Break-out alert: PEPE, NOT en BLASTUP op de rand van explosie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is momenteel rustig en velen anticiperen op de volgende bull run. Altcoins bevinden zich nog steeds op aantrekkelijke instappunten, maar vertonen tekenen van een naderende groei. Onder deze rijzende sterren vallen drie munten op: PEPE, Notcoin en BLASTUP. Elk van hen heeft unieke factoren die hen positioneren voor aanzienlijke winsten. Zowel investeerders als handelaren houden deze altcoins nauwlettend in de gaten en voelen dat er een explosie aan de horizon is. Dit artikel gaat dieper in op de details en onthult waarom deze specifieke munten klaar zijn voor een opmerkelijke groei. Blijf ons volgen om het potentieel van deze digitale activa te ontdekken en hoe ze cryptoportefeuilles kunnen transformeren.

BlastUP onthult Blastbox V2: Een goudmijn aan voordelen voor vroege investeerders

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft Blastbox V2 onthuld, vers na een voorverkoopsucces van $8 miljoen. Deze lancering biedt investeerders nog een kans om $BLASTUP tokens te krijgen tegen voorverkoopprijzen, boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP tokens en Booster Points. Omdat experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen, zou een vroege aanschaf van BLASTUP-tokens een slimme investering kunnen blijken te zijn.

Blastbox V2 is een toegangspoort tot exclusieve privileges binnen het BlastUP-ecosysteem. Eigenaars kunnen profiteren van voordelen zoals NFT en token-airdrops, lidmaatschap van de exclusieve BlastUP Club en prioritaire toegang tot Initial DEX-aanbiedingen (IDO’s).

Ontgrendel het volledige potentieel van Blastbox V2

Het beveiligen van een Blastbox V2 is de laatste kans om toegang te krijgen tot BlastUP tegen de meest voordelige prijs. Het platform heeft al een aanzienlijke impact gemaakt binnen de Blast-blockchain en heeft 4 succesvolle IDO’s gerealiseerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote crypto-mogelijkheid is Blastbox V2 het antwoord. Met slechts 9999 exemplaren beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, zullen deze limited-edition lootboxes snel uitverkocht zijn.

Handel nu: Vekrijg je Blastbox V2 voordat ze uitverkocht zijn!

Pepe maakt zich klaar voor een bullish opleving terwijl de steun standhoudt

Pepe (PEPE) zweeft tussen $0,00000795 en $0,00001026 en vertoont tekenen van potentiële groei. De bulls lijken sterker, met een koers die stevig boven de $0,00000670 ligt en de 10-daagse SMA op $0,00000960 nadert. Als het momentum aanhoudt, zou PEPE de weerstand van $0,00001132 kunnen doorbreken en mogelijk kunnen mikken op $0,00001362. Met een stijging van 657,42% over zes maanden en een RSI van 55,20 zou de munt een nieuwe stijging kunnen meemaken. Het doorbreken van de tweede weerstand zou een stijging van ongeveer 40% kunnen betekenen, wat wijst op veelbelovende vooruitzichten.

Notcoin-prijs toont veerkracht: Bulls klaar voor een potentiële uitbraak

Notcoin (NOT) handelt momenteel tussen $0,0133 en $0,0174, waarbij bulls verrassend sterk zijn ondanks recente marktdumps. De stijging van 10,71% van de munt in de afgelopen week duidt op een groeiend momentum. Met het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,0197 lijken de stieren klaar om te pushen. Als Notcoin deze drempel overschrijdt, zou het kunnen stijgen naar $0,0238, wat een potentiële sprong van ongeveer vijfendertig procent betekent. De stijging van 697,25% in de afgelopen zes maanden draagt ​​bij aan het bullish-verhaal. De huidige Relative Strength Index (RSI) van 57,06 laat zien dat het noch overbought, noch oversold is, wat erop wijst dat er meer ruimte is voor groei.

Conclusie

PEPE en NOT hebben veelbelovend getoond, maar presteren op korte termijn mogelijk niet sterk. BLASTUP valt echter op met het meeste potentieel. Dit is grotendeels te danken aan het unieke concept en zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem. De innovatieve aanpak en solide basis van BLASTUP maken het een spannend vooruitzicht tijdens de bull run van 2024. Houd het in de gaten voor aanzienlijke winsten.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!