Ambitieuze Solana- en Chainlink-investeerders stappen over naar ZircuitDEX (ZDEX) nu het optimistische sentiment groeit

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Investeerders uit de Solana- en Chainlink-community’s beginnen hun focus te verleggen naar ZircuitDEX (ZDEX), wat een opkomende trend in de cryptowereld onthult. Met het groeiende optimisme duidt deze beweging op belangrijke veranderingen aan de horizon. De groeiende interesse in ZDEX suggereert dat het de volgende grote kans zou kunnen zijn die de aandacht trekt op de markt.

De ZDEX-voorverkoop is uw raket naar DeFi-rijkdom!

De ZDEX-voorverkoop is uw kans om in te stappen in het volgende DeFi-beest voordat het naar de maan schiet – laat het niet glippen! Vanaf slechts $ 0,0017 stijgt ZDEX snel, met voorspellingen van rendementen tot 1.000% in de komende bullmarkt.

ZDEX is de motor achter ZircuitDEX, de razendsnelle DEX die is gebouwd op Zircuit L2. ZircuitDEX biedt swaps die soepeler zijn dan een Formule 1-pitstop, extreem lage kosten en minimale slippage, waardoor handelen moeiteloos wordt. Volledig EVM-compatibel, integreert het naadloos met Ethereum-tools, terwijl de ZK-proof beveiliging uw activa steviger vasthoudt dan een kluis.

Voor liquiditeitsaanbieders biedt de geconcentreerde liquiditeitsfunctie van ZircuitDEX tot 500x kapitaalefficiëntie dan welke andere DEX dan ook. En met geautomatiseerde strategieën die achter de schermen werken, groeien uw winsten terwijl u ontspant en geniet van de rit.

🚀 Memecoin-winsten die elke adrenalinekick die u ooit hebt gevoeld, verslaan 🚀

Hebt u eerdere meme-muntexplosies gemist, zoals de stijging van 14.000% van BRETT? Dit is uw kans om vooruit te komen! Met het meme-muntlanceerplatform van ZircuitDEX kunt u vroege toegang krijgen tot de volgende grote token en zelfs cashen voordat de hype toeneemt.

Momenteel is ZircuitDEX een van de meest veelbelovende DeFi-projecten die er zijn. Wacht dus niet langer: de voorverkoop is begonnen, de klok tikt door en ZDEX-tokens vliegen letterlijk de schappen uit, met DEX-governance, airdrops, staking en de potentie voor enorme winsten die allemaal voor het grijpen liggen.

>>> Volg in de voetsporen van UNI en beveilig nu uw ZDEX! <<<

Site: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

SOL: De kerncryptovaluta van Solana’s schaalbare blockchain

Solana is een blockchainplatform dat zich richt op schaalbaarheid en gedecentraliseerde applicaties ondersteunt. Het concurreert met Ethereum en Cardano en streeft naar snellere transacties en flexibele ontwikkeling in meerdere programmeertalen. SOL is Solana’s eigen cryptocurrency en staat centraal in het ecosysteem. Het faciliteert transacties, voert aangepaste programma’s uit en beloont netwerkondersteuners. In tegenstelling tot sommige platforms vermijdt Solana sharding of second-layer-oplossingen voor schaalbaarheid. Het biedt een netwerk met een hoge capaciteit dat is ontworpen om ontwikkelaars en investeerders aan te trekken. De SOL-munt heeft waarde door de werking van het Solana-ecosysteem te ondersteunen en toegang tot verschillende projecten mogelijk te maken. In de huidige marktcyclus maken de schaalbaarheid en het potentieel voor het hosten van services met een hoge activiteit het een aantrekkelijke optie.

Chainlink is een netwerk waarmee slimme contracten veilig toegang hebben tot externe data. Het verbindt blockchains met echte applicaties, waardoor slimme contracten nuttiger worden. Chainlink gebruikt oracles om data op te halen, controleert deze op nauwkeurigheid en levert deze aan slimme contracten. De LINK-token wordt gebruikt om node-operators te betalen en het netwerk te beveiligen door middel van staking. Dit systeem zorgt voor betrouwbare en gedecentraliseerde data voor slimme contracten. De technologie van Chainlink heeft een groot potentieel omdat het uitbreidt wat slimme contracten kunnen doen. In de huidige marktcyclus lijkt LINK aantrekkelijk vanwege de toenemende behoefte aan betrouwbare data in blockchain-applicaties.

Conclusie

Nu SOL en LINK minder direct potentieel laten zien, stappen investeerders over naar ZircuitDEX, dat 500X kapitaalefficiëntie, snelle transacties en nul slippage biedt. De ZDEX-token, beschikbaar met een korting van 70% voorverkoop, biedt voordelen zoals vroege toegang tot nieuwe meme-munten en governance-rechten. Vroege gebruikers hebben een unieke kans om rendementen te maximaliseren en de toekomst van het platform vorm te geven.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.