Memecoins vs. AI-crypto’s – Welke crypto zal de leiding nemen in juli?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bull run- en altcoin-seizoen staat voor de deur. De algemene marktsituatie blijft kalm, waarbij altcoins nog steeds op een laag niveau staan, klaar voor een potentiële explosieve groei. Beleggers wachten met spanning af welke categorieën de markt zullen domineren. Memecoins hebben veel aandacht gekregen vanwege hun virale aantrekkingskracht en door de gemeenschap aangedreven momentum. Aan de andere kant bieden AI-crypto’s intrigerende mogelijkheden met hun geavanceerde technologische beloften. In dit artikel wordt dieper ingegaan op welk type – memecoins of AI-crypto’s – de leiding zouden kunnen nemen in de marktstijging van juli. Voor beleggers die op zoek zijn naar de volgende grote kans, is het van cruciaal belang om te onderscheiden welke munten klaar zijn voor groei. Houd ons in de gaten om te ontdekken in welke richting de cryptowinden de komende dagen kunnen waaien.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-walvissen nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-walvissen en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd dat actief is tot 15 juli, waarbij 12% wordt aangeboden uit directe tokenaankopen van scheidsrechters, 3% uit scheidsrechters op het tweede niveau en 2% uit scheidsrechters uit het derde niveau. Beloningen worden wekelijks in USDT verzonden en scheidsrechters verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Render (RNDR) klaar voor uitbraak te midden van bullish signalen

Render (RNDR) handelt momenteel tussen $6,96 en $8,17. Bulls tonen kracht en duwen de prijs dicht bij de dichtstbijzijnde weerstand op $8,66. De munt heeft de afgelopen week een stijging van 9,80% gezien, wat een positief momentum aangeeft. De 10-daagse SMA van $7,81 ligt boven de 100-daagse SMA van $7,48, opnieuw een bullish teken. Als RNDR de $8,66 doorbreekt, zou het kunnen mikken op de volgende weerstand op $9,86, wat potentieel winsten van ongeveer 15-20% kan opleveren. De RSI op 57,12 en het MACD-niveau van 0,13 dragen bij aan het optimisme, wat erop wijst dat een verdere opwaartse beweging waarschijnlijk is. Het is een veelbelovende opstelling voor RNDR-enthousiastelingen.

Injective (INJ) biedt bullish hoop te midden van warrige markttrends

Injective (INJ) vertoont gemengde signalen in zijn prijsbeweging. Momenteel schommelt de koers tussen de $20 en $25 en schommelt rond de 10- en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden, wat wijst op een stabiele trend. De bulls lijken gematigd met een RSI van ongeveer 54 en een Stochastics van ongeveer 65. Met een recente stijging van 16% in een week, maar een daling van bijna 4% in een maand tijd, lijken winsten op de korte termijn veelbelovend. Als stieren de dichtstbijzijnde weerstand op $27 veroveren, zou INJ kunnen mikken op de hogere weerstand op bijna $32, wat ongeveer 50% zou stijgen ten opzichte van het lage bereik. Pas echter op voor de steun van $17 en $13 als de beren de leiding nemen.

Pepe (PEPE) belooft een bullrun en let op de belangrijkste niveaus

Pepe (PEPE) ziet een positieve beweging en handelt momenteel tussen $0,0000101 en $0,0000136. Bulls testen hun kracht met weerstand op $0,0000153 en ondersteuning op $0,00000829. De 10-daagse SMA en RSI suggereren een evenwichtige markt, maar PEPE’s winst van 772,04% over zes maanden onderstreept een sterk opwaarts potentieel. Als bulls voorbij de $0,0000153 kunnen komen, is het volgende doel $0,0000188, een stijging van grofweg meer dan 35%. Nu het recente koersmomentum en het altcoin-seizoen in volle gang zijn, zou PEPE kunnen blijven stijgen, wat op de korte termijn sappige rendementen voor beleggers zou kunnen opleveren.

Brett (Based) wint aan momentum: Bullish vooruitzichten met veelbelovend potentieel

Brett (Based) (BRETT) handelt tussen $0,13 en $0,18, wat duidt op een touwtrekken tussen bulls en bears. Recente statistieken zijn bullish, met een stijging van 17,92% in de afgelopen week en een duizelingwekkende sprong van 81,75% in de afgelopen maand. De Relative Strength Index (RSI) staat op een optimistische 65,47, en de Stochastics-indicator staat ook hoog op 88,57, wat wijst op een sterke koopdruk. De munt zou zijn dichtstbijzijnde weerstand op $0,20 kunnen doorbreken en streven naar $0,24, een potentiële stijging van 33% ten opzichte van de huidige prijs. Met een winst van 441,93% over zes maanden lijkt Brett (Based) klaar voor meer groei, dankzij het bullish sentiment.

Conclusie

RNDR, INJ, PEPE en BRETT hebben veelbelovende resultaten getoond, maar kunnen op korte termijn langzamere winsten boeken. De belangrijkste focus verschuift naar CYBRO, gevierd als de Next Gen DeFi. Met de eerste release verwacht in het tweede kwartaal van 2024, biedt CYBRO vroege investeerders gunstige voorwaarden via de CYBRO-tokenvoorverkoop. Deze kans zou een belangrijke beweging in de markt kunnen betekenen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!