Bybit Powered by SATOS opent Nederlands kantoor in Amsterdam, grote openingsceremonie gepland voor augustus

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bybit, ’s werelds op één na grootste web3-platform qua handelsvolume, is verheugd de zachte opening van zijn Nederlandse kantoor in Amsterdam aan te kondigen als Bybit Powered by SATOS. Deze strategische stap markeert de uitbreiding van Bybit op de Nederlandse markt en bevestigt opnieuw haar toewijding aan het leveren van uitzonderlijke diensten aan de Nederlandse cryptogemeenschap door haar partnerschap met SATOS te verdiepen, een licentiehouder voor Virtual Asset Service Providers (VASP), geaccrediteerd door De Nederlandsche Bank (DNB).

Bouwen aan een veilig en vertrouwd crypto-ecosysteem in Nederland

Bybit Powered by SATOS heeft als doel tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar veilige en betrouwbare cryptocurrency-handelsplatforms in Nederland. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder:

  • Moeiteloos euro’s storten en opnemen – gratis
  • Uitgebreide handelsmogelijkheden met meer dan 300 handelsparen
  • Onwrikbare beveiligingsmaatregelen om gebruikersactiva te beschermen

Deze strategische zet zorgt ervoor dat de regelgeving wordt nageleefd en stelt Bybit in staat uitzonderlijke service te bieden aan Nederlandse cryptogebruikers. De kernwaarden van Bybit liggen in transparantie en het bevorderen van een ondersteunende omgeving voor alle deelnemers aan de crypto-ruimte.

Meer dan alleen een kantoor: Een knooppunt voor samenwerking en innovatie

Naast het bieden van ondersteuning en expertise zal het Amsterdamse kantoor van Bybit transformeren in een centrale hub voor de Nederlandse cryptogemeenschap. Bybit zal deuren openen voor crypto-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een collaboratieve co-workingruimte en zal binnenkort educatieve workshops lanceren voor handelaren en partners. Deze samenwerkingsomgeving zal creativiteit, netwerken en kennisuitwisseling bevorderen, waardoor het Nederlandse crypto-ecosysteem verder wordt versterkt.

Officiële grote openingsceremonie gepland voor augustus

Bybit kijkt uit naar de officiële opening van haar Nederlandse kantoor in augustus. Verdere details zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

#Bybit #TheCryptoArk

Over Bybit Powered by SATOS

In juni 2023 vormde Bybit een strategische alliantie met SATOS, een van de oudste aanbieders van cryptodiensten die sinds 2013 actief is in Nederland en België. Dit partnerschap is een bewijs van onze toewijding om onze gebruikers de beste diensten te bieden in overeenstemming met de wettelijke richtlijnen. en het garanderen van de levering van diensten van hoge kwaliteit aan onze gebruikers.

Over Bybit

Bybit is qua handelsvolume de op één na grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld en bedient meer dan 33 miljoen gebruikers. Bybit, opgericht in 2018, biedt een professioneel platform waar crypto-investeerders en -handelaren een ultrasnelle matching-engine, 24/7 klantenservice en meertalige gemeenschapsondersteuning kunnen vinden. Bybit is een trotse partner van de regerende constructeurs- en coureurskampioenen van de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing-team.

Voor meer informatie over Bybit kunnen gebruikers Bybit Press bezoeken.
Voor mediavragen kunnen gebruikers contact opnemen met: media@bybit.com.
Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.bybit.com.
Voor updates kunnen gebruikers volgen: Bybit’s communities en sociale media.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!