Top 3 Solana tokens die populair zijn op de markt voor crypto

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Wanneer de industrie het jaar 2024 evalueert, zal een van de belangrijkste verhalen het succes zijn waarmee Solana tokens hebben gedomineerd. Met hun lage transactiekosten zijn ze de droom van iedere handelaar geweest, om nog maar te zwijgen over het feit dat ze de standaardkeuze voor memecoins in 2024 waren. Het was niet gemakkelijk, maar we zijn erin geslaagd de lijst samen te stellen waar iedereen die overweegt om in Solana tokens te investeren, voor zou bidden.

Na te hebben gekeken naar de marktomstandigheden, de fundamenten van projecten, de kracht van de community en meer, hebben onze analisten deze lijst opgesteld. Dit zijn de 3 projecten die naar de top stijgen als het gaat om het bepalen van de beste Solana tokens op de markt.

  1. Poodlana (POODL): Waar glamour en investeringen samenkomen
  2. Solana (SOL): De ergste nachtmerrie van ETH?
  3. Bonk (BONK): Serieuze winnaar in 2024

1. Poodlana: Waar glamour en investeringen samenkomen

    Memecoins op Solana waren meestal grappen met een korte levensduur. Maar zoals elk goed septembernummer van Vogue zet Poodlana de toon voor het (altcoin)seizoen. Doge is zó uit. Poedels zijn de nieuwe memecoin mascotte, en Poodlana is de eerste coin ooit die deze prachtige honden gebruikt en tegelijkertijd de kracht van luxe mode benut.

    Deze positionering is bewust. De poedel is de meest modieuze leider van alle hondenrassen in het Verre Oosten en behoort tot de top 3 van meest populaire rassen in China, Japan en Korea. Bovendien is de luxe retail in Azië groter dan in de Verenigde Staten, wat het belang van mode in de regio aantoont. Azië is ook een trendsetter als het gaat om memecoins: 80% van de handel in memecoins kan worden gekoppeld aan de regio Azië-Pacific. Eindelijk hebben we een meme-token dat de Aziatische markt op precies de juiste plek prikkelt.

    Tot nu toe heeft de Aziatische memecoin scene duidelijk oog voor kwaliteit: de presale van Poodlana bereikte in de eerste vier uur ruim $500.000. Dit wordt waarschijnlijk versterkt door de voorbeeldige tokenomics van het project: Poodlana werd gelanceerd op 17 juli, loopt gedurende 30 dagen en eindigt op 16 augustus. Het is te chic om te wachten. De lancering op de DEX exchange zal naar verwachting binnen 60 minuten na de sluiting van de presale plaatsvinden, wat betekent dat handelaren meteen aan de slag kunnen en dat POODL zonder gedoe kan beginnen te stijgen.

    Sluit je aan bij de volgende grote beweging van mode en crypto door de website van Poodlana te bezoeken.

    2. Solana: de grootste nachtmerrie van ETH?

      Solana is de chain die het grote verhaal van 2024 aandrijft. Het aantal dagelijkse DEX handelaren voor Solana is dit jaar omhooggeschoten en voorbij rivalen als ETH, BNB en BASE gegaan, waardoor Solana definitief als hun grootste bedreiging is aangemerkt. Dankzij de hogere transactie snelheden en gaskosten tegen een fractie van hun ETH equivalent, is er geen reden waarom deze stijging niet door kan gaan.

      Solana heeft meer dan het dubbele aantal coins gelanceerd dat Ethereum heeft, waarvan vele memecoins – een andere sector die de discussie in 2024 domineerde. En nu Solana memecoins bijna 20% van de totale marktkapitalisatie van memecoins uitmaken, lijken vooral SOL memecoins het groeigebied dat Solana de komende maanden verder zal duwen.

      Solana heeft op het moment van schrijven krachtige winsten geboekt van bijna 500% op jaarbasis. Voor degenen die nu investeren is het echter onwaarschijnlijk dat de winst aanzienlijk groter zal zijn. Dit komt door de ruime marktkapitalisatie van Solana en het gebrek aan opmerkelijke afstand tussen de huidige prijs van ongeveer $160 en het hoogste punt ooit van $260. 

      Degenen die vandaag beleggen kunnen teleurgesteld zijn tijdens de piek van de bull run, wanneer hun collega’s +1000% op hun rekening zien staan ​​en Solana zijn maximum bereikt op iets boven zijn huidige hoogtepunten. Maar als je op zoek bent naar een gevestigd Solana token met een waardige marktkapitalisatie, waar kun je dan beter zoeken dan bij de bron?

      3. Bonk: Serieuze winnaar in 2024

        Er zijn maar weinig coins die dit jaar de macht van Bonk kunnen evenaren. Beginnend met een airdrop eind 2022, bleef de coin stil totdat hij ongeveer een jaar later een reeks opeenvolgende sprongen naar nieuwe recordhoogtes begon over een periode van zes maanden. Bonk strijdt nu voortdurend om de eerste plaats op de Solana memecoins lijst en heeft op het moment van schrijven een winst van +25.000% opgeleverd voor degenen die vroeg op het feest waren.

        De coin zou langzaam de weg kunnen inslaan van meer gevestigde memecoins zoals Shiba Inu, dankzij het levendige ecosysteem dat bestaat uit een NFT collectie, een trading bot en meer. Met een marktkapitalisatie van bijna $2 miljard op het moment van schrijven lijkt de ruimte voor winsten met drie of zelfs dubbele cijfers echter beperkt.

        Als je op zoek bent naar een gevestigde Solana memecoin, kan Bonk precies zijn wat je portfolio nodig heeft. In dit stadium zal het niet het soort winst opleveren dat een low-cap gem in een vroeg stadium (idealiter in de presale) zou kunnen opleveren. Maar het is nog steeds een waardige kanshebber voor iedereen die geïnteresseerd is in Solana tokens.

        Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

        Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!