Is dit het dieptepunt? Analist voorspelt laatste daling voor grote altcoins voor prijsstijging in Q4

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een ervaren marktanalist voorspelt een nieuwe daling voor toonaangevende altcoins vóór een mogelijke Q4-rally. Deze aankomende dip zou het perfecte instappunt kunnen zijn, aangezien bepaalde munten klaar zijn voor groei. De analyse biedt inzicht in welke altcoins binnenkort omhoog kunnen schieten. Duik in het artikel om te ontdekken welke cryptocurrencies klaar zijn voor een sterke comeback.

CYBRO presale overschrijdt $1,8 miljoen: Een one-in-a-million Next GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu zijn exclusieve token presale snel stijgt boven de $1,8 miljoen. Dit next-generation DeFi-platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een andere spannende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd. Het biedt 12% commissie van tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks verdeeld in USDT en referenten ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast het tokenaanbod heeft CYBRO een puntensysteem geïntroduceerd, waarmee de prikkels voor investeerders verder worden versterkt. Houders van deze punten komen automatisch in aanmerking voor deelname aan de CYBRO airdrop, waarbij de tokendistributie rechtstreeks is gekoppeld aan het aantal punten dat ze hebben. Het platform kent wekelijks maximaal 1 miljoen punten toe, die investeerders kunnen verzamelen via posities in de DeFi Vaults van CYBRO.

Houders van CYBRO-tokens genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens beschikbaar voor deze presale en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Ethereum staat voor onzekere toekomst nu prijs zweeft tussen support- en resistance-niveaus
De prijs van Ethereum zit vast tussen $2296,15 en $2662,50. Het is niet duidelijk of de prijs zal stijgen of dalen. Het ligt dicht bij het support-niveau van $2163,55, wat betekent dat het nog verder kan dalen als het niet boven dit punt kan blijven. Het resistance-niveau ligt op $2896,25, dus als de prijs deze lijn doorbreekt, kan het nog hoger worden. Het 10-daags voortschrijdend gemiddelde ligt echter rond de $2524,14 en de RSI staat op 44,87, wat beide een zwak momentum laat zien. De afgelopen maand is de prijs met bijna 14% gedaald, wat erop duidt dat groei niet gegarandeerd is.

Solana (SOL) ziet onzekere toekomst tegemoet te midden van prijsschommelingen
Solana vertoont een gemengd beeld en schommelt de laatste tijd tussen $117 en $151. Dit bereik weerspiegelt een daling van meer dan 15% in de afgelopen week en een kleinere daling in de afgelopen maand. Desondanks is Solana in zes maanden tijd met bijna 2% gestegen. Met sterke weerstand bij $174 en $208 en ondersteuning bij $105 en $71, is het moeilijk te zeggen of de munt zal uitbreken of verder zal dalen. Indicatoren zoals de RSI en stochastiek suggereren een bearish momentum, maar de 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden zijn stabiel rond de $135. De toekomst van de munt is onzeker en hangt in onzekerheid.

XRP-prijs blijft stabiel te midden van marktonzekerheid: zal deze binnenkort $0,62 doorbreken?

XRP wordt momenteel verhandeld tussen $0,53 en $0,59. De prijs van de munt vertoont lichte volatiliteit, maar belangrijke indicatoren suggereren voorzichtig optimisme. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $0,62, dat, indien doorbroken, XRP richting $0,68 zou kunnen duwen. De afgelopen week daalde XRP met ongeveer 3,42%, maar het is de afgelopen maand met meer dan 2% gestegen. De Relative Strength Index staat op 56,55, wat aangeeft dat er geen sprake is van overgekochte of oververkochte omstandigheden. Kortetermijngemiddelden wijzen op stabiliteit. Het is belangrijk om te kijken of XRP voorbij $0,62 kan komen, aangezien dit een sterke opwaartse trend zou kunnen signaleren.

Kan Cardano (ADA) nieuw terrein betreden of blijven dalen?

Cardano (ADA) wordt momenteel verhandeld tussen $0,31 en $0,37. De cryptocurrency heeft het de laatste tijd moeilijk gehad, met een daling van bijna 10% in de afgelopen week en maand, en een aanzienlijke daling van 55% in de afgelopen zes maanden. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,41, met sterkere weerstand op $0,47. Ondersteuningsniveaus worden gezien op $0,29 en verder naar beneden op $0,23. Indicatoren zoals de RSI op 41,44 en Stochastic op 23,03 suggereren dat het niet oververkocht is, terwijl de MACD negatief is. Als ADA voorbij de eerste weerstand op $0,41 klimt, kan het ongeveer 10-20% stijgen; als dat niet lukt, kan het lagere ondersteuningsniveaus testen.

Avalanche (AVAX): Zal ​​het terugveren of zijn neerwaartse trend voortzetten?

De prijs van Avalanche bevindt zich momenteel in het bereik van $19 tot $25, onder belangrijke niveaus. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $29, terwijl de ondersteuning rond de $17 ligt. De afgelopen week daalde de prijs met meer dan 14%. De indicatoren duiden op een periode van onzekerheid, met de RSI rond de 48, wat duidt op besluiteloosheid op de markt. Als het voorbij de $29 kan komen, kan het stijgen tot $35, een stijging van ongeveer 40% ten opzichte van het huidige bereik. Als het echter onder de $17 zakt, kan het dalen tot $11, een steile daling. De komende dagen zijn cruciaal voor het bepalen van de richting.

Conclusie

ETH, SOL, XRP en ADA hebben op korte termijn minder potentieel. CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform, biedt ongeëvenaarde kansen voor investeerders. Het omvat AI-gestuurde opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Het platform biedt lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Het belooft een superieure gebruikerservaring met naadloze stortingen en opnames. CYBRO legt de nadruk op transparantie, naleving en kwaliteit. Het valt op als een veelbelovend project met sterke interesse van crypto whales en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!