Crypto expert: SOL koers naar $200 ondanks afnemend momentum – Wat gaat Solana doen in september?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het blijft spannend wat de crypto experts verwachten bij de huidige Solana koers. Zo laten de technische indicatoren zien dat er een positieve MACD-waarde met een uitbraak uit dalend kanaal zit aan te komen. Crypto experts merken dan ook op dat er een overtuigend beeld is van Solana die klaar is om flink te gaan stijgen.

Wat gaat Solana doen met haar frappante indicatoren?

Zo is ook de prijs van Solana in de afgelopen 7 dagen met zo’n 6% gestegen. Echter was dit begin van de maand een daling van 17%. Wat Solana gaat doen, blijft spannend. De indicatoren geven namelijk gemengde signalen, zo heeft dit ook geleid tot besluiteloosheid onder de speculanten binnen de SOL-markt. De prijsbeweging die Solana doormaakte in het afgelopen weekend, doorgetrokken naar deze week, werd gekenmerkt door een opmerkelijke opwaartse trend. Zo laten TradingView-gegevens zien dat de 20-, 50- en 100-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) van SOL/USDT dicht bij elkaar zijn gekomen.

Deze gebeurtenissen laten zien dat de Solana koers verwachting een verschil in momentum laat zien, deze zijn over verschillende tijdsbestekken afgenomen.

De Solana koers heeft geen duidelijke trendrichting terwijl het momentum zich herstelt

Dan hebben crypto experts ook de Average Directional Index (ADX) geanalyseerd. Dit is een instrument om de sterkte van een trend in een markt (waarin de Solana-koers valt), te kwantificeren. Deze is gedaald naar een laag niveau op de dagelijkse SOL-grafiek. Dit laat dan ook zien dat de markt geen sterkte richting meer heeft.

Lage ADX, Solana koers op z’n kop?

Deze lage ADX over de Solana koers correleert vaak met een verminderde marktvolatiliteit. Bij onze Solana koers zou dit kunnen betekenen dat de opwaartse trend is gaan afzwakken en de markt zich heeft klaargestoomd naar een trendfase naar consolidatie of activiteit binnen een bepaalde bandbreedte.

Solana koers experts

Zo laten TradingView-gegevens ook zien dat de ADX voor SOL/USDT consistent zijn gedaald van 26 op 6 augustus naar een magere 19 op het moment van schrijven.

Deze Solana koers van onder de 20 laat experts opmerken dat deze mogelijk beperkt blijft tot er minder dramatische prijsbewegingen op de korte termijn komen.

Experts stellen dat momentumindicatoren wijzen op een voortzetting van de opwaartse trend 

Wanneer er een lage ADX ontstaat, worden strategieën die gericht zijn op handel binnen een bepaalde bandbreedte of mean-reversion steeds relevanter. Op de dagelijkse grafiek heeft SOL/USDT de afgelopen vijf dagen opeenvolgende positieve Moving Average Convergence Divergence (MACD) histogrammen weergegeven.

Wat gaat Solana koers doen

Naast dat de positieve histogrammen is de MACD-lijn recentelijk in positief gebied gekomen, laat de grafiek ook zien dat signaallijn van de Solana koers nog steeds in negatief gebied blijft.

Het algemene MACD-beeld suggereert dat het opwaartse momentum zich opnieuw aan het bevestigen is. Maar de langetermijntrend loopt alsnog achter.

Solana koers

Wanneer we verder kijken naar de SOL/USDT-grafiek, zien we dat deze uit een dalende koers is gebroken. Dit laat dan ook het einde van een correctietrend zien die de afgelopen weken is aangehouden en het begin van een opwaartse trend kenmerkt. Dit laat experts twijfelen of ze Solana moeten kopen of niet.

Deze uitbraak wordt bevestigd door de sterk toenemende koopdruk in de vorm van ‘candlesticks’ die buiten de bovenste kanaalgrenzen uitsteken.

Geen zin in onzekere koersen? Ga voor The Meme Games!

