Whales kopen deze altcoins te midden van marktpaniek – Zou jij dat ook moeten doen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt ervaart een bedrieglijke rust, die de weg vrijmaakt voor een verwachte bull run. Te midden van deze stilte kopen slimme investeerders altcoins, die momenteel tegen lage prijzen staan, maar klaar zijn voor een explosieve groei. Deze rustige periode biedt een unieke kans om potentiële winnaars te identificeren voordat ze omhoog schieten. De focus verschuift nu naar die tokens die aanzienlijke aandacht trekken van whales, die tijdens deze fase zwaar investeren. Dus welke altcoins trekken hun aandacht, en waarom zouden deze keuzes belangrijk zijn voor potentiële investeerders? Duik in dit artikel om de altcoins te ontdekken die misschien wel het volgende grote ding in de cryptowereld zouden kunnen zijn.

BlastUP onthult Blastbox V2: Een goudmijn aan voordelen voor vroege investeerders

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft Blastbox V2 onthuld, vers na een voorverkoopsucces van $8 miljoen. Deze lancering biedt investeerders nog een kans om $BLASTUP tokens te krijgen tegen voorverkoopprijzen, boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP tokens en Booster Points. Omdat experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen, zou een vroege aanschaf van BLASTUP-tokens een slimme investering kunnen blijken te zijn.

Blastbox V2 is een toegangspoort tot exclusieve privileges binnen het BlastUP-ecosysteem. Eigenaars kunnen genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de exclusieve BlastUP Club en prioritaire toegang tot Initial DEX Offers (IDO’s).

Ontgrendel het volledige potentieel van Blastbox V2

Het beveiligen van een Blastbox V2 is de laatste kans om toegang te krijgen tot BlastUP tegen de meest voordelige prijs. Het platform heeft al een aanzienlijke impact gemaakt binnen de Blast-blockchain en heeft 4 succesvolle IDO’s gerealiseerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote crypto-mogelijkheid is Blastbox V2 het antwoord. Met slechts 9999 exemplaren beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, zullen deze limited-edition lootboxes snel uitverkocht zijn.

Handel nu: Beveilig uw Blastbox V2 voordat ze uitverkocht zijn!

Ethereum (ETH) vertoont tekenen van veerkracht te midden van marktcorrectie

De prijs van Ethereum ligt momenteel tussen $2656,37 en $3363,02. Ondanks een recente dip tonen de bulls kracht. De RSI op 60,27 duidt op potentiële groei, en niet op overbought. Het 10-daagse gemiddelde ligt op $2914,80, net onder het 100-daagse gemiddelde van $3014,59, wat wijst op een mogelijk herstel. De belangrijkste weerstand ligt op $3794,42, en als deze wordt overtroffen, zou ETH $4501,07 kunnen bereiken, wat een potentiële stijging van meer dan 34% betekent. De steun blijft op $2381,12, met sterke steun op de langere termijn op $1674,47. Recente dalingen van 12,30% in een week en 18,05% in een maand worden gecompenseerd door een winst over zes maanden van 28,52%. De opzet van Ethereum suggereert dat het klaar zou kunnen zijn voor een aanzienlijke opwaartse beweging.

De potentiële stijging van MATIC te midden van marktonzekerheden

Polygon (MATIC) ziet gemengde bewegingen met een huidige prijsklasse tussen $0,41 en $0,56. Bulls tonen kracht, ondanks een daling van 10% in de afgelopen week en een daling van bijna 25% deze maand. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,64 duidt op een opwaartse beweging. Met RSI op 62,20 neigt MATIC naar een bullish trend. Als het deze weerstand doorbreekt, zou het kunnen streven naar de hogere grens van $0,78, wat mogelijk een stijging van ongeveer 40% ten opzichte van de huidige prijzen zal betekenen. Het is in zes maanden tijd met ongeveer 38% gedaald, maar de prijspatronen uit het verleden wijzen op een veelbelovende bull run. De stieren zouden binnenkort de overhand kunnen krijgen.

Avalanche (AVAX) klaar voor een uitbraak: Bulls winnen aan momentum

Ondanks de recente recessies vertoont Avalanche (AVAX) tekenen van potentiële groei. AVAX handelt momenteel tussen $21,71 en $29,94 en vindt steun in de buurt van $17,66, terwijl hij te maken krijgt met weerstand rond $34,13. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar, wat duidt op stabiliteit. Met een RSI van 58,77 nadert AVAX bullish gebied. Als de koers de weerstand van $34,13 overstijgt, kunnen we een stijging richting $42,37 zien, wat een potentieel opwaarts potentieel van meer dan 40% vertegenwoordigt. Nu de markt vanaf 2021 herhalingspatronen vertoont, bereiden AVAX-stieren zich voor op wat een aanzienlijke uitbraak zou kunnen zijn.

Conclusie

ETH, MATIC en AVAX laten op korte termijn minder potentieel zien. BLASTUP valt daarentegen op door zijn sterke concept en zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem. Dit geeft het bedrijf het grootste groeipotentieel tijdens de aanhoudende bull run.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!