Dit is waarom u moet stoppen met wachten tot Dogecoin $10 bereikt of Solana $1000 bereikt, Rexas Finance (RXS) zou de volgende grote verrassing kunnen zijn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Jaren zijn verstreken voor sommige actieve cryptovalutahandelaren, wachtend op Dogecoin (DOGE) om $10 te bereiken of Solana (SOL) om $1000 te bereiken. Maar dat zullen waarschijnlijk altijd verwachtingen blijven. Dogecoin mist een substantieel gebruiksscenario en is grotendeels afhankelijk van hype, terwijl het netwerk van Solana is besmet door een vloedgolf aan memeprojecten die eindigden in rug pulls. In plaats van hoop te koesteren voor DOGE of SOL, zouden investeerders hun aandacht moeten richten op Rexas Finance (RXS), een veelbelovende real-world asset (RWA) token die het potentieel heeft om iedereen te verrassen met enorme winsten.

Dogecoin’s probleem: Hype zonder nut

Helaas heeft Dogecoin altijd een gebrek aan nut gehad. De waarde ervan is gebaseerd op speculatie en aanbevelingen van beroemdheden, waarvan Musk de meest invloedrijke is. Hoewel DOGE af en toe een behoorlijk deel van de schijnwerpers heeft gehad, is het onwaarschijnlijk dat het de $10-grens overschrijdt. Bovendien betekent de onbeperkte emissie van tokens per jaar dat het inflatoir is, dus er zal nooit een zeer sterke prijsstijging zijn voor een zinvolle tijdsduur. Omdat er geen sterk gebruiksscenario of aanhoudende vraag naar het token is, wedden DOGE-investeerders op de kans dat de prijsgroei $10 of meer zal bereiken, wat onrealistisch is. In plaats van te hopen op prijsmanipulatie, zouden investeerders kunnen zoeken naar Rexas Finance, een project dat geen hype of een beroemdheid nodig heeft om productief te zijn en grote rendementen te behalen.

Solana’s meme project Bubble Burst

Er was eens een tijd dat Solana (SOL) werd beschouwd als een revolutionaire blockchain. De groei van Solana is echter belemmerd door de opkomst van meme-projecten. Hoewel deze projecten voor veel opwinding en acceptatie zorgden, eindigde een groot deel ervan als rug pulls en het beroven van onschuldige investeerders. Dit heeft de geloofwaardigheid van het Solana-netwerk geschaad en de interesse in meme-projecten doen afnemen. In de afgelopen 8 maanden is de prijs van Solana verhandeld in de regio van $195 tot $119. en het lijkt erop dat deze trend in dezelfde zone blijft hangen. Met minder adoptie en zeer weinig memeprojecten die aan boord komen, is wachten tot SOL voorbij de $1000 gaat nu een utopie. Hoewel SOL op zichzelf een sterk project blijft, liggen de dagen van snelle, exponentiële groei mogelijk achter ons.

Rexas Finance (SOL): De volgende grote verrassing

Terwijl DOGE en SOL moeite hebben om aan de verwachtingen te voldoen, is Rexas Finance (RXS) gepositioneerd om de volgende grote verrassing op de cryptomarkt te zijn. Momenteel geprijsd op $0,060 in presale fase 4, heeft Rexas Finance al $3,9 miljoen opgehaald en meer dan 84 miljoen tokens verkocht, met 76,78% van de presale tokens verkocht in presale fase 4. De presale prijs zal binnenkort stijgen tot $0,070 in fase 5, en zodra de token begin 2025 op $0,2 wordt gelanceerd, kunnen vroege investeerders een rendement van 235,35% zien. Maar de opwinding houdt daar niet op. Marktanalisten voorspellen dat RXS na de lancering met 15.000% kan exploderen en mogelijk $9 kan bereiken. Dat is het soort groei dat Rexas Finance de grootste verrassing van de cryptomarkt in de komende jaren zou kunnen maken.

Rexas Finance is niet zomaar een speculatief token. Bovendien maakt het de tokenisatie van echte activa mogelijk, zodat investeerders onroerend goed of grondstoffen kunnen tokeniseren. Gebruikers met de Rexas Token Builder hoeven geen programmeurs te zijn om dit te doen, omdat ze een deel of al het onroerend goed kunnen tokeniseren. Dit betekent dat zelfs gewone investeerders delen van dure activa kunnen kopen die alleen bedoeld waren voor de rijken. Zakenlieden en investeerders via de Rexas Launchpad kunnen fondsen verzamelen voor hun getokeniseerde activa, waardoor een geheel andere omgeving van blockchainfinanciering ontstaat. Deze tools geven RXS een echt nut, waardoor het zich onderscheidt van puur speculatieve tokens zoals DOGE.

Waarom durfkapitalisten Rexas Finance lieten liggen

Verrassend genoeg heeft Rexas Finance ervoor gekozen om investeerders op individueel niveau te betrekken in plaats van VC’s die ze gemakkelijk hadden kunnen zoeken om geld op te halen. Rexas Finance is al genoteerd op CoinMarketCap, wat zijn geloofwaardigheid en exposure heeft vergroot. En nu kunnen investeerders in realtime zien hoe RXS presteert naarmate de officiële lanceringsdatum dichterbij komt. Rexas Finance geeft ook $1.000.000 weg naast de voorverkoop. Deze weggeefactie zal 20 willekeurig geselecteerde deelnemers aan de voorverkoop elk $50.000 opleveren. Vanwege deze en andere komende ontwikkelingen in het project is dit het moment om RXS te kopen voordat de exponentiële waarde ervan toeneemt.

Conclusie: Rexas Finance is de slimme zet

Dat Dogecoin $10 bereikt of Solana naar $1000 gaat, is een utopie, hoewel het ooit realistisch was. Nu zijn deze doelen onrealistisch. Het nut van DOGE is nul en bestaat vanwege de hype. Het memeproject van SOL heeft zijn status ook niet verbeterd. Daarentegen biedt Rexas Finance (RXS) zowel bruikbaarheid in de echte wereld als het potentieel voor enorme rendementen. Met een sterke pre-sale, innovatieve tokenisatieoplossingen en een verwachte groei van 15.000% is Rexas Finance klaar om de volgende grote verrassing in de cryptowereld te worden. Investeerders die op zoek zijn naar de volgende grote kans, moeten stoppen met wachten op DOGE en SOL en overwegen om in plaats daarvan vol te tanken bij Rexas Finance.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.