Aankomende crypto 100x moonshots om in de gaten te houden – Deel 1

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt verkeert momenteel in een staat van rust, maar de verwachting voor de volgende grote bull run neemt toe. Altcoins bevinden zich nog steeds op gunstige instappunten, maar beginnen toch tekenen van kracht en potentieel te vertonen. Deze digitale activa zijn klaar om op elk moment te exploderen en bieden slimme beleggers een gouden kans. De opwinding is voelbaar en de inzet is hoog. Terwijl beleggers de volgende 100x moonshots proberen te identificeren, is een uitgebreide analyse essentieel. Dit artikel gaat in op de meest veelbelovende munten en onderzoekt welke klaar zijn voor exponentiële groei. Met het juiste inzicht zou de volgende crypto-sensatie om de hoek kunnen liggen.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

BRETT toont kracht en potentieel in de cryptomarkt

Brett (Based) (BRETT) blijft stabiel binnen het bereik van $0,10-$0,14. Ondanks een kleine dip in de afgelopen maand heeft het token een week lang een stijging van bijna 17% gekend. Met een RSI net boven de 50 wijzen de signalen op een evenwichtige machtsstrijd tussen bulls en bears. Als de bulls de weerstand van $0,15 overschrijden, zou BRETT zich kunnen richten op $0,19, wat een potentiële sprong van ongeveer 35% betekent. Gezien de indrukwekkende groei van meer dan 365% over zes maanden, toont BRETT een sterk potentieel om zijn opwaartse trend in het komende altcoin-seizoen voort te zetten.

Wormhole (W) crypto klaar voor grote opleving ondanks recente uitdagingen

Wormhole (W) bevindt zich in een krap prijsbereik tussen $0,26 en $0,30, maar indicatoren wijzen op potentiële groei. Met een recente wekelijkse stijging van 13% en een stijging van 554% in zes maanden tijd bouwt het bullish sentiment zich rustig op. De munt bevindt zich net onder de belangrijkste weerstand van $0,33, en een doorbraak zou hem naar $0,37 kunnen stuwen, een potentiële stijging van 23%. De RSI zweeft op 53,40, wat wijst op evenwichtige marktomstandigheden, terwijl de lage stochastische waarde op 23,56 erop duidt dat de koers oververkocht is, wat deuren opent voor een opwaartse beweging. Handelaren houden het nauwlettend in de gaten en voelen dat Wormhole op de rand van een nieuwe uitbraak zou kunnen staan.

Sei (SEI) vertoont tekenen van herstel tijdens het herstel van de cryptomarkt

Sei (SEI) zweeft in de range van $0,27 tot $0,37, waarbij bulls vechten om voorbij het weerstandsniveau van $0,41 te breken. Ondanks recente dalingen op de markt heeft SEI veelbelovende signalen laten zien met een stijging van 7,57% in de afgelopen week. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden en de RSI suggereren dat de koers het dieptepunt heeft bereikt en binnenkort het niveau van $0,50 zou kunnen testen, een stijging van 35% ten opzichte van het huidige hoogtepunt. Als het dit traject voortzet, zou het altcoin-seizoen SEI wel eens ver voorbij deze niveaus kunnen duwen. Met positieve kortetermijnindicatoren is SEI er een om nauwlettend in de gaten te houden voor potentiële winsten.

Super Trump (STRUMP): Bears falen terwijl bulls kijken naar een grote doorbraak

Super Trump (STRUMP) heeft ondanks recente marktdumps opmerkelijke kracht getoond. Momenteel geprijsd in de buurt van $0,0158, wordt de dichtstbijzijnde weerstand getest. Bulls lijken klaar om hoger te gaan, waarbij belangrijke momentumindicatoren zoals de RSI op 62,81 wijzen op een sterke opwaartse trend. De afgelopen week is STRUMP met maar liefst 75% gestegen, wat wijst op potentieel voor verdere winst. Als de bulls de eerste weerstand doorbreken, is het volgende doel $0,0211, wat een stijging van ruim 33% zou kunnen betekenen. Met een winst van 146% over zes maanden is er een duidelijk patroon van veerkracht en groei. De langetermijntrends duiden erop dat er misschien wel een nieuw altcoin-seizoen van start gaat.

Conclusie

BRETT, W, SEI en STRUMP hebben goede ideeën, maar zullen op korte termijn mogelijk minder groei zien. BLASTUP onderscheidt zich met het hoogste potentieel. Het unieke concept en het feit dat het deel uitmaakt van het Blast-ecosysteem maken het een sterke concurrent in de huidige markt. Dit zou degene kunnen zijn om naar te kijken naarmate de bull run van 2024 vordert.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!