Bitcoin daalt, maar deze onder-de-radar crypto’s staan ​​op het punt om records te breken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is ongewoon stil, wat duidt op de stilte voor de storm. Voorspellingen van een naderende bull run hebben de ogen gericht op Bitcoin, maar de recente inzinking heeft ertoe geleid dat velen de dominantie ervan in twijfel trekken. Te midden van deze stilte zijn een paar minder bekende altcoins stilletjes klaar voor ongekende groei. Deze onder-de-radar-cryptocurrencies blijven tegen lage prijzen, maar experts suggereren dat ze klaar zijn om te stijgen. Het potentieel voor enorme rendementen drijft de belangstelling weg van Bitcoin en naar deze verborgen juweeltjes. In dit artikel worden de opkomende sterren van de cryptowereld onthuld, die licht werpen op welke munten de verwachtingen zullen trotseren en records zullen breken.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd dat actief is tot 15 juli, waarbij 12% wordt aangeboden uit directe tokenaankopen van scheidsrechters, 3% uit scheidsrechters op het tweede niveau en 2% uit scheidsrechters uit het derde niveau. Beloningen worden wekelijks in USDT verzonden en scheidsrechters verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Aptos (APT) klaar voor een bullish omkering ondanks recente strijd

Aptos (APT) heeft de laatste tijd een dip gezien, met een prijs variërend van $4,78 tot $6,81. Patronen duiden echter op een mogelijk herstel. Bulls lijken aan kracht te winnen nu de Relative Strength Index (RSI) boven de 60 staat, wat wijst op een positief momentum. De huidige Simple Moving Averages over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar rond $5,86 en $5,73, wat wijst op stabiliteit. Als bulls voorbij de dichtstbijzijnde weerstand van $8,04 kunnen komen, zou Aptos potentieel kunnen stijgen naar het tweede weerstandsniveau van $10,08, een aanzienlijke stijging van meer dan 50%. Positieve herhalingspatronen uit 2021 duiden erop dat Aptos een munt zou kunnen zijn om in de gaten te houden voor het komende altcoin-seizoen.

Optimism (OP) zal herstellen ondanks recente dips

Optimism (OP) handelt momenteel tussen $1,118 en $1,758. Ondanks de recente dalingen zouden de stieren snel de controle kunnen herwinnen. OP heeft de afgelopen week een verandering van -13,40% en een verandering van -30,01% over de maand laten zien, wat de huidige strijd weerspiegelt. De Relative Strength Index op 58,25 en het MACD-niveau op 0,0207 duiden echter op bullish potentieel. Als OP de dichtstbijzijnde weerstand op $2,13 doorbreekt, zou het kunnen stijgen naar $2,77, wat wijst op een potentiële stijging van ongeveer 50%. Het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,85 zou stand moeten houden, wat een vangnet zou bieden voor optimistische handelaren.

Avalanche (AVAX): Klaar voor de volgende bull run?

Avalanche (AVAX) vertoont ondanks een recente dip veelbelovende tekenen. De bulls en bears zijn in een hevige strijd verwikkeld tussen $21,77 en $29,91. Het zweeft in de buurt van de 10-daagse SMA van $25,41, wat duidt op touwtrekken. Met steun op $17,79 en weerstand op $34,07 zou een doorbraak daarboven AVAX richting $42,21 kunnen duwen, een potentiële winst van meer dan 40%. Recente dalingen van ongeveer 10% in een week en bijna 20% in een maand zouden kunnen omslaan, aangezien de RSI en de Stochastics een dreigende verschuiving suggereren. Met positieve patronen die doen denken aan 2021, maakt Avalanche zich misschien wel op voor aanzienlijke groei.

Wormhole (W): Een verborgen juweeltje dat klaar is om te stijgen?

Wormhole (W) ziet een aantal intrigerende bewegingen. Ondanks een recente daling ligt de huidige prijs tussen $0,20 en $0,36. De bulls lijken hard te vechten en zien dat de prijs stuitert van zijn dichtstbijzijnde steun op $0,14. De Simple Moving Averages suggereren stabiliteit, met de 10-daagse op $0,29 en de 100-daagse op $0,27. De RSI van 61,05 en de Stochastics op 80,76 duiden op onderliggende bullish kracht. Als W zijn dichtstbijzijnde weerstand op $0,45 doorbreekt, zou het kunnen mikken op het volgende niveau op $0,61. Dit zou een potentiële stijging van meer dan 70% ten opzichte van de huidige niveaus betekenen. Terwijl de afgelopen maand een dip te zien was, laat de zesmaandelijkse verandering van 480,16% een enorm groeipotentieel op de lange termijn zien.

Conclusie

Terwijl APT, OP, AVAX en W op de korte termijn minder potentieel laten zien, valt CYBRO op in de huidige markt. Als technologisch geavanceerd DeFi-platform biedt het investeerders ongeëvenaarde kansen via AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Het bevat functies zoals lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. CYBRO zorgt voor een superieure gebruikerservaring met naadloze stortingen en opnames. Met een sterke focus op transparantie, compliance en kwaliteit heeft CYBRO aanzienlijke aandacht gekregen van grote crypto-beïnvloeders en whales, waardoor het een veelbelovende keuze is voor investeerders.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!