Arthur Hayes wedt groot op Bitcoin: Zal het stijgen in Q3? Altcoins om in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bull run- en altcoin-seizoen staat voor de deur. De algemene markt blijft kalm, waarbij altcoins nog steeds op een dieptepunt worden verhandeld, maar klaar zijn voor een potentiële explosie. Arthur Hayes, een prominent figuur in de cryptowereld, zet groot in op Bitcoin. In het derde kwartaal zouden er aanzienlijke bewegingen in de markt kunnen optreden. Het artikel beschrijft welke altcoins naast Bitcoin zouden kunnen stijgen. Nu de huidige marktomstandigheden rijp zijn voor een sterke stijging, zullen lezers ontdekken welke munten klaar zijn voor een indrukwekkende groei.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd dat actief is tot 15 juli, waarbij 12% wordt aangeboden uit directe tokenaankopen van scheidsrechters, 3% uit scheidsrechters op het tweede niveau en 2% uit scheidsrechters uit het derde niveau. Beloningen worden wekelijks in USDT verzonden en scheidsrechters verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Bitcoin (BTC) bulls klaar voor uitbraak, op zoek naar nieuwe hoogtepunten!

Bitcoin vertoont tekenen van kracht. De prijs ligt momenteel tussen de $ 60.000 en $ 64.500. Hoewel de kortetermijntrend enigszins bearish was, laat de recente prijsverandering over zes maanden een stijging van ruim 40% zien. Dit duidt op groeipotentieel. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt rond de $66.350, en het breken hiervan zou Bitcoin richting $71.200 kunnen duwen, wat een winst van 10% betekent. Hoewel de RSI- en MACD-niveaus enige voorzichtigheid aangeven, duidt de aanhoudende opwaartse trend van het afgelopen halfjaar erop dat de bulls binnenkort de bears zouden kunnen overweldigen.

Ethereum (ETH) klaar voor bullish stijging ondanks recente dip

Ethereum wordt momenteel verhandeld tussen $3290 en $3533,94. De bulls kijken uit naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $3631,83 en willen graag doorbreken. Ondanks een lichte terugval de laatste tijd is er de afgelopen zes maanden sprake van een sterke groei van 55%. Met een steunholding van $3144,07 heeft ETH het potentieel om met 10% of meer te stijgen als het de tweede weerstand van $3875,71 overtreft. Hoewel de RSI- en MACD-indicatoren gemengde signalen laten zien, zou een beweging boven de dichtstbijzijnde weerstand een nieuwe golf van bullish momentum kunnen veroorzaken. Houd de voortschrijdende gemiddelden in de gaten, want deze suggereren dat er misschien wel een bullish trend op komst is.

Solana (SOL) stijgt: Er verschijnen bullish signalen voor SOL te midden van marktschommelingen

Solana (SOL) heeft momenteel een prijs tussen $128,9 en $157,62. Met een recente stijging van 11,72% in de afgelopen week vertoont dit een bullish momentum. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $168,72, terwijl de sterke steun op $111,28 stabiliteit aangeeft. Als SOL voorbij de $168,72 breekt, zou het richting het tweede weerstandsniveau van $197,44 kunnen gaan, een potentiële winst van ongeveer 25%. Ondanks een maandelijkse daling van 11,01% toont een groei van 50,06% over zes maanden het langetermijnpotentieel aan. De RSI- en stochastische indicatoren schommelen rond de 52, wat duidt op een evenwichtig momentum. Solana lijkt klaar voor verdere winst naarmate de marktomstandigheden verbeteren.

Ondo (ONDO) toont bullish potentieel ondanks recente dips

Ondo (ONDO) wordt momenteel verhandeld tussen $1,07 en $1,31, en het was een achtbaan. De munt heeft de afgelopen week een kleine daling van iets meer dan 3% gekend en de afgelopen maand een daling van 16%. Maar laten we de enorme stijging van 3818% in de afgelopen zes maanden niet vergeten! Met de RSI in de buurt van 40 en de Stochastics op 13 lijkt de koers oververkocht en zou deze kunnen herstellen. Als ONDO de weerstand van $1,42 doorbreekt, kan het streven naar $1,67, wat ongeveer een stijging van 26% is ten opzichte van de bovenkant van zijn huidige bereik. De stieren maken zich misschien wel op voor een nieuwe run!

Conclusie

Hoewel BTC, ETH, SOL en ONDO enige belofte tonen, hebben ze op korte termijn minder potentieel. CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform, biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om de inkomsten te maximaliseren door middel van AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Functies zoals lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen zorgen voor een superieure gebruikerservaring met naadloze stortingen en opnames. Met de nadruk op transparantie, compliance en kwaliteit onderscheidt CYBRO zich als een veelbelovend project met sterke belangstelling van crypto-walvissen en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!