beperkt is tot 9999. De schaarse beschikbaarheid kan de vraag snel doen stijgen, dus het is verstandig om op te schieten en deze zeldzame lootboxes te kopen nu het nog kan.

Koop Blastbox V2 nu het nog kan

ZRO: Het verborgen juweeltje streeft naar grote winsten dit altcoin-seizoen

ZRO, een relatief nieuwe speler op het gebied van cryptocurrency, trekt de aandacht van velen vanwege zijn sterke technische ruggengraat. Het heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in transacties met razendsnelle snelheden en lage kosten. Nu de huidige marktopschudding de patronen van de bull run van 2021 weerspiegelt, valt ZRO op als een veelbelovende optie. De innovatieve technologie en groeiende gemeenschap suggereren een mooie toekomst. Nu het altcoin-seizoen zich aandient, zou ZRO een van de belangrijkste winnaars kunnen zijn. Als u uw cryptoportfolio wilt diversifiëren, lijkt ZRO een munt die het overwegen waard is.

WLD: Een lichtpuntje in het huidige cryptolandschap

WLD, ook bekend als Worldcoin, maakt furore in de cryptowereld. Deze digitale munt maakt gebruik van unieke technologie om een ​​mondiale digitale identiteit te creëren. Dit kan transacties veiliger en efficiënter maken. Ondanks de recente marktdumps suggereren trends vergelijkbaar met 2021 dat een bull run en het altcoin-seizoen nabij kunnen zijn. WLD valt op door haar innovatieve aanpak. Als de markt zich herstelt, zijn munten zoals WLD goed gepositioneerd om hiervan te profiteren.

Wormhole (W) sterk in opkomst in altcoin-seizoen: Nieuwe mogelijkheden ontketenen

Wormhole (W) is een opkomende altcoin die de aandacht trekt van veel cryptoliefhebbers. Deze munt heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in het delen van gegevens en de privacy. Het is gebouwd op een robuuste blockchain die snelle en veilige transacties garandeert. Gezien de huidige marktcyclus en de herhalingspatronen vanaf 2021 is Wormhole (W) veelbelovend. De technologie is nieuw, maar heeft het potentieel om traditionele systemen te ontwrichten. Nu het altcoin-seizoen aan populariteit wint, valt Wormhole (W) op als een sterke kandidaat. Dit is misschien een goed moment om deze munt te bekijken.

STRK gaat stijgen: Bull run en altcoin-seizoen zorgen voor optimisme

STRK, het native token van het Strike-platform, vertoont een groot potentieel. Strike heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de financiële wereld door gedecentraliseerd lenen en lenen toegankelijker te maken. Het platform gebruikt blockchain om tussenpersonen uit te sluiten en betere tarieven en snelheid te bieden. Herhaalde patronen uit de bull run van 2021 suggereren dat altcoins zoals STRK een veelbelovende toekomst hebben. Ondanks de recente marktdip maken STRK’s geavanceerde technologie en unieke gebruiksscenario het een aantrekkelijke optie in de huidige cyclus.

Conclusie

Terwijl ZRO, WLD, W en STRK een gematigd winstpotentieel op de korte termijn vertonen, valt BLASTUP op door hogere winstvooruitzichten. Het unieke concept en de integratie ervan binnen het Blast-ecosysteem maken het bijzonder veelbelovend.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!