Shiba Inu koers tuimelt in meme crypto crash – Is dit de beste crypto investering tijdens deze dip?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt is vandaag met ruim 4,5% gedaald in de afgelopen 24 uur. Als gevolg van deze crypto crash zijn altcoins en memecoins zoals Shiba Inu (SHIB) nog harder gedaald dan gemiddeld. Zo ligt de Shiba Inu koers aan het begin van de middag op $0,00001530 na een daling van 8,1% in een dag tijd.

Het vooruitzicht is vandaag bearish voor memecoins, met een paar uitzondering, zoals de memecoin van Andrew Tate, die op mysterieuze de andere kant opgaat vandaag. 

Ondanks de sterke daling, heeft SHIB een trading volume van minder dan $300 miljoen, wat laat zien dat er momenteel weinig interesse is in deze memecoin. Dit is geen verrassing, gezien de crypto markt sinds gisteren weer is omgeslagen, waardoor veel investeerders minder behoefte hebben aan riskante activa zoals memecoins.

Wat gaat Shiba Inu doen tijdens meme crypto crash?

De Shiba Inu koers ligt op dit moment rond 0,00001535 na een daling van 7,5% in 24 uur. SHIB ligt inmiddels 10,2% lager dan een week gelden en maar liefst 35,8% lager dan een maand geleden. Dit is een teken dat de meme coin veel momentum is verloren en geen echte kans heeft gekregen om te herstellen.

Maar betekent dit dat Shiba Inu ondergewaardeerd is en binnenkort kan consolideren of bouncen? Dat is vandaag niet zeker, gezien de sterke daling die de crypto markt heeft meegemaakt. 

Sterker nog, als er vandaag of morgen geen reversal komt, dan zal SHIB een “Death Cross” vormen op zijn dagelijkse koers grafiek. Zijn 30-daagse moving average (geel) staat op het punt om onder zijn 200-daagse moving average (blauw) te dalen. Dit vormt een Death Cross, een bearish signaal die duidt op een aanhoudende zeer zwakke prestatie van de koers

Om het nog erger te maken, ligt de huidige koers onder zijn moving averages, die daarom dienen als een sterke resistance. Met deze zones van extra verkoopdruk, zal het extra lastig worden voor Shiba Inu om de komende weken te herstellen.

Een bullish teken is het feit dat er deze week een groot aantal SHIB uit exchanges wordt gehaald. Dit betekent dat meer investeerders besluiten SHIB naar hun wallet te verplaatsen, wat typisch betekent dat ze SHIB vasthouden en niet verkopen. Deze activiteit is mogelijk een groot aantal investeerders wat besluit de dip te kopen en te wachten op een herstel.

En een herstel is waar Shiba Inu zeker aan toe is, zo is de memecoin al meer dan 66% gedaald vanuit zijn piek van 5 maart 2024 rond $0,00004600. Op de dagelijkse grafiek heeft Shiba Inu een Relative Strength Index (RSI) van 26, nog een signaal dat aangeeft dat SHIB ‘oversold’ of ondergewaardeerd is.

Onze verwachting is dat Shiba Inu op korte termijn nog verder zou kunnen zakken richting $0,00001200, maar verder in de zomer potentie heeft om te herstellen. Misschien is het daarom mogelijk voor de meme coin om weer boven $0,00003000 te stijgen, een toename van meer dan 100% vanuit dit punt.

Maar nu de crypto markt vandaag erg hard daalt, zijn er mogelijk andere altcoins die nog veel meer dan 100% kunnen stijgen en niet het gevaar lopen om hun populariteit aan het verliezen te zijn, zoals Shiba Inu.

Wat is de beste crypto investering tijdens deze dip?

De crypto markt zag aan het eindde van vorige week en het begin van deze week een redelijk herstel, wat helaas niet bepaald gold voor Shiba Inu. Dit is zorgelijk, want het kan een teken zijn dat investeerders hun interesse zijn verloren in Shiba Inu, nu er betere meme coins zijn, zoals Pepe Coin (PEPE) en dogwifhat (WIF).

