Deze 4 goedkope XRP-concurrenten staan klaar om enorme winsten te boeken in eind oktober en XRP te overtreffen met 55 keer de winst

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Sommige minder bekende cryptovaluta’s staan ​​op het punt om eind oktober de show van XRP te stelen. Deze betaalbare alternatieven zullen naar verwachting aanzienlijke winsten boeken, die de groei van XRP mogelijk met 55 keer overtreffen. Ontdek welke munten op weg zijn naar een opmerkelijke stijging en in de komende weken aanzienlijke rendementen kunnen opleveren.

CYBRO presale bereikt mijlpaal van $3 miljoen: Een investeringskans van een op de miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu de exclusieve token presale snel boven de $3 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd, waarbij 12% van de tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau wordt aangeboden. Beloningen worden wekelijks verzonden in USDT en referenten verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast tokens introduceert CYBRO exclusieve punten, wat nog grotere voordelen biedt voor investeerders. Deze punten geven automatisch toegang tot de CYBRO Airdrop, waarbij het aantal tokens dat u ontvangt evenredig is aan de punten die u bezit. Er worden wekelijks maximaal 1 miljoen punten verdeeld, verdiend door te investeren in CYBRO’s DeFi Vaults.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens beschikbaar voor deze presale en ongeveer 80 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Notcoin (NOT): Een Tap-to-Earn-revolutie in Web3 Gaming

Notcoin begon als een populair spel op Telegram, dat gebruikers naar de wereld van web3 trok. Met $NOT nemen gebruikers deel aan verschillende activiteiten binnen het ecosysteem. Ze verdienen beloningen door nieuwe web3-producten te verkennen, nieuwe games te spelen en waarde bij te dragen. De community-gedreven aard stelt web3-ontwikkelaars in staat om producten te presenteren via Notcoin-campagnes. Dit ecosysteem stimuleert interactie en groei, en biedt zowel gebruikers als ontwikkelaars potentieel. Door spel, bijdrage en ontdekking te combineren, creëert Notcoin een boeiend platform binnen de web3-ruimte. Gebruikers staan ​​centraal in de activiteiten, wat zorgt voor continue deelname en gedeelde ontwikkeling.

JasmyCoin (JASMY): Veilige gegevensuitwisseling in IoT mogelijk maken

JasmyCoin (JASMY) is een digitale valuta van Jasmy Corporation, een IoT-bedrijf uit Tokio. Het doel is om persoonlijke gegevens te beschermen met behulp van blockchain- en IoT-technologie. Jasmy verbindt serviceproviders met datagebruikers en geeft mensen controle over hun eigen informatie. Dit creëert een veilige manier voor IoT-apparaten, zoals auto’s en telefoons, om gegevens uit te wisselen zonder dat er vertrouwen nodig is. Het platform richt zich op het maken van gegevens tot een persoonlijk bezit en gebruikt edge computing met IPFS voor opslag. Door gegevens te decentraliseren, stelt Jasmy gebruikers in staat om hun gegevens veilig te bezitten, terwijl bedrijven deze nog steeds kunnen gebruiken om klanten te bereiken, waardoor datademocratie en -beveiliging samen worden bereikt.

Wormhole (W): De weg vrijmaken voor multichain blockchain-toepassingen

Wormhole loopt voorop bij het verbinden van verschillende blockchain-netwerken. Het stelt ontwikkelaars in staat om toepassingen te maken die naadloos over deze netwerken werken. Met de steun van grote spelers zoals Circle en Uniswap is het een vertrouwd platform. Het heeft al meer dan 40 miljard dollar verplaatst via meer dan 1 miljard berichten. Dit toont de cruciale rol van Wormhole bij het creëren van een verbonden blockchainwereld. Het ondersteunt een breed scala aan toepassingen, zoals DeFi, NFT’s en governanceprojecten. Gebruikers en ontwikkelaars hebben toegang tot liquiditeit en services van meer dan 30 grote netwerken. De infrastructuur van Wormhole zou kunnen leiden tot meer geïntegreerde en innovatieve blockchainoplossingen. Het groeiende netwerk blijft de aandacht trekken van zowel gebruikers als ontwikkelaars.

Conclusie

NOT, JASMY en W hebben op korte termijn een beperkt potentieel getoond, ondanks de aanhoudende bullrun in 2024. CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform, biedt aanzienlijke kansen voor investeerders. Aangedreven door AI-opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain, belooft CYBRO uitstekende rendementen via lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. De naadloze stortings- en opnamefuncties verbeteren de gebruikerservaring. Door prioriteit te geven aan transparantie, naleving en kwaliteit, heeft CYBRO de aandacht getrokken van crypto whales en influencers. Als gevolg hiervan valt het op als een zeer veelbelovend project.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.