De beste nieuwe crypto komt eraan: Memeinator bereidt zich voor op de memecoin-zomer

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Memeinator is nu live op MEXC en Uniswap en wordt dankzij de krachtige visie snel gezien als de beste nieuwe crypto die er is. Het verhaal van deze coin is dat het is teruggekeerd uit het jaar 2077 op een missie om de stapels memecoin afval in de hedendaagse cryptosfeer te elimineren.

Nadat de uitverkochte presale, waarbij $7,7 miljoen is opgehaald, is Memeinator op weg om een ​​van de doorbraak sensaties van de memecoin-zomer te worden. Laten we uitzoeken waarom.

De epische run van meme coins gaat door

Memecoin zijn niet langer de grap van de wereld van crypto. Op het moment van schrijven hebben ze een marktkapitalisatie van $45 miljard – een enorme stijging ten opzichte van bijna nul ongeveer vier jaar geleden. Nu Ethereum ETF’s deze zomer op weg zijn om goedgekeurd te worden, heeft nieuw enthousiasme de markt doen aanzwellen en memecoins in de schijnwerpers gezet, vooral op Ethereum gebaseerde memecoins zoals Memeinator.

Maar het is niet alleen Ethereum. Ook op Solana gebaseerde memecoins hebben de krantenkoppen gehaald met hun snelle stijgingen. Dogwifhat (WIF) is bijvoorbeeld met meer dan 2500% gestegen sinds de lancering medio december 2023. Ook de Base blockchain wint aan populariteit. Sinds eind februari is Brett met maar liefst 20.000% gestegen.

Dankzij hun krachtige combinatie van absurde internetcultuur en speculatieve opwinding bereidt de markt zich voor op wat velen voorspellen als een zomer van enorme winsten voor memecoins. En nadat het project in de presale meer dan $7,7 miljoen heeft opgehaald, lijkt de beste nieuwe crypto, Memeinator, de volgende die aan de beurt is voor een enorme pomp.

Het potentieel van Memeinator in 2024

In een markt die houdt van een goed verhaal en solide fundamenten, is Memeinator de perfecte match. Memeinator komt precies op het juiste moment. CoinMarketCap vermeldt meer dan 2.400 memecoins uit een totaal van +10.000. Velen zijn afgeleid en nutteloos, en de verzetsbeweging van Memeinator is hier om de toestroom van nieuwe memecoins te verstoren voordat ze de markt overspoelen.

Dit ambitieuze project omvat Meme Warfare, een game ontwikkeld door Red Apple Tech, waarin spelers de Memeinator kunnen belichamen en bloeddorstige gevechten kunnen aangaan tegen rivaliserende memecoins op een chaotisch, hilarisch slagveld.

Deflatoire tokenomics en driemaandelijkse tokenburns zorgen ook voor een verminderd aanbod, waardoor potentieel voor aanzienlijke prijsstijgingen ontstaat naarmate de vraag groeit. Dit mechanisme, gecombineerd met de sterke steun van de community – met meer dan 100.000 volgers op X en meer dan 38.000 leden op Telegram en Discord – vormt de basis voor explosieve groei.

Beleggers hebben genoeg om naar uit te kijken. Een aanstaande NFT lancering voegt nog een laag utility en waarde toe voor MMTR. Er wordt verwacht dat de NFT markt dit jaar een omzet van $2,5 miljard zal genereren. Dit betekent dat vroege houders in de race zouden kunnen zijn voor enorme winsten als het woord over Memeinator’s missie en status als de beste nieuwe crypto op de markt zich verspreidt.

Als kers op de taart biedt een nieuwe staking pool tot november tot 60% APY. Het is een win-winsituatie: houders vergrendelen hun tokens en verminderen het circulerende aanbod terwijl ze een aanzienlijke opbrengst verdienen.

Door Memeinator te vergelijken met enkele van de beste nieuwe crypto meme coins van het afgelopen jaar, wordt het potentieel ervan benadrukt. Tokens als Pepe, dogwifhat en Bonk kenden allemaal een parabolische groei in 2023 en 2024, puur gebaseerd op hype en betrokkenheid. Op het moment van schrijven hebben ze elk marktkapitalisaties van respectievelijk $4,5 miljard, $1,5 miljard en $1,2 miljard, wat aantoont dat Memeinator’s doelstelling van $1 miljard ruim binnen bereik ligt.

De missie en de sterke steun van de community zouden het ultieme recept kunnen zijn voor aanzienlijke groei in de komende weken en maanden. Op dezelfde manier zal het recente bullish sentiment rond Ethereum ETF’s waarschijnlijk een nieuwe rally op gang brengen in ERC-20 meme tokens zoals Memeinator.

Dit positieve momentum zou Memeinator op een WIF-achtig pad kunnen sturen en waarbij het zich vrijwel van de ene op de andere dag kan vermenigvuldigen.

De beweging groeit: raak betrokken voordat het te laat is

Nu Memeinator live op de exchanges is, hebben tienduizenden extra investeerders toegang tot deze rijzende ster. De Memeinator beweging wint aan momentum, en met de groeiende buzz rond ERC-20 tokens en meme coins is een explosie in het reguliere discours op handen.

Deze stijging in zichtbaarheid en vraag zou MMTR voorbij zijn doel voor een marktkapitalisatie van $1 miljard kunnen stuwen voordat we het weten. Mis het niet: doe mee aan de Memeinator revolutie voordat deze zonder jou van start gaat

Memeinator is te koop op MEXC en Uniswap.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!