Crypto analist voorspelt XRP koers breakout na pump deze week – Kan Ripple 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Kan Ripple 1 euro worden? Dat is de vraag die investeerders al meer dan een jaar stellen, nu er aanzienlijk voortgang is gemaakt in de rechtszaak tussen Ripple en de Securities & Exchange Commission (SEC). En hoewel XRP vandaag veel momentum is verloren, is het vooruitzicht voor de altcoin erg positief op lange termijn.

Crypto analisten voorspellen namelijk dat XRP niet $1 kan worden, maar zo hoog als $16 tot $32 kan gaan, zodra de altcoin een break-out maakt boven een erg belangrijke resistance level. Vandaag kijken we wat Ripple kan gaan doen op korte en lange termijn, maar ook naar twee altcoins die veel momentum hebben opgebouwd en mogelijk nog harder kunnen stijgen in minder tijd.

Wat gaat Ripple doen op korte termijn?

Sinds april 2024 is Ripple op en neer aan het stuiteren, zonder enige bijzondere pieken of dallen te bereiken. Maar na een crash van vorige week, volgde een sterke pump tijdens deze week, waarin XRP de afgelopen 10 dagen bijna alleen maar is gestegen op de dagelijkse grafiek. De sterke stijging van XRP in korte tijd heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat investeerders hun winst hebben opgenomen.

Na het bereiken van bijna $0,64 is de XRP koers gedaald tot een bodem van $0,56 op donderdag en een huidige bodem van $0,54 op vrijdag. Aan he begin van de middag lijkt XRP te consolideren tussen $0,54 en $0,55, met een huidige koers van $0,547 na een daling van 4,94% in de afgelopen 24 uur.

Dit heeft mogelijk te maken met de 200-daagse moving average (blauw), waar de XRP koers eerder deze week bovenuit is gebroken en nu extra ondersteuning van krijgt dankzij koopdruk rond dit niveau. Het is nog niet zeker of XRP boven deze support kan blijven, waardoor het ook niet zeker is of XRP op korte termijn verder kan gaan stijgen.

De daling van XRP is echter een gezonde correctie, gezien de Relative Strength Index (RSI) zo hoog als het zwaar overgewaardeerde niveau van 79 kwam te liggen. Op dit moment ligt de RSI op 58, een veel neutralere positie, wat aangeeft dat de hoge verkoopdruk wellicht is afgenomen en XRP kan consolideren boven zijn support.

De komende dagen zou XRP nog verder kunnen stijgen om weer richting de $0,60 te klimmen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de lagere handelsvolumes in het weekend, waardoor een consolidatie logischer lijkt.

Wat gaat Ripple doen op langere termijn?

Crypto analist Dark Defender op X (Twitter) is erg onder de indruk van de stijging die XRP heeft meegemaakt. Hij heeft dan ook gezien dat XRP een belangrijke resistance naderde rond $ 0,66. De analist voorspelt dat een break-out boven dit niveau de weg vrij zal maken voor de hogere Fibonacci levels tussen $18 en $36.

Dit zou een bizarre stijging zijn van ruim +2.600% tot 5.200%, wat ook een teken kan zijn dat het erg lastig is om door deze resistance te breken. Een belangrijke katalysator hiervoor is het einde van de rechtszaak tussen Ripple en de SEC, wat veel regulatoire onzekerheid bij investeerders weg zou halen.

Als gevolg hiervan zou er behoorlijk veel kapitaal binnen kunnen stromen voor XRP, waardoor de koers significant omhoog kan schieten. En hoewel het niveau van $18 tot $36 nog erg vergezocht lijkt, is een stijging boven $1 wel realistisch na het einde van de rechtszaak. De vraag blijft alleen nog wanneer deze rechtszaak zal eindigen, gezien er nog geen officiële datum bekend is voor een laatste zitting.

Welke crypto gaat stijgen terwijl investeerders wachten op uitspraak Ripple-rechtszaak?

