Dogecoin-whale ziet 15.200% groei voor deze op Solana-gebaseerde meme coin: Dogen kan Pepe en Shiba Inu tegen 2025 inhalen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bekende investeerder, bekend om zijn grote Dogecoin-bezit, heeft enorme winsten gemeld van een Solana-aangedreven meme coin, Dogen. Met een verbluffende stijging van 15.200% zal deze cryptocurrency Pepe en Shiba Inu in 2025 potentieel overtreffen. Ontdek welke rijzende sterren in de wereld van digitale munten de aandacht van investeerders trekken en een aanzienlijke groei in de toekomst beloven.

DOGE: Van internetmeme tot cryptocurrencyfenomeen

Dogecoin (DOGE) ontstond in 2013 als een speelse en informele cryptocurrency. Het heeft een Shiba Inu-hondenmeme als logo. Gemaakt door Billy Marcus en Jackson Palmer, was het aanvankelijk bedoeld als een grap. Dogecoin is anders dan Bitcoin omdat het geen limiet heeft op de voorraad, met 10.000 munten die elke minuut worden gemined. De status evolueerde van een “memecoin” naar het bereiken van een aanzienlijke waarde in 2021. Dit was deels te danken aan sociale media en figuren als Elon Musk. De reis van de cryptocurrency benadrukt de kracht van community support. Dogecoin blijft een vast onderdeel van de cryptowereld en is vooral aantrekkelijk voor mensen die community-gedreven inspanningen belangrijker vinden dan traditionele financiële modellen.

PEPE begrijpen: Een meme coin geïnspireerd door Pepe the Frog

PEPE is een deflatoire meme coin geïnspireerd door de Pepe the Frog meme, ontworpen om het succes van memecoins zoals Shiba Inu en Dogecoin na te bootsen. Gelanceerd op het Ethereum-netwerk, vermijdt het transactiebelastingen en heeft het geen nut, wat de pure meme coin-aard benadrukt. Met een marktkapitalisatie van $1,6 miljard medio 2023 trok PEPE de aandacht van crypto-enthousiastelingen, wat een memecoin-golf veroorzaakte. De routekaart omvat plannen voor meer zichtbaarheid en acceptatie via sociale mediatrends en beursnoteringen. PEPE omvat een verbrandingsmechanisme en een herverdelingssysteem, waarmee langetermijnhouders worden beloond. Als ERC-20-token profiteert het van de beveiliging van Ethereum en is het beschikbaar op platforms zoals Uniswap en exchanges zoals Binance en KuCoin.

DOGEN: De ultieme memetoken voor echte alfa’s die altijd winnen

Stel je voor dat je een droomleven leidt – chique auto’s, dikke stapels geld en vrouwen die de aandacht trekken. Dat is de DOGEN-levensstijl!

Als je het type bent dat altijd op zoek is naar een hoger niveau, moet je DOGEN eens bekijken. Deze memetoken is voor de echte alfa’s die altijd winnen.

💎 HODL Like a Beast, Dominate the Market 💎

Dit ding staat op het punt te exploderen! We hebben het over een stijging van 700% voordat de voorverkoop zelfs maar is afgelopen – en dat is nog maar het begin. DOGEN warmt op naar die waanzinnige duizendvoudige winsten waar memetokens dit seizoen beroemd om zijn. Wees er vroeg bij en kijk hoe de anderen proberen bij te blijven terwijl jij al aan de top staat!

⚡️ Heb je WIF, Popcat of Ponke gemist? ⚡️

DOGEN is de nieuwe alfa op de Solana-blockchain en doet mee met de grote jongens als BONK, WIF en Popcat — die allemaal op een gegeven moment 1000% winst hebben behaald.

Op dit moment vliegt DOGEN onder de radar, maar het staat op het punt om nieuwe records te vestigen in deze bull run. Deze wil je niet missen.

Heb je die DOGEN-spirit? Goed, want ze houden een airdrop! Het enige wat je hoeft te doen is op social media te pronken, tokens te stapelen tijdens de pre-sale en te beginnen met het opbouwen van je DOGEN-leger met je referral-link. Voor elke rekruut, pak je een dikke 20% van hun Golden Points van token-aankopen.

Dus waar wacht je nog op? Pak wat DOGEN en domineer de cryptowereld! 🚀

SHIB: Een meme coin met Ethereum-integratie

Shiba Inu (SHIB) is een cryptocurrency die in augustus 2020 opkwam. Het is geïnspireerd op Dogecoin en gemaakt door een anonieme ontwikkelaar genaamd Ryoshi. In tegenstelling tot Dogecoin werkt SHIB op de Ethereum-blockchain, wat de compatibiliteit met op Ethereum gebaseerde applicaties verbetert. De initiële voorraad was een biljoen tokens, waarvan de helft naar Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin werd gestuurd. Buterin doneerde een aanzienlijk deel aan het India Covid Crypto Relief Fund en “verbrandde” 40% van het totaal, waardoor de beschikbare voorraad werd verminderd. De aanwezigheid van SHIB op Ethereum maakt projecten mogelijk zoals ShibaSwap, een gedecentraliseerde exchange, en verkent toekomstige ontwikkelingen zoals een NFT-platform en DAO-gebaseerd bestuur. Deze integraties suggereren een breder potentieel gebruik in de cryptowereld.

Conclusie

DOGEN biedt een unieke kans in de meme coin-ruimte. Het is gericht op degenen die op zoek zijn naar luxe en succes. De token belooft een hoge groei, met een verwachte stijging van 700% tegen het einde van de voorverkoop en potentiële duizendvoudige rendementen. Hoewel DOGE, PEPE en SHIB in het verleden sterke prestaties hebben geleverd, lijkt hun potentieel op korte termijn beperkt vergeleken met de vooruitzichten van DOGEN. Een sterke gemeenschap van leiders steunt DOGEN, met de focus op marktdominantie. Echte voordelen voor vroege supporters zijn onder meer exclusieve campagnes en extraatjes, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor investeerders tijdens dit altcoin-seizoen.

Site: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!