Het breken van de Bitcoin-dominantie voor de deur: Onthul de vier marktveranderaars deze herfst!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het cryptolandschap staat dit najaar aan de vooravond van transformatieve verschuivingen. Nu het bolwerk van Bitcoin met uitdagingen wordt geconfronteerd, staan ​​vier opkomende munten klaar om te stijgen. Deze marktveranderingen beloven de dynamiek van digitale valuta opnieuw te definiëren. Lezers zullen ontdekken welke activa op het punt staan ​​furore te maken en mogelijk de dominantie van Bitcoin te onttronen.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

Aptos (APT) worstelt terwijl bears domineren

Aptos (APT) staat voor een moeilijke tijd, met prijzen die schommelen tussen $6,28 en $7,51. De beren hebben de controle en hebben de munt de afgelopen week met bijna zes procent naar beneden gedrukt. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $8,20, terwijl de support rond de $5,74 ligt. De RSI staat op 43,82 en vertoont een zwak momentum. Als de bulls erin slagen door te breken, zou de APT potentieel kunnen stijgen naar $9,43, een winst van ruim 20%. Maar op dit moment blijft de trend bearish, met prijzen die nog steeds onder de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden liggen.

Ondo’s (ONDO) prijsstrijd: Verliezen de bulls terrein?

Ondo (ONDO) handelt tussen 90 cent en $1,09. De munt is de afgelopen week met 4% gedaald en de afgelopen maand met ongeveer 11%. Hoewel de koers de afgelopen zes maanden met meer dan 350% is gestegen, verliezen de bulls momentum nu de huidige prijs onder zowel de 10-daagse als de 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden ligt. De Relative Strength Index (RSI) ligt rond de 48,5, wat wijst op een neutrale markt. Als bullish krachten de controle terugkrijgen, zou de munt de weerstand van $1,19 kunnen doorbreken en kunnen mikken op $1,38, wat een stijging van meer dan 25% zou betekenen ten opzichte van het huidige lagere bereik.

Sei (SEI) worstelt met marktdruk, bulls vertonen tekenen van zwakte

Sei (SEI) schommelt momenteel tussen $0,32 en $0,39, wat wijst op een periode van onzekerheid. De bulls lijken zwak aangezien de RSI op 39,75 staat en de Stochastics laag zijn op 18,78, wat wijst op een beperkte koopinteresse. Met een recente daling van ruim 11% in één week zien de vooruitzichten voor de korte termijn er somber uit. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $0,45, en het doorbreken hiervan zou tot een stijging kunnen leiden, maar het is een steile klim. Als Sei erin slaagt hier voorbij te komen, zou de koers kunnen stijgen naar $0,52, wat een stijging van meer dan 30% zou zijn ten opzichte van de huidige koers. Omdat de MACD echter geen echt momentum vertoont, lijkt het marktsentiment op dit moment bearisher.

Conclusie

APT, ONDO en SEI zijn veelbelovend, maar kunnen op de korte termijn beperkte winst opleveren. Het echte hoogtepunt is BLASTUP. Het sterke concept van dit project en zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem geven het het grootste potentieel. De nadruk moet liggen op BLASTUP voor diegenen die willen profiteren van de huidige markttrends.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!