Bekende crypto analist voorspelt SOL koers breakout naar $600 – Kan Solana 1000 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de crypto markt zich lijkt op te maken voor een nieuwe rally, is het Solana die het meeste lijkt te stijgen. Na een stijging van meer dan 7% over de afgelopen week is het de snelst stijgende crypto uit de top tien van de crypto markt. Kan Solana 1000 euro worden?

Solana is bezig aan een aantal goede dagen en is hierdoor weer boven de $142 uitgestegen. Na een periode van vele dalingen is de Solana koers nu eindelijk een aanzienlijke stijging doorgegaan, 7% over een periode van 7 dagen. Toch is de koers nog altijd 7% minder waard dan een maand geleden, en is er dus nog een lange weg te gaan voordat deze koers weer kan denken aan zijn hoogste waarde van 2024, in de buurt van de $200.

Solana koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Crypto analisten optimistisch over toekomst Solana

Bekende crypto analisten zijn echter optimistisch over de vooruitzichten van de Solana koers. De crypto analist Crypto Jelle vergelijkt het huidige koerspatroon van Solana met die van 2021. Na maanden van consolidatie is de koers nu bezig om ‘lower highs’ te creëren, terwijl het in staat is om hetzelfde ondersteuningsniveau vast te houden.

Nu het een bounce doormaakt, schetst de Solana koers hetzelfde patroon als in juli van 2021. Crypto Jelle voorspelt om deze reden een doel van maar liefst $600 voor de Solana koers.

Een stijging richting de $600 zal gelijkstaan aan een stijging van meer dan 300%. Dit zou de market cap van Solana ook voorbij die van Ethereum brengen. Solana heeft op dit moment een market cap van boven de $66 miljard, terwijl Ethereum een market cap heeft van boven de $380 miljard. Een stijging van 300% zou de market cap van Solana richting de $560 miljard brengen.

Solana koers verwachting – Kan Solana 1000 euro worden?

De recente prestaties van de Solana koers hebben ervoor gezorgd dat de RSI stabiel is gebleven, dicht onder de 60. Ook geeft het MACD-histogram een koopsignaal af met een waarde van -1,99.

RSI afgelopen dagen stabiel in de buurt van de 60 – Bron: TradingView

De koers is nu meer waard dan zijn 10-daagse, 20-daagse en 200-daagse EMA’s. Het ziet er op dit moment dus goed uit voor de Solana koers. Ondanks dat een stijging van 400% niet van de een op de andere dag zal gebeuren, kan de SOL koers een stabiele periode van stijgingen ingaan.

Zodra er vervolgens een Ethereum ETF gelanceerd wordt, Bloomberg analisten voorspellen dat dit al op 18 juli kan gebeuren, lijkt ook de Solana koers aanzienlijk te kunnen gaan profiteren.

Een Ethereum ETF maakt de gehele crypto markt namelijk een stuk legitiemer, maar meerdere crypto analisten spreken nu ook al over een Solana ETF. Een Solana ETF zou van Solana een legitieme investering maken die plotseling beschikbaar is voor een groot aantal nieuwe institutionele investeerders.

Deze ontwikkeling zal ongetwijfeld gigantische winsten met zich mee kunnen brengen, waarbij een stijging richting de beoogde $600 zeker mogelijk lijkt.

Alternatieve crypto projecten om je portfolio mee te diversifiëren

Tot die tijd zullen gebruikers echter geduld moeten hebben, en kan het een goed idee zijn om je portfolio te diversifiëren met andere nieuwe crypto’s om je risico te spreiden.

Nieuwe crypto’s hebben vaak een groter winstpotentieel door hun lage market cap. Presales doen hier nog eens een schepje bovenop door hun tokens te verkopen tegen aanzienlijke kortingen. Zodra een investeerder investeert in het juiste project, is er gemakkelijk een rendement van honderden procenten te verdienen.

Omdat het moeilijk kan zijn voor investeerders om het juiste project te vinden nu er dagelijks tientallen nieuwe crypto’s op de markt verschijnen, beschrijven we hierna een aantal van de beste nieuwe crypto’s van dit moment. Alle drie deze projecten zijn in staat om hun vroege investeerders aanzienlijke winsten op te leveren.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Nieuwe Play 2 Earn memecoin lanceert volledige gaming wereld

Shiba Shootout is bezig met de ontwikkeling van een gaming wereld waar gebruikers het als cowboys tegen elkaar op kunnen nemen. De beste schutters zullen een Shiba Sharpshooter kunnen worden, iets wat gepaard gaat met mooie beloningen. In totaal is 5% van de totale token voorraad apart gezet voor deze Shiba Sharpshooters.

