Altcoins in het rood: Welke cryptocurrencies kopen experts in juli?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt wordt momenteel geconfronteerd met intense druk door een aanzienlijke daling van de Bitcoin-prijzen, maar toch heerst er een sfeer van verwachting voor de volgende bull run. Altcoins staan, ondanks hun huidige dieptepunten, klaar om te stijgen. Beleggers willen graag potentiële kansen identificeren te midden van de chaos. Dit artikel geeft inzicht in welke cryptocurrencies de aandacht van experts trekken vanwege een potentiële hausse in juli. Tablets en telefoons zoemen met namen; strategieën worden hervormd omdat sommige digitale valuta veelbelovende tekenen van groei vertonen. Er ontstaat nieuwsgierigheid over welke altcoins, tussen de rode zee, binnenkort groen kunnen worden, wat een explosieve winst zou betekenen. Duik erin en ontdek de keuzes van experts en de redenering achter deze strategische weddenschappen.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

De mooie toekomst van ETH te midden van de huidige prijsschommelingen

Ethereum (ETH) ervaart momenteel een prijsbereik van ongeveer $3290 tot $3534, en zweeft in de buurt van het recente ondersteuningsniveau van $3144. Hoewel de munt de afgelopen week een daling van ruim 11% heeft meegemaakt, kunnen patronen uit 2021 een comeback betekenen. Bulls zijn nog niet helemaal uit het spel, aangezien ETH het potentieel laat zien om te stijgen naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $3632, wat een solide stijging van ongeveer 12% zou betekenen. Als het momentum blijft toenemen, is het bereiken van de volgende weerstand op $3876 in zicht, wat een indrukwekkende winst van meer dan 16% oplevert.

TON toont veerkracht: Bereiden de bulls zich voor op een golf?

Toncoin (TON) handelt momenteel tussen $7,18 en $8,01. Ondanks recente marktdumps heeft de munt sterke langetermijnprestaties laten zien met een groei van meer dan 220% over zes maanden. De beren lijken misschien aanwezig met een lichte dip van ongeveer 4% deze week, maar toch wijzen de eenvoudige voortschrijdende gemiddelden en andere indicatoren op een potentieel bullish momentum. Het volgende belangrijke weerstandsniveau ligt op $8,35, en als we daar overheen breken zou Toncoin kunnen stijgen naar $9,18, wat een stijging van ongeveer 15% zou zijn. De relatieve sterkte-index en stochastische waarden suggereren dat er meer ruimte is voor opwaartse beweging, wat het optimisme voor een komende rally voedt.

SOL toont veerkracht tijdens een marktdaling en heeft oog voor een bull run

De prijs van Solana (SOL) ligt momenteel tussen $128,9 en $157,62, wat erop wijst dat bulls mogelijk nog steeds macht hebben. Het bevindt zich boven zowel de 10-daagse als de 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden, wat duidt op stabiliteit. Ondanks een lichte daling van 1,32% in de afgelopen week en een maandelijkse daling van 18,71%, is de waarde ervan de afgelopen zes maanden met meer dan 41% gestegen. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $168,72 en sterke steun op $111,28 zou SOL potentieel richting $197,44 kunnen gaan als de markt bullish wordt, wat een stijging van meer dan 20% biedt. De RSI en de stochastische statistieken geven aan dat het niet overbought is, wat ruimte biedt voor groei.

XRP bulls of bears? Prijsbewegingen duiden op een mogelijke uitbraak

XRP wordt momenteel verhandeld tussen $0,46 en $0,48. Ondanks een recente dip van bijna negen procent in één week en ruim zeventien procent in een maand, lijken de bulls aan kracht te winnen. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,49, met aanzienlijke steun op $0,45, waardoor XRP in een cruciale positie komt. Als de bulls doorzetten, zou XRP naar de volgende weerstand kunnen klimmen op $0,51, wat een potentiële stijging van zes procent betekent. Gezien de grotere patronen en indicatoren zoals RSI rond de 41 en MACD die stabiel is, is er een solide basis voor optimisme dat XRP binnenkort zijn barrières zou kunnen doorbreken, met het oog op een comeback.

Conclusie

ETH, TON, SOL en XRP vertonen op korte termijn een beperkt potentieel. BLASTUP onderscheidt zich echter met het grootste groeipotentieel. Dit komt door het innovatieve projectconcept en de associatie met het Blast-ecosysteem.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!