Beste kleine cryptomunten om te kopen in juli

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt wordt geconfronteerd met een aanzienlijke prijsdaling als gevolg van de daling van Bitcoin. Het potentieel voor een bull run doemt echter nog steeds op aan de horizon. Ondanks de huidige marktdump blijven altcoins laag geprijsd, maar ze kunnen elk moment gaan stijgen. Dit scenario biedt een unieke kans voor diegenen die geïnteresseerd zijn in low-cap crypto’s, die in turbulente tijden vaak onopgemerkt blijven. Deze verborgen juweeltjes kunnen aanzienlijke rendementen opleveren zodra de markt zich herstelt. Dit artikel zal leiden tot de beste low-cap-crypto’s die je in juli kunt overwegen, en onthult welke munten gepositioneerd zijn voor opmerkelijke groei.

BlastUP onthult Blastbox V2: Een goudmijn aan voordelen voor vroege investeerders

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft Blastbox V2 onthuld, vers na een voorverkoopsucces van $8 miljoen. Deze lancering biedt investeerders nog een kans om $BLASTUP tokens te krijgen tegen voorverkoopprijzen, boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP tokens en Booster Points. Omdat experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen, zou een vroege aanschaf van BLASTUP-tokens een slimme investering kunnen blijken te zijn.

Blastbox V2 is een toegangspoort tot exclusieve privileges binnen het BlastUP-ecosysteem. Eigenaars kunnen genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de exclusieve BlastUP Club en prioritaire toegang tot Initial DEX Offers (IDO’s).

Ontgrendel het volledige potentieel van Blastbox V2

Het beveiligen van een Blastbox V2 is de laatste kans om toegang te krijgen tot BlastUP tegen de meest voordelige prijs. Het platform heeft al een aanzienlijke impact gemaakt binnen de Blast-blockchain en heeft 4 succesvolle IDO’s gerealiseerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote crypto-mogelijkheid is Blastbox V2 het antwoord. Met slechts 9999 exemplaren beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, zullen deze limited-edition lootboxes snel uitverkocht zijn.

Handel nu: Beveilig uw Blastbox V2 voordat ze uitverkocht zijn!

MANTRA (OM) ziet veelbelovende winsten te midden van marktonzekerheid

MANTRA (OM) vertoont een groot potentieel ondanks recente marktdumps. Momenteel ligt de koers tussen $0,68 en $0,83, met een steun van $0,58 en een weerstand van $0,89. De RSI staat neutraal op ongeveer 50,45, terwijl de Stochastics laag staan ​​op 17,22, wat erop wijst dat de koers mogelijk oververkocht is en klaar is voor een herstel. De prijs steeg de afgelopen week met ruim 24% en schoot de afgelopen zes maanden met meer dan 1180% omhoog, wat wijst op een bullish momentum. Als de bulls de volgende weerstand van $0,89 doorbreken, zou OM kunnen mikken op $1,04, wat ongeveer een stijging van 25% is ten opzichte van het hogere bereik.

Ethena (ENA) vertoont tekenen van een potentiële bullrun na recente dip

Ethena (ENA) bevindt zich momenteel in een prijsklasse van $0,48 tot $0,59. Ondanks een recente dip duiden indicatoren erop dat bulls binnenkort de leiding zouden kunnen nemen. De munt heeft in zes maanden een prijsstijging van iets meer dan een derde gekend. Het volgende weerstandsniveau van $0,65 ligt binnen redelijke afstand, en als het wordt doorbroken, zou de prijs $0,76 kunnen bereiken, een potentiële stijging van meer dan 50% ten opzichte van de huidige niveaus. De recente prijsdaling heeft veel technische indicatoren gereset, waardoor de weg is vrijgemaakt voor een mogelijke opwaartse trend. De RSI nadert de 50 en de lage stochastische waarden geven aan dat ENA momenteel mogelijk ondergewaardeerd is, waardoor deze klaar is voor een heropleving.

Pyth Network (PYTH) maakt zich op voor groei ondanks marktdalingen

Pyth Network (PYTH) blijft stabiel in het bereik van $0,30-$0,34. Ondanks de recente dalingen vertonen de stieren tekenen van kracht. Met een steun van $0,27 heeft de cryptocurrency een koopinteresse rond zijn lagere niveaus gezien. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,37, gevolgd door een sterkere barrière op $0,41. De Relative Strength Index (RSI) op 52,08 suggereert ruimte voor opwaartse beweging. Als PYTH boven de weerstand van $0,37 komt, kan het $0,41 op het oog hebben, wat een groeipotentieel van meer dan 20% betekent. De Simple Moving Averages wijzen op stabiliteit en een licht opwaarts momentum, wat erop duidt dat PYTH misschien wel aan de vooravond van een mooi herstel staat.

Conclusie

OM, ENA en PYTH zijn veelbelovend, maar hebben op de korte termijn minder potentieel. BLASTUP valt op met het hoogste potentieel onder hen. Dit project is sterk vanwege zijn concept en zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem. Het biedt een veelbelovende kans voor degenen die willen investeren.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!