De gaming wereld van Shiba Shootout begeeft zich in het Wilde Westen en zit vol met games en functies die allemaal de native SHIBASHOOT token opleveren. Zo zijn er bijvoorbeeld grote prijzen te winnen met de Lucky Lasso Lottery, maar kunnen gebruikers ook deelnemen aan Campfire Storytelling sessies waar ze hun crypto ervaringen kunnen delen. Ook hier is de native Shibashoot token mee te verdienen.

Ook is er sprake van een Cactus Staking systeem en een Savings Saddlebags functie. Bij het Cactus Staking systeem kunnen gebruikers hun vermogen letterlijk zien groeien. Het aantal tokens dat ze vasthouden wordt namelijk afgebeeld door een cactus die groeit naarmate je meer fondsen verzamelt. De Savings Saddlebags functie is voor gebruikers die nog hogere beloningen willen realiseren. Hier wordt een deel van je fondsen voor een langere tijd in een vaste wallet gezet.

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $600.000 op weten te halen, ondanks dat het slechts enkele tijd online is. De huidige prijs van $0,0195 per token gaat binnen enkele dagen verder stijgen. Dit betekent dat er geen tijd is om te verliezen om bij dit project in te stappen.

Bezoek Shiba Shootout Presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe memecoin ontwikkelt remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een Play 2 Earn meme coin die al snel viraal ging vanwege zijn unieke mobiele game. Dit project is namelijk bezig met een remake van de bekende jaren 90 game Tamagotchi. In de jaren 90 hadden gebruikers een apparaat waar ze voor hun virtuele huisdier konden zorgen. Nu kunnen gebruikers dezelfde ervaring opdoen maar dan via hun mobiele telefoon.

In het geval van PlayDoge zullen gebruikers voor de iconische Doge meme moeten zorgen. Door voor deze Doge hond te zorgen, kunnen gebruikers PLAY tokens verdienen. Ook kunnen ze hun huisdier inzetten bij minigames om PLAY tokens te verdienen. Gebruikers die het beste presteren zullen op een leaderboard terechtkomen die natuurlijk de nodige prijzen met zich meebrengt.

Gebruikers kunnen naast de mobiele game ook crypto verdienen via het staking mechanisme van PlayDoge. 12% van de totale token voorraad is apart gezet voor staking beloningen en hierdoor is er op dit moment sprake van een APY in de buurt van de 90%. Er is zowel sprake van ETH als BNB staking.

Het feit dat de token ook beschikbaar is op de BNB Smart Chain maakt een mogelijke listing op de grootste exchange ter wereld, Binance, zeer reëel. Een listing op Binance gaat gegarandeerd voor nieuwe stijgingen zorgen, aangezien het project plotseling beschikbaar wordt voor meer dan 20 miljoen gebruikers. De kans is dan ook groot dat de huidige prijs van $0,00518 per token binnenkort hard kan gaan stijgen.

Bezoek PlayDoge Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin combineert utility van AI crypto’s met hilariteit van meme coins

WienerAI is een nieuwe meme coin die de nodige utility met zich meebrengt en hierdoor ook interessant is voor de AI crypto community. Dit project is namelijk meer dan alleen een meme, het is een meme die een AI trading bot introduceert. Op deze manier combineert het de hilariteit van een memecoin met de utility van een AI crypto.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om crypto gerelateerde vragen te stellen. De antwoorden op deze vragen kunnen vervolgens gebruikt worden om een voordeel over de rest van de markt te behalen. Het gewonnen advies kan ook meteen toegepast worden aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot.

Gebruikers zijn echter ook in staat om een passief inkomen te verdienen via de native WAI token. Dit project biedt namelijk grote beloningen aan voor gebruikers die de WAI token staken. Op dit moment is er sprake van een APY boven de 150%, ondanks dat er al meer dan 6 miljard tokens zijn vastgezet. Het grote aantal vastgezette tokens is een teken van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project.

De presale van WienerAI bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $7 miljoen op weten te halen. De token prijs, die op dit moment $0,00073 is, zal binnen korte tijd gaan stijgen, aangezien de presale door zijn verschillende fases heen sprint. Gebruikers zullen er dus snel bij moeten zijn om deel te nemen aan misschien wel de meest belovende crypto van 2024.

Bezoek WienerAI Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!