Bitcoin rally of finale capitulatie? – Beste altcoins om te kopen tijdens de september marktcorrectie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

September brengt onzekerheid in de wereld van de cryptovaluta. De recente bewegingen van Bitcoin roepen vragen op over of het zich voorbereidt op een grote stijging of op een aanzienlijke daling. Te midden van deze turbulente markt zijn er verborgen pareltjes onder altcoins die klaarstaan ​​voor potentiële groei. Dit artikel onthult welke alternatieve cryptovaluta’s het waard zijn om in de gaten te houden tijdens deze volatiele periode.

CYBRO presale klimt voorbij $1,8 miljoen: Een DeFi-investeringsmogelijkheid van een op de miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu de exclusieve token-presale snel boven de $1,8 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde DeFi-platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve staking-beloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens die beschikbaar zijn voor deze presale en ongeveer 80 miljoen die al zijn verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

XRP op een kruispunt: Zal het stijgen of dalen?

De huidige prijsschommeling van XRP tussen $0,53 en $0,59 laat een volatiele maar stabiele trend zien. De cryptocurrency ondervindt weerstand bij $0,62, maar kan stijgen tot $0,68 als deze doorbreekt. Ondersteuning is dichtbij bij $0,51, met verdere ondersteuning bij $0,45. De 10-daagse en 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden schommelen rond de $0,55 en $0,56, wat duidt op een evenwicht op korte termijn. Met een RSI van 43,62 en Stochastic van 61,49 weerspiegelt de besluiteloosheid van de markt een gemengd sentiment. XRP daalde 2,10% in een week, maar steeg 6,14% in een maand, hoewel het 11,55% daalde in zes maanden. Houd deze niveaus nauwlettend in de gaten terwijl XRP zijn volgende zet beslist.

De huidige prijs van MANTRA (OM) ligt tussen $0,84 en $0,94. Het steeg onlangs met bijna 10% in één week, wat duidt op een kortetermijnstijging. Het is echter licht gedaald in de afgelopen maand. De sterkste weerstand ligt op $1,01 en ondersteuning op $0,80, wat wijst op krappe handelslimieten. Met het 100-daags voortschrijdend gemiddelde op de langere termijn op $0,93 en een solide groei van meer dan 200% in zes maanden, is er potentieel voor verdere winsten. Als het de weerstand van $1,01 doorbreekt, kan het naar het volgende niveau van $1,11 duwen, wat een stijging van 18% betekent ten opzichte van het bovenste bereik. Als het echter onder $0,80 zakt, kan het dalen naar de volgende ondersteuning van $0,70.

Litecoin-prijzen stijgen met potentieel voor meer winsten

Litecoin wordt verhandeld tussen $59,66 en $67,09. Het is met 9% gestegen in een week en met 5,27% in een maand, hoewel het met 25,26% is gedaald in zes maanden. De prijs stijgt, met weerstand op $70,51 en ondersteuning op $55,66. De RSI op 56,17 en Stochastic op 90,64 suggereren een mogelijke uptrend als het $70,51 doorbreekt, met het oog op $77,93. Het MACD-niveau bevestigt positief momentum. Als het $77,93 passeert, verwacht dan een aanzienlijke stijging, mogelijk met meer dan 15%.

Monero’s potentieel: Zal ​​de XMR-prijs binnenkort $184,05 overtreffen?

Monero (XMR) handelt momenteel tussen $157,91 en $176,82. Recente prijsbewegingen suggereren een bullish trend, met een stijging van 20,96% over zes maanden. Belangrijke indicatoren zijn veelbelovend: het 10-daags voortschrijdend gemiddelde ligt boven het 100-daags en de RSI staat op 57,02, wat duidt op verdere winsten. Als XMR het weerstandsniveau van $184,05 kan doorbreken, kan het stijgen naar $202,96, wat een potentiële stijging van 12% biedt. Als de huidige niveaus echter niet worden vastgehouden, kan de munt dalen tot $146,23 of lager.

Bitcoin op een achtbaan: Zal BTC terugveren of verder dalen?

Bitcoin bevindt zich in een lastige positie tussen $54.988,61 en $ 62088,77. De munt ondervindt weerstand bij $66.777,68 en ondersteuning bij $52.577,36. De munt is de afgelopen week met 4,60% gedaald. Ondanks de dip is het 10-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde $56702,41, wat duidt op mogelijke stabiliteit op korte termijn. Het 100-daags gemiddelde van $58.330,34 suggereert echter een bearish trend. De RSI op 35,83 geeft aan dat Bitcoin bijna oververkocht is, maar met een MACD van -505,16 zijn verdere dalingen mogelijk. Bitcoin moet snel door de $62.000 breken voor een groeipush richting $73877.84, anders loopt het het risico om richting $52.577,36 of zelfs lager te glijden.

Conclusie

In het licht van de aanhoudende marktcorrectie laten XRP, OM, LTC en XMR beperkte kortetermijnvooruitzichten zien. CYBRO, een geavanceerd DeFi-platform, biedt echter ongeëvenaarde kansen voor investeerders. Door gebruik te maken van AI-gestuurde opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain, biedt CYBRO hoge stakingbeloningen, airdrops en cashback. De focus van het platform op naadloze stortingen en opnames verbetert de gebruikerservaring. Door prioriteit te geven aan transparantie, naleving en ongeëvenaarde kwaliteit, heeft CYBRO aanzienlijke interesse gewekt van zowel crypto whales als belangrijke influencers, en zichzelf gevestigd als een opvallend project in de markt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!