Verrassende uitdager staat op het punt Solana (SOL), Avalanche (AVAX) en Polygon (MATIC) te overtreffen in deze bull markt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een nieuwe speler in de cryptowereld wint aan kracht, klaar om gevestigde giganten als Solana, Avalanche en Polygon in te halen. Naarmate de marktdynamiek verandert, trekt deze munt de aandacht van zowel investeerders als analisten. Met veelbelovende ontwikkelingen aan de horizon zou het heel goed de volgende grote kanshebber kunnen zijn in de komende bull run. Ontdek welke tokens klaar zijn voor snelle groei.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

Solana (SOL) toont potentieel te midden van uitdagingen op het gebied van prijsbewegingen

Solana (SOL) handelt momenteel tussen $170,96 en $193,77 en zweeft in de buurt van het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $191,67. De laatste prijsveranderingen geven aan dat bulls nog steeds enige controle hebben, waarbij de munt deze week bijna 4% steeg en de afgelopen maand bijna 40%. De bulls worden echter geconfronteerd met weerstand rond de $202,50 en een sterkere weerstand rond de $225,32. Mocht de prijs dalen, dan zou het steunniveaus van $156,86 of $134,04 kunnen bereiken. De RSI van 64,63 geeft aan dat het nog niet overbought is, wat duidt op verder groeipotentieel. Als SOL de weerstandsniveaus doorbreekt, kan de koers nog eens 20-30% stijgen.

Avalanche (AVAX) prijsanalyse: Bears hebben de controle, bulls hebben momentum nodig

Avalanche (AVAX) handelt tussen $24,81 en $31,49. De beren hebben momenteel de controle, zoals blijkt uit een wekelijkse daling van bijna 12%. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $35,55, gevolgd door $42,22, met steun op $22,22 en vervolgens op $15,55. Ondanks een lichte maandelijkse stijging van ongeveer 3%, duidt een daling van ruim 18% over zes maanden op aanhoudende strijd. De RSI is bijna overbought op 69,12, terwijl de Stochastics op een hoge 90,08 staan, wat erop wijst dat er weinig ruimte is voor groei. Bulls hebben een stevige impuls nodig om het niveau van $35,55 te doorbreken voor potentiële winst.

Is Polygon (MATIC) klaar voor een herstel of wordt er nog meer achteruitgang verwacht?

Polygon (MATIC) handelt momenteel tussen $0,47 en $0,55. De cryptocurrency heeft een prijsdaling van een week van bijna vijf procent laten zien en een maandelijkse daling van ruim vijf procent. Met zijn sterke steunniveau van $0,44 en de dichtstbijzijnde weerstand van $0,59, die nog moet worden doorbroken, lijken de bulls zwak. De Relative Strength Index (RSI) staat op 63,86 en nadert het overboughtgebied, en met een hoog stochastisch niveau van 94,12 is een potentiële bearish omkering mogelijk. Het doorbreken van het eerste weerstandsniveau zou MATIC naar $0,67 kunnen stuwen, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 23 procent betekent, maar als het mislukt, zou het kunnen dalen naar $0,36.

Conclusie

SOL, AVAX en MATIC hebben een sterke groei laten zien, maar hun potentieel op de korte termijn lijkt beperkt in vergelijking met BLASTUP. Het BLASTUP-project onderscheidt zich door zijn innovatieve concept en zijn integratie binnen het Blast-ecosysteem. Dit geeft BLASTUP een unieke voorsprong en maakt het de meest veelbelovende kanshebber in de huidige bull run.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!