Veel investeerders houden sinds het midden van 2023 XRP vast met verwachtingen dat de rechtszaak tussen Ripple en de SEC op het punt staat om te eindigen. Een officiële deadline is er nog niet, waardoor je kunt kiezen om XRP nog langer vast te houden, of te kijken naar andere altcoins en een deel van je crypto portfolio hieronder te verdelen.

Over het algemeen zijn er veel goede keuzes op lange termijn als je kiest voor altcoins in de sectoren van AI, gaming en blockchain utility. Vandaag kijken we echter naar twee kleine onbekende cryptomunten die potentie hebben om behoorlijke stijgingen mee te maken van x10 of misschien zelfs x100. Vroege investeerders kunnen deze altcoins voor een lage prijs inslaan tijdens de presale, voordat ze voor een hogere prijs worden gelist op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Blockchains zoals Solana en Base zijn het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid in populariteit en waarde. Een van de nieuwste blockchains die echter nog bij velen onder de radar ligt, is de Pepe blockchain van Pepe Unchained (PEPU). Deze Layer-2 op Ethereum staat volledig in het teken van memes en biedt voordelen zoals lagere kosten, hogere snelheden en dubbele staking beloningen.

Deze Pepe blockchain is niet alleen voordelig voor vroege investeerders die PEPU kopen, maar zou ook als launchpad kunnen dienen voor opkomende projecten. Met lagere transactiekosten is het ook goedkoper om je eigen token te lanceren, waardoor Pepe Unchained een grote speler zou kunnen worden onder nieuwe meme coins die nog niet zijn gelanceerd.

Pepe Unchained verkoopt zijn native token tijdens de presale, met een lage prijs van $0,0085277 per stuk in de huidige fase. Maar nu het project al meer dan $4,3 miljoen heeft opgehaald, zal het niet lang duren voordat de volgende fase ingaat en de prijs van PEPU stijgt. Een van de meest indrukwekkende features is dat je PEPU vroegtijdig kan staken, met een huidige variabele APY van 434%, waarmee je met een maand staken een bonus van 36% krijgt op je gekochte tokens.

Pepe Unchained zal zijn PEPU-token binnenkort lanceren op zijn eerste exchange, deze prijs zal significant hoger zijn dan de huidige presale prijs. Daarnaast kan PEPU intussen veel populariteit opbouwen en meeliften op Pepe Coin (PEPE), wat de kans vergroot dat deze nieuwe meme coin zal exploderen na zijn eerste exchange listing.

Nu naar Pepe Unchained

The Meme Games (MGMES)

Investeren in presales, dat is toch doodsaai? Want zonder actieve traders, zit je maar te wachten tot de token wordt gelanceerd. The Meme Games (MGMES) maakt investeren in presales leuker dan ooit, want tijdens deze presale kun je direct bij aankoop een bonus van 25% verdienen. Deze splinternieuwe meme coin biedt een unieke manier van gamification die inspeelt op de opkomende trend van de Olympische Spelen.

Doge, Pepe, Turbo, Brett of DogWifHat, een van deze bekende deelnemers zal dit jaar goud winnen bij de Olympische Spelen. Kun jij raden wie het is? Dan verdien je tijdens de presale een extra 25% op je aankoop. Elk karakter heeft een gelijke kans om te winnen en als je niet wint, dan kun je het bij je volgende aankoop nog eens proberen, er zit namelijk geen limiet aan hoeveel tokens je kunt kopen tijdens de presale.

Als je gekozen karakter goud wint na het aankopen van MGMES, krijg je de gelegenheid om deze tokens te staken. Stel, je koopt 100.000 tokens bij The Meme Games en je wint de 25% bonus, heb je dus 125.000 tokens die je kunt staken. Met de huidige APY van 1843%, zou je in een maand tijd ruim 300.000 tokens hebben, een bonus van mer dan 200% die je op je investering kunt krijgen.

Het beste van allemaal? De presale is sinds deze week pas geopend, wat betekent dat je deze vrijdag nog kunt profiteren van de laagst mogelijke presale prijs van $0,009 per token. De prijs van MGMES zal tijdens de presale meerder keren stijgen, voordat de meme coin voor een hogere prijs wordt gelist nadat de Olympische Spelen zijn begonnen.

Nu naar The Meme Games

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!