Experts voorspellen dat XRP klaarstaat voor een grote bull run binnen 30 dagen, maar kan een nieuwe op Solana-gebaseerde meme-munt het overtreffen met een verbluffende stijging van 7000%?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De langverwachte bull run en het altcoin seizoen staan ​​voor de deur. De algehele markt is kalm, met altcoins die laag liggen en elk moment kunnen uitbarsten. Experts voorspellen dat XRP op het punt staat om binnen de komende 30 dagen een grote bull run te maken. Een nieuwe meme coin gebaseerd op Solana dreigt echter de show te stelen met een potentiële stijging van 7000%. Dit artikel duikt in welke coins naar verwachting zullen groeien en of deze nieuwe concurrent de verwachte winsten van XRP kan overtreffen. De lezer zal ontdekken welke digitale valuta’s klaar zijn voor explosieve groei en welke factoren deze bullish voorspellingen aanwakkeren.

DOGEN: De eerste meme token voor alfa-mannetjes die het beste eisen

Laat je innerlijke alfa los met DOGEN, de meme token die is gebouwd voor degenen die een mooi leven willen leiden. DOGEN is de alfa-hond die nooit een kans mist om groot te winnen. Dit is de token voor winnaars die genoegen nemen met niets minder. Denk aan luxe auto’s, stapels geld en mooie vrouwen — dat is de Alpha DOGEN-levensstijl!

💎HODL Like a Boss, Conquer the Market💎

Klaar om te leven als een Alpha DOGEN en te genieten van de fijnere dingen in het leven? Het staat op de catwalk en maakt zich op voor een stijging van 700% tegen het einde van de voorverkoop — en dat is nog maar het begin. Met DOGEN kijk je naar potentiële duizendvoudige rendementen, aangezien memetokens de heetste trend van dit altcoinseizoen leiden.

Hoe eerder je instapt, hoe meer je wint! Het is een deal waar anderen jaloers op zullen zijn en jij staat bovenaan de lijst.

⚡️WIF, Popcat of Ponke-opkomst gemist?⚡️

DOGEN is het nieuwe hondje op het Solana-memetokensterrein naast BONK, WIF en Popcat, bekend om hun verbazingwekkende groei van 1000%. Momenteel ondergewaardeerd, staat DOGEN op het punt om dit cryptoverhaal naar een hoger niveau te tillen en mogelijk records te breken in deze bull run.

🎉Community-gedreven met echte waarde🎉

DOGEN is niet zomaar een kortstondige hype; het is een groeiende beweging. Het team achter DOGEN is lasergericht op het bouwen van een bloeiende community van alfa-leiders die weigeren genoegen te nemen met minder en klaar zijn om de markt te domineren. Deze token biedt echte waarde, van opwindende campagnes tot exclusieve voordelen voor early adopters. DOGEN is een kans om deel uit te maken van iets dat blijft bestaan.

Houd DOGEN vast en laat anderen jaloers op je zijn! Word vandaag nog lid van het Dogen-leger en verover de cryptowereld!🚀

XRP-prijs vecht tegen de bears, met het oog op potentiële bullish uitbraak

XRP danst rond de $0,55, gevangen tussen een bescheiden bereik van $0,53-$0,59. De munt vertoont gemengde signalen, met een 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $0,55 en een 100-daags gemiddelde dat iets hoger ligt op $0,56. Hoewel de RSI op 41,05 staat, wat suggereert dat het zich in het lagere bereik bevindt, duiden recente winsten in de afgelopen maand (+5,68%) op een mogelijke opwaartse push. Houd het weerstandsniveau van $0,62 in de gaten voor een uitbraak. Als het dit niveau passeert en stijgt naar $0,68, kan XRP een winst van ongeveer 20% zien. Als de beren het overnemen, let dan op de $0,51-ondersteuning om verdere dalingen te voorkomen.

Conclusie

XRP en andere hebben op de korte termijn minder potentieel. Meme Token voor Alpha Males: DOGEN valt op, ontworpen voor degenen die het beste in het leven zoeken, en belichaamt luxe en succes. Het heeft een hoog groeipotentieel, met een verwachte stijging van 700% tegen het einde van de voorverkoop en mogelijke duizendvoudige rendementen tijdens dit altcoinseizoen. DOGEN profiteert van het succes van tokens als BONK, WIF en Popcat, met potentie voor recordbrekende prestaties. Het creëert een community van alpha-leiders die de markt willen domineren en niets minder accepteren. DOGEN biedt ook echte voordelen, waaronder exclusieve campagnes en extraatjes voor early adopters.

Site: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!