Dogecoin en Avalanche’s inzinking – Whales trekken massaal naar deze nieuwe en baanbrekende ICO

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt daalde toen Bitcoin (BTC) eerder deze week opnieuw $57.000 testte. Dogecoin (DOGE) en Avalanche (AVAX) daalden door altcoins te slepen en verloren belangrijke prijsniveaus. Hoewel een comeback in het verschiet ligt, zijn er ook verdere dalingen.

Ondertussen hebben whales hun aandacht verlegd naar pre-sale tokens die zich beschermen tegen marktschokken en enorme winsten beloven. Intel Markets (INTL) staat voorop, een nieuwe altcoin op het kruispunt tussen AI- en DeFi-handel.

Intel Markets (INTL): De cryptohandelsscene transformeren met AI en dual-chainarchitectuur

Intel Markets (INTL), een unieke ICO die AI combineert met DeFi, is een van de meest besproken. De aanpak van cryptohandel draait om een ​​door AI aangestuurd slim handelsplatform, met als doel de wereldwijde cryptohandelsmarkt van $36 miljard opnieuw vorm te geven.

De dual-chainarchitectuur van het platform onderscheidt het verder van conventionele handelsplatformen. Ondersteund door de Ethereum en Solana blockchains, kunnen handelaren hun voorkeursoptie kiezen, waarbij ze de kracht van elk van hen benutten. Het valt nog meer op dankzij de kruising met Oracle, die de kloof tussen blockchains en off-chain databronnen overbrugt.

Gezien de toenemende interesse in dit baanbrekende DeFi-project, is de ICO snel uitverkocht dankzij de toenemende whale-activiteit. In slechts een paar dagen na de voorverkoop is er in de eerste fase meer dan $200.000 opgehaald. Met een prijs van $0,009 biedt het een laag instappunt, terwijl het een hoger significant opwaarts potentieel belooft dan gevestigde tokens zoals Dogecoin en Avalanche.

Dogecoin (DOGE): Sentimentverschuivingen

Dogecoin (DOGE) leidt het meme-muntverhaal als de baanbrekende meme-munt. Geïnspireerd door een Shiba Inu, behoort de door honden geïnspireerde en op plezier geïnspireerde cryptocurrency tot de beste altcoins. Naast zijn memetische aantrekkingskracht, mist het tastbare use cases – het grootste punt van critici. De community is echter grotendeels ongeëvenaard in de cryptowereld, die een belangrijke rol blijft spelen in de opkomst ervan. Maar nu de bredere cryptomarkt daalt, zijn er minder motieven of intenties om te HODL’en. In plaats daarvan hebben investeerders verkocht en gediversifieerd naar veelbelovende verhalen, waardoor de Dogecoin-prijs verder daalde.

Nu de verkoopdruk toeneemt en de interesse in memecoins afneemt, is een hertest van $0,05 niet uitgesloten. Ondertussen is een bullish Dogecoin-prijsvoorspelling optimistisch over een sprong voorbij $0,1 voor het einde van de week, waardoor het een altcoin is om in de gaten te houden.

Avalanche (AVAX): Daalde van een weekhoogte van $27 naar $21

Avalanche (AVAX), een Layer-1-blockchain, fungeert als een platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Gezien de concurrentievoordelen zoals een hogere transactie-output en schaalbaarheid, is het een van de meest bezochte bestemmingen.

Terwijl de bredere cryptomarkt een duikvlucht nam, deed de Avalanche-crypto dat ook. Op het wekelijkse tijdsbestek is het met meer dan 15% gedaald, van een hoogtepunt van $27 naar $21. Het verliezen van de $20-ondersteuning zal waarschijnlijk een cascade-uitverkoop naar $15 veroorzaken, wat zorgen baart onder houders.

Terwijl een neergang op de planning staat, is er ook een bullish omkering. Een Avalanche-prijsvoorspelling hint op een sprong voorbij $45 voor het einde van de maand, waarbij niveaus die voor het laatst in april werden gezien, opnieuw worden getest. Hoe dan ook, het is een goede crypto om in te investeren tegen de huidige prijs: de prijsdaling is slechts een kortetermijnschommeling en de langetermijnvooruitzichten zijn bullish.

Conclusie

Te midden van de daling van Dogecoin en Avalanche hebben whales speciale aandacht besteed aan Intel Markets. De stijgende whale-activiteit duwde het voorbij $200.000 aan vroege financiering. Het zal na zijn debuut omhoogschieten en is een nieuw DeFi-project om in de komende maanden in de gaten te houden.

Ontdek meer over Intel Markets:

Presale: https://intelmarketspresale.com/
Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitter: https://x.com/intel_markets

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!