BlastUP lanceert een airdrop van 30.000.000 $BLASTUP voorafgaand aan zijn TGE in juli

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

BlastUP heeft een airdrop-campagne aangekondigd om 30.000.000 $BLASTUP-tokens te distribueren. De campagne wordt gelanceerd voorafgaand aan het langverwachte Token Generation Event (TGE), gepland voor 24 juli. Het BLASTUP-token wordt gezien als een veelbelovend crypto-actief, omdat de prijs ervan op de DEX-lijst naar verwachting met 40% zal stijgen in vergelijking met de voorverkoopprijs.

Het recht om gratis tokens te ontvangen in deze airdrop is exclusief beschikbaar voor houders van Booster Points.

Hoe krijg ik boosterpunten van BlastUP?

Booster Point is een speciaal token dat BlastUP gebruikt om zijn gemeenschap te ondersteunen. Om Booster Points te krijgen, moet u verschillende taken uitvoeren, zoals het verbinden van een portemonnee, het abonneren op een nieuwsbrief en het doorverwijzen van een vriend. Voor het voltooien van deze activiteiten is het mogelijk om 200 Booster Points te krijgen, het minimum dat nodig is om deel te nemen aan de airdrop.

Belangrijk is dat het aantal BLASTUP-tokens dat u kunt krijgen evenredig is aan de grootte van uw Booster Points-bezit. Met andere woorden: hoe meer punten je hebt, hoe meer tokens je krijgt.

Een eenvoudiger alternatief voor het verdienen van Booster Points via taken is de aankoop van BlastBox V2. Deze buitendoos bevat $BLASTUP-tokens en 780 boosterpunten.

Dit zijn de voordelen die eigenaren van BlastBox V2 krijgen:

  • Exclusieve toegang tot de initiële DEX-aanbiedingen (IDO’s) en speciale beloningen van het launchpad.
  • Deelname aan airdrops voor gratis tokens en NFT’s.
  • Verhoogde inzetrente op $BLASTUP, waardoor de inkomsten stijgen.

Met slechts 9.999 exemplaren van BlastBox V2 beschikbaar, zullen deze limited edition-items naar verwachting snel uitverkocht zijn.

Handel snel! Koop BlastBox V2 voordat ze allemaal weg zijn!

Wat is BlastUP?

BlastUP is een vooraanstaand lanceerplatform op Blast dat onlangs de cryptowereld heeft verbaasd met zijn geweldige voorverkoop, waarmee het in een paar maanden tijd meer dan $8 miljoen heeft opgehaald en een bloeiende gemeenschap van bijna 20.000 houders heeft opgebouwd.

Dit geavanceerde platform is ontworpen om de ontwikkeling en lancering van gedecentraliseerde applicaties (DApps) op Blast te versnellen. Met een missie om snelle groei te stimuleren en de inkomsten voor crypto-startups te maximaliseren, belichaamt BlastUP zijn motto: “Groei sneller, verdien meer.”

Als cruciaal lanceerplatform voor crypto-startups op Blast is de invloed van BlastUP aanzienlijk. Het heeft met succes vier initiële DEX-aanbiedingen (IDO’s) uitgevoerd:

  • CYBRO, een AI-gestuurde opbrengstaggregator, heeft in zes dagen $150.000 opgehaald.
  • Petobots, een GameFi-platform met F2P en inzetmodi, heeft in vier dagen tijd $75.000 binnengehaald.
  • JuicyBet, een Web3 multichain GambleFi-platform, heeft in twee dagen tijd $50.000 opgehaald.
  • Playtoo, een naadloze brug van Web2- naar Web3-gaming, verdiende in een week tijd $60.000.

Deze mijlpalen onderstrepen de bekwaamheid van BlastUP in het stimuleren van crypto-startups naar versnelde groei en hogere inkomsten.

Sluit je aan bij BlastUP voor meer exclusieve aanbiedingen

$BLASTUP-tokens: Strategische liquiditeit verhoogt het BlastUP-platform

Het native token van BlastUP, $BLASTUP, is cruciaal voor het platform en verbetert de gebruikersbetrokkenheid en participatie. Het token vergemakkelijkt de toegang tot initiële DEX-aanbiedingen (IDO’s) en biedt tot 24% APR via staking. Tokenhouders profiteren ook van exclusieve loyaliteitsbeloningen en speciale toewijzingen van projecten die op BlastUP zijn gelanceerd.

Om de groei te stimuleren en een sterke gebruikersbasis op te bouwen, werd 20% van het totale aanbod van $BLASTUP bestemd voor de voorverkoop, waarbij het merendeel van de tokens snel werd verkocht. Bovendien wordt 8% van het totale aanbod toegewezen aan liquiditeit, waardoor voldoende marktdiepte wordt gegarandeerd en de prijs van het token wordt gestabiliseerd wanneer het op beurzen wordt verhandeld.

Het verbeterde nut en de robuuste tokenomics van $BLASTUP maken het tot een cryptocurrency met aanzienlijk groeipotentieel, waardoor het zich onderscheidt van andere opkomende tokens die momenteel voor centen worden verkocht.

De enige manier om $BLASTUP te verkrijgen voordat het op de markt wordt gebracht en in prijs stijgt, is door BlastBox V2 te kopen.

Grijp $BLASTUP voordat het stijgt

Conclusie

BlastUP’s airdrop van 30.000.000 $BLASTUP-tokens voorafgaand aan het Token Generation Event (TGE) biedt een spannende kans voor houders van Booster Points. Door deel te nemen aan het platform via taken of door de BlastBox V2 te kopen, kunnen deelnemers hun bezittingen en voordelen maximaliseren. Met het veelbelovende potentieel van het token, aangedreven door strategische liquiditeitsverhogingen en een succesvolle voorverkoop, is $BLASTUP klaar voor aanzienlijke groei. Als cruciale speler in de crypto-startup-ruimte blijft BlastUP zijn vermogen demonstreren om de ontwikkeling te versnellen en de inkomsten voor zijn gemeenschap te maximaliseren, waardoor deze airdrop een opmerkelijk evenement wordt voor crypto-enthousiastelingen.

Site: https://blastup.io/ 
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!