De opkomst van Meme Poodles: Een nieuwe hondentrend in de crypto scene?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Poedels, het meest verfijnde en gewilde statussymbool van Azië, maken hun langverwachte debuut op Solana. Poodlana – het toppunt van mode, stijl en elegantie in de hondenwereld – neemt de wereld van memecoins over na enorme interesse in enkele van de grootste crypto markten. China, Japan en Korea zijn de thuisbasis van ’s werelds meest trendy degens, en raad eens? Er wordt verwacht dat ze daar heel veel Poodlana zullen inslaan.

Aziatische markten zijn trendsetters, en wanneer er potentiële blue chip memecoins zoals Poodlana opduiken, kun je een enorme belangstelling en daaruit voortvloeiende liquiditeit verwachten. Grijp je kans om mee te doen aan de actie terwijl de Aziatische jetsetting elites de beperkte voorraad POODL presale tokens opslokken voordat deze wereldwijd op de exchanges wordt gelanceerd.

Denk aan de gloriedagen van de NFT zomer van 2021, toen elke beroemdheid Bored Apes kocht en verkocht als statussymbolen? Die dagen zijn al lang voorbij, maar dit is de volgende kans op 500x stijging.

De presale van Poodlana is het startschot voor Crypto Fashion Month

Crypto Fashion Month begint met de lancering van Poodlana, een uiterst chique memecoin. Tijdens de 30 dagen durende exclusieve presale zullen er 500 miljoen POODL tokens beschikbaar zijn op de Solana blockchain, met prijzen vanaf slechts $0,02. Potentiële beleggers die willen inhaken op de volgende grote Aziatische trend zullen echter niet lang de mogelijkheid hebben om dit token tegen deze ondergewaardeerde prijs in te kopen; tokenprijzen zullen elke 72 uur stijgen, waardoor een gevoel van urgentie en FOMO ontstaat.

Onverkochte tokens uit de presale zullen worden verbrand – een proces waarbij ze permanent uit de circulatie worden verwijderd – waardoor early adopters de grootst mogelijke exclusiviteit krijgen en hun loyaliteit wordt beloond door de prijzen op te drijven. Eén van de volgende dingen zal zeker gebeuren: óf Poodlana is in recordtijd uitverkocht en berijdt de catwalk naar de top van de Solana memecoins, óf early adopters worden Poodlanawhales en bezitten een aanzienlijk deel van de meest modieuze memecoin van 2024.

Een belangrijke reden waarom Poodlana is geprogrammeerd voor parabolische groei is vanwege de uitmuntende tokenomics, waaronder het ontbreken van wachtperiodes of lock-ups; dit is een project zonder gimmicks. Zodra de presale eindigt, staat Poodlena klaar om de landingsbaan te betreden en van 0 naar 100 te gaan door een uur na afloop van de presale te lanceren op een gedecentraliseerde exchange (DEX). Vroege trendsetters die bij Poodlana instappen tijdens de exclusieve 30-daagse ICO ontvangen hun POODL tokens vlak voordat de hakken de catwalk betreden voor het publieke debuut. You snooze you lose.

Het onmisbare accessoire voor modebewuste crypto fans

Peking, Seoel en Tokio staan ​​niet alleen bekend als steden die nooit slapen; het zijn ook de populairste markten voor memecoins in 2024. De opkomst van deze opwindende subgroep van de markt blijkt uit memecoins zoals Biaoqing en het Chinese equivalent van Pepe – toepasselijk PeiPei genoemd – die beide tegen het einde van juni ongeveer 7x optekenden voor vroege investeerders.

Aziatische markten zijn dol op memecoins. 80% van de handel in memecoins vindt plaats tijdens de Aziatische handelsuren, waarbij in Korea gevestigde handelaren het leeuwendeel van de actie voor hun rekening nemen. Hun liefde voor poedels komt alleen overeen met de onverzadigbare honger van de markt naar memecoin actie met een hoog octaangehalte. De Koreaanse superster Nam Joo-hyuk – met bijna twintig miljoen Instagram-volgers – bezit twee poedels, terwijl popster Taeyeon een trotse hondenmoeder is van haar huisdier Zero.

Dit zijn allemaal bullish indicatoren voor Poodlana, dat zichzelf positioneert als de Hermès van crypto. Dit gebruik van branding onderstreept zijn potentieel voor hoge waarde en exclusiviteit. Zodra de Poodlana presale in volle gang is, kun je er zeker van zijn dat liefhebbers van meme coins in trendsettende markten op jacht zullen gaan naar POODL, net zoals de nieuwste Hermès-, Chanel-, Dior- en Louis Vuitton drops.

Shiba Inu en Dogecoin hebben hun momentum voorbij zien gaan. Shiba Inu’s hebben hun beste dag gehad. Als het geen poedel is, is het niet cool – en de statusbewuste Aziatische kopers kunnen niet voor de gek worden gehouden met vermoeide, oude, grote meme coin die al hebben gepompt. Er is geen apporteerspel met deze koninklijke puppy’s.

Poodlana kleedt zich tot in de puntjes en behoort tot de top meme coins van 2024

Geen enkele andere meme coin is klaar om het in 2024 te maken als de moeiteloos chique en verfijnde Poodlana – en deze glamoureuze meme coin is klaar om eerst de Aziatische markt te domineren voordat de rest van de wereld dit voorbeeld volgt. Dit is je kans om mee te doen aan het meest modieuze statussymbool dat de groeiende Aziatische crypto markten bestormt: Poodlana.

Nu de openbare handel 60 minuten na het einde van de presale gepland staat en je slechts 30 dagen hebt om in te kopen tegen de beste prijzen, is dit het moment om geschiedenis te schrijven – en seismische rendementen te zien.

De lancering van Poodlana is gepland voor 17 juli. Er zal een presale van 30 dagen zijn, gevolgd door een listing 60 minuten later. Bezoek de Poodlana website voor meer details en om mee te doen aan de opwinding.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!