In dit artikel kijken we naar een aantal nieuwe memecoins die potentie hebben om binnenkort harder te stijgen dan Shiba Inu. Deze memecoins zijn voor een lage prijs te koop tijdens de presale, zodat je de rest van de markt voor kunt zijn en kans hebt om met een kleine investering veel geld te verdienen.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

In onzeker tijden na een sterke crypto crash, is het een goed idee om crypto voor een extra lage prijs te kopen en te gebruiken om nog meer geld te verdienen. Zo heeft de nieuwe Shiba Shootout (SHIBASHOOT) meerdere manieren voor token holders om extra tokens te verdienen.

Shiba Shootout is een community token en memecoin die binnenkort zal lanceren en aan zijn community meerdere manieren biedt om geld te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan community events, airdrops en loterijen of je tokens staken om passief extra tokens te krijgen.

Tijdens de presale kun je SHIBASHOOT kopen voor een lage prijs van $0,0195 per stuk en gebruik maken van de staking pool voor lucratieve beloningen. Op dit moment verdien je voor staken een APY van ruim 2200%, waardoor je momenteel meer dan 5% per dag bovenop je investering krijgt. De presale heeft tot zover al $500.000 opgehaald en zal binnenkort zijn volgende fase binnengaat, waardoor de prijs van SHIBASHOOT zal stijgen.

Binnenkort zal de memecoin gelanceerd worden op exchanges, voor een hogere prijs dan die je nu hebt tijdens de presale. Daarnaast zit de kans erin dat de memecoin na lancering explodeert in waarde, waardoor je tijdens de presale behoorlijk wat geld bij elkaar kan verzamelen tijdens deze crypto dip.

Nu naar Shiba Shootout

PlayDoge (PLAY)

De huidige dip is waarschijnlijk een van de beste momenten om je voor te bereiden op de verwachte bull run die binnen een jaar plaats kan vinden. Tijdens deze bull run zal de meeste aandacht waarschijnlijk gaan naar AI crypto projecten en Play-to-Earn games. Dit maakt de nieuwe PlayDoge (PLAY) een van de beste crypto’s om vandaag te kopen.

PlayDoge is een Play-to-Earn met retro graphics, waarmee je voor je eigen virtuele huisdier kunt zorgen en verschillende minigames kunt spelen. Hoe beter je voor je huisdier zorgt en hoe hoger je scoort in de minigames, hoe meer PLAY tokens je kunt verdienen. PLAY kan gebruikt worden voor in-game aankopen en upgrades, maar ook worden verkocht voor geld of gestaked voor passief inkomen.

Je kunt PLAY vroegtijdig krijgen door deze te kopen in de presale, met een huidige prijs van $0,00515 per stuk. Na het ophalen van $5,37 miljoen in een maand tijd, zal de presale binnenkort uitverkopen, terwijl de prijs van PLAY morgen zal stijgen naar $0,00516.

Je kunt PLAY vroegtijdig staken via Ethereum en de Binance Smart Chain, zo kun je een APY van zo hoog als 108% verdienen met Ethereum en 75% op de blockchain van Binance. Binnenkort zal PLAY worden gelanceerd op zijn eerste exchange, waardoor de vraag naar deze token mogelijk verder zal toenemen, samen met de prijs hiervan.

Nu naar PlayDoge

WienerAI (WAI)

Naast crypto games, kan artificial intelligence, of AI, erg groot worden in de volgende bull run, maar mogelijk zelfs voor deze tijd al. De nieuwe WienerAI (WAI) gebruikt de kracht van AI om een eigen trading bot te lanceren die gebruikers helpt zo veel mogelijk winst uit trades te halen, met zo weinig mogelijk moeite.

De trading bot heeft een eigen chat interface, waardoor je met de trading bot kunt praten en bijvoorbeeld vragen welke crypto gaat stijgen. De trading bot noemt dan een aantal van de beste keuzes op het moment en legt uit waarom. Vervolgens kun je tokens snel en goedkoop inwisselen via de ingebouwde swap feature.

WienerAI heeft met zin presale al een behoorlijk bedrag van $7 miljoen op weten te halen, waardoor ook dit project in een van zijn laatste fases zit. In de huidige fase kun je WAI, de native token, kopen voor $0,000725 per stuk en vroegtijdig staken met een APY van 162%.

Daarnaast heeft WienerAI een groeiende community en een eigen verhaallijn die voortgang boekt op basis van het succes van het project. Met een sterke community, in combinatie met de staking feature, kan de verkoopdruk van WAI erg laag blijven, wat bijdraagt aan mogelijke stijgingen nadat de token wordt gelanceerd op exchanges.

Nu naar WienerAI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!