Tophandelaar die Solana’s opleving van $8 voorspelde, zegt dat SOL-alternatief onder $0,08 de komende 6 maanden met 4400% kan stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In december 2022, de rust in de cryptogemeenschap verder verstorend, maakte een tophandelaar naam voor zichzelf door de kosten van Solana (SOL) op $8 te zetten en ze te verdienen op het hoogtepunt van de klim van de keten. Diezelfde handelaar heeft nu zijn blik gericht op een andere nieuwkomer die momenteel minder dan $0,08 kost, maar veel opwaarts potentieel heeft: Rexas Finance (RXS). Dit low-profile project heeft zijn presale-fase 3 bereikt en gaat voor slechts $0,050 van de hand, slechts 6 maanden nadat experts beweren dat de prijs zou kunnen stijgen tot een verbazingwekkende 4400% om $2,2 te bereiken.

Rexas Finance (RXS): Is het de volgende grote hit?

De presale-fase 3 van Rexas Finance heeft veel investeerders en hype aangetrokken, met name eromheen. De voorverkoop heeft een indrukwekkende $2.112.617 aan opgehaalde fondsen geregistreerd met 52.252.326 RXS-tokens die zijn verkocht aan aanhoudende investeerders, waaronder enkele whales. Maar wat iedereen enthousiast heeft gemaakt, is de voorspelling van een tophandelaar die denkt dat Rexas Finance de komende zes maanden met een fenomenale 4400% kan stijgen, waardoor het een van de tokens is die nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden in 2024. Dit is geen loutere speculatie; er is duidelijk bewijs dat Rexas Finance met een verbazingwekkende waarde van 66,67% is gegroeid van fase één die op $0,030 stond tot fase drie die momenteel op $0,050 staat. Rexas Finance zal in 2025 worden genoteerd voor $0,2 per RXS-token. Alles valt op zijn plaats, maar de vraag blijft eronder hangen. Wat zijn de factoren die paniek veroorzaken op de markt voor Rexas Finance?

Rexas Finance (RXS): Is de wereld van Real Asset Tokenization binnengestapt die de manier van leven verandert

Rexas Finance is op zijn meest geavanceerde manier de manier aan het veranderen waarop mensen naar tastbare activa kijken. Het systeem is volledig innovatief en staat de directe aankoop en verkoop van fysieke activa over de hele wereld toe, wat een geëscaleerde benadering is van de traditionele versie. Als u op zoek bent naar een compleet domein of fracties, heeft Rexas Finance een breed spectrum aan mogelijkheden. Het debat rolt over sectoren als onroerend goed met $379,7 biljoen waarde en goud met $121,2 biljoen. Zelfs de activawereld moet zulke eminente volumes betrekken als kunst en verzamelobjecten, die opereren met een jaarlijkse omzet van $65 miljard. Al deze activa kunnen worden getokeniseerd met Rexas Finance zonder enige code te schrijven met behulp van de Token-bouwer die beschikbaar is op het platform, die gebruiksvriendelijk is. Dit is een totale revisie, vooral voor degenen die de wereld van tokenisatie willen doordringen, die ook technologiegerelateerd is, maar niet de vereiste vaardigheden hebben.

Op welke manieren is het mogelijk om kapitaal te werven voor een project met behulp van Rexas Launchpad?

In tegenstelling tot tokenisatie biedt Rexas Finance’s Launchpad een mogelijkheid voor een individu om kapitaal te werven voor zijn of haar tokens, wat ook helpt bij het verbeteren van de groei van het platform. Dergelijke flexibiliteit en verschillende compatibele standaarden voor tokens (ERC-20, ERC-721 en ERC-1155) garanderen dat Rexas Finance niet achterblijft in de vooruitgang van blockchain-technologie.

The Sky’s the Limit

Rexas Finance heeft een totale voorraad van 1 miljard RXS-tokens, wat betekent dat het ruimte heeft om te groeien en dat er veel onvervulde marktvraag is. Morgan Stanley schat de markt voor real-world asset tokenisatie op honderden miljarden, wat Rexas Finance een van de meest opwindende projecten in de prognose maakt. Vergeet niet dat het project Rexas Finance ook een schenkingsprogramma heeft aangekondigd ter waarde van $1.000.000 en dat 20 gelukkige deelnemers elk $50.000 ontvangen. Het is zo eenvoudig als dit: geef je ERC20-wallet, voltooi alle quests en voer campagne voor je vrienden. Dit is een buitengewone kans om deel te nemen aan de beginfase van een geweldig project dat de tokenisatie van activa voor toekomstige generaties kan revolutioneren.

Conclusie

Als je de Solana-hausse hebt gemist, is dit misschien binnenkort je kans om mee te liften op een nieuwe. Rexas Finance staat op het punt om veel te doen in de wereld van cryptovaluta’s en met voorspellingen van een stijging van 4400%, kan het wel eens de beste investering zijn die je in je leven doet. Blijf op de hoogte, dit onbekende gebied ziet er rooskleurig uit en het is mogelijk dat dit binnenkort de volgende grote hype in cryptocurrency wordt.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.