Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE) verliezen vaart terwijl handelaren een nieuwkomer onder $0,00025 steunen voor de bull run van 2025

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De ooit populaire memecoins Shiba Inu en Pepe vertonen tekenen van afnemende interesse onder handelaren. Nu de aandacht verschuift in de cryptomarkt, verschuift de focus naar nieuwe betaalbare tokens die klaar zijn voor aanzienlijke groei in de verwachte bull run van 2025. Enthousiastelingen zijn er gretig op uit om te ontdekken welke opkomende munten aanzienlijke rendementen kunnen bieden.

Een van die nieuwkomers is XYZVerse (XYZ), de eerste all-sport memecoin die fans van verschillende sporten verenigt en streeft naar enorme groei door memecultuur te combineren met sportenthousiasme.

Domineer het veld met XYZ: De volgende memecoin-kampioen!

Het spel is begonnen en XYZ leidt de aanval in de memecoin-arena! Deze sensationele all-sports meme-token is met onstuitbare vaart op de markt gekomen en heeft zwakke concurrenten en oplichterscrypto’s uitgeschakeld.

Terwijl het vooruitgaat, zal XYZ verbluffende winsten opleveren en BOME en WIF ver achter zich laten. Met een verbluffende groei van 99.900% in het vooruitzicht, is XYZ klaar om de memecoin kroon te claimen in de volgende crypto bull marathon!

💸 Regel het spel, cash als de weddenschappen binnenstromen 💸

XYZ is de sterspeler in XYZVerse – de ultieme fusie van sportspanning en memecultuur. Dit op de community gerichte ecosysteem is de perfecte speeltuin voor crypto-degens en sportfans, en biedt alles van entertainment-apps tot voorspellingsmarkten.

Denk terug aan het handelsvolume van Polymarket van $1 miljard tijdens de Amerikaanse verkiezingen en stel je dat nu eens voor op steroïden met XYZVerse. Met miljoenen sportwedders die zich klaarmaken om in actie te komen, zijn de kansen voor vroege investeerders in XYZ echt enorm!

XYZ is momenteel ondergewaardeerd en met grote noteringen op komst, kunnen pre-saledeelnemers levensveranderende winsten veiligstellen.

>>> Mis je kans niet om deel uit te maken van het winnende team van XYZ! <<<

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) barstte in augustus 2020 los op de cryptomarkt, geïnspireerd door de populaire Dogecoin, maar met als doel meer. SHIB, gecreëerd door de mysterieuze Ryoshi, begon met een voorraad van een biljoen tokens. Om vertrouwen te winnen, werd de helft van deze tokens naar Vitalik Buterin gestuurd, medeoprichter van Ethereum. Buterin doneerde een groot bedrag aan het India Covid Crypto Relief Fund en verbrandde 40% van de totale voorraad, waardoor het aantal SHIB in omloop afnam en de waarde ervan toenam. In tegenstelling tot Dogecoin draait SHIB op de Ethereum-blockchain, wat betekent dat het kan communiceren met een breed scala aan op Ethereum gebaseerde applicaties.

Het echte potentieel van SHIB ligt in de integratie met Ethereum. Het voedt ShibaSwap, een gedecentraliseerde beurs waar gebruikers tokens kunnen verhandelen en staken. Er zijn ook plannen voor een NFT-platform en een governancesysteem waarbij houders inspraak kunnen hebben in toekomstige ontwikkelingen. In de huidige marktcyclus, nu de interesse in gedecentraliseerde financiën en NFT’s groeit, zou SHIB meer kunnen bieden dan alleen memewaarde. De verbinding met Ethereum geeft het flexibiliteit en bruikbaarheid die sommige andere memecoins missen. Voor investeerders die verder kijken dan de hype, kan het groeiende ecosysteem van SHIB het een aantrekkelijke optie maken.

PEPE (PEPE)

PEPE is een deflatoire memecoin die op Ethereum is gelanceerd als eerbetoon aan de iconische Pepe the Frog internetmeme die is gemaakt door Matt Furie. Pepe the Frog werd populair in de vroege jaren 2000 en werd een symbool in verschillende online communities. Nu wil PEPE profiteren van het succes van andere memecoins zoals Shiba Inu en Dogecoin, en streeft het ernaar zichzelf te vestigen als een toonaangevende meme-gebaseerde cryptocurrency. Met een belastingvrij beleid en een duidelijk standpunt over het ontbreken van inherent nut, omarmt PEPE de pure geest van een memecoin, aantrekkelijk voor degenen die eenvoud en transparantie in de cryptowereld waarderen.

Eind april tot mei 2023 maakte PEPE een explosieve stijging door, met een marktkapitalisatie die steeg tot een piek van $1,6 miljard. Deze opmerkelijke groei transformeerde vroege houders in miljonairs en trok een levendige gemeenschap van enthousiastelingen aan. De opkomst van PEPE veroorzaakte wat sommigen een “memecoin-seizoen” noemen, wat leidde tot spectaculaire pompen (en dumps) van andere nieuw gelanceerde memecoins. De routekaart van PEPE is ambitieus, met fasen die noteringen op grote beurzen en een geplande “meme-overname” omvatten. Hoewel het onzeker is hoe PEPE zal presteren in de huidige marktcyclus, vooral met de verwachte halvering van Bitcoin en de mogelijke bullrun, toont de snelle opkomst de aanzienlijke impact die door de gemeenschap aangestuurde projecten kunnen hebben in de cryptocurrency-ruimte.

Conclusie

Hoewel SHIB en PEPE sterk zijn, geven handelaren nu de voorkeur aan XYZVerse (XYZ), de baanbrekende sportmemecoin die mikt op enorme groei in de huidige bullrun.

Meer informatie over XYZVersus (XYZ) vindt u hier:

Site, TelegramX

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.