Staat je fakkel al aan? Want de Olympische Spelen meme coin The Meme Games staat klaar voor jou! De presale van deze nieuwkomer is nu live en loopt gelijk met de Olympische Spelen die op 8 september 2024 eindigt. Haast je, want er zijn ontzettend interessante features in deze presale die deze coin onmisbaar maken. Ook tikt de tijd…

Zo kun je strijden voor goud door het kiezen van jouw favoriete meme karakter met namen uit de cryptowereld zoals; DOGE, PEPE, WIF, BRETT en TURBO. Deze gaan strijden, waarbij elk karakter 20% kans heeft op winnen. Heeft jouw karakter niet gewonnen? Dan kun je $MGMES eindeloos aankopen en dus ook eindeloos nieuwe karakters kiezen om te strijden voor goud.

The Meme Games

Verder heeft deze presale een interessante multiplier van 25%. De combinatie van competitie, kans en beloning van de $MGMES token creëert een unieke ervaring voor de crypto liefhebber. Zorg dat je ETH, BNB, USDT, MATIC of creditcard meeneemt bij het strijden voor goud, anders mis je deze kans om grote cryptowinsten te behalen en dat zou ontzettend zonde zijn.

We raden het dan ook aan om de coin te kopen met Best Wallet, deze uitstekende non-custodial wallet is beschikbaar in de verschillende app stores voor iOS en Android apparaten. Investeer bovendien vroeg in deze coin, de prijs stijgt met elke nieuwe fase, waardoor je door vroeg te investeren de beste deal binnensleept. We zien je graag terug bij deze veelbelovende cryptomunt van de Olympische Spelen.

Nu naar The Meme Games

Net zo fanatiek als de Olympische Spelen: Pepe Unchained

Pepe Unchained is dan geen Olympische Spelen cryptomunt, maar heeft zeker een grote potentie die daar mee overeen komt. Veel nieuwkomers worden grotendeels ontwikkeld op het netwerk van Ethereum, Solana en andere grote netwerken. Maar $PEPU dacht hier net iets anders over.

De cryptomunt van Pepe Unchained gebruikt een eigen Layer-2 blockchain netwerk. Dit indrukwekkende netwerk is een laag op de Layer-1 Ethereum blockchain. Pepe Unchained, beste crypto ICO

Pepe Unchained is daarbij ook een cryptomeme-munt met een aantrekkelijke prijs. Daarnaast geïnspireerd door de Pepe meme die het doorgaans heel goed doet. De originele Pepe coin heeft een marktwaarde van maar liefst  $4,5 miljard en staat op nummer 3 in de meme coin markt. Met alleen Dogecoin en Shiba Inu nog boven zich. Maar of dat nog lang gaat duren….

Nu naar Pepe Unchained

De rijzende ster onder de nieuwkomers: Crypto All-Stars!

The Meme Games èn Pepe Unchained niets voor jou? Dan is er altijd nog Crypto All-Stars. Deze unieke cryptomunt heeft in de presale fase al een indrukwekkende $450k opgehaald.

Daarnaast onderscheidt deze nieuwkomer zich door MemeVault, wat het mogelijk maakt om op één platform meerdere tokens te staken tegen $STARS rewards. In deze MemeVault zitten 11 van de populaire meme cryptomunten  waaronder PEPE, DOGE, TURBO en SHIBA INU.

Crypto All-Stars, korte termijn cryptomunten

Wanneer je in bezit bent van deze munt, dan ontvang je zelfs 3x de $STARS rewards op je stakingen. Wie wil dat nou niet?! En over veiligheid hoef je je geen enkele zorgen te maken. Dit platform is namelijk grondig geaudit en getest door SolidProof.io, waardoor je zorgeloos kunt genieten van Crypto All-Stars.

Wees er op tijd bij, omdat deze cryptomunt zich nu nog in de presale fase zit, waarin je de $STARS token nog kunt kopen voor $0,00138. Vergeet je ETH, USDT of BNB niet en doe mee!

Nu naar Crypto All-Stars

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!