Levenslange kansen of altcoins klaar om dit jaar nieuwe recordhoogtes te bereiken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er staat een bull run en altcoin-seizoen in het verschiet, dat nu elke dag kan beginnen. De algemene marktsituatie blijft kalm, met veel altcoins die nog steeds op hun dieptepunt staan ​​en boordevol potentieel zitten. Dit creëert een vruchtbare bodem voor aanzienlijke prijsbewegingen, wat de weg vrijmaakt voor sommige altcoins om dit jaar nieuwe all-time highs (ATH’s) te bereiken. Nu de omstandigheden rijp zijn voor groei, kijken beleggers reikhalzend uit naar het uitbraakmoment. Welke munten vertonen de sterkste tekenen van een naderende golf? Welke altcoins houden de belofte in van levensveranderende rendementen? Ontdek in dit artikel welke munten klaar zijn voor een explosieve groei, klaar om portefeuilles te transformeren met hun opkomst.

CYBRO-voorverkoop stijgt boven de $1 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen voor NeoBank

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Deze baanbrekende NeoBank biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Near Protocol (NEAR) kijkt omhoog terwijl bulls kracht verzamelen

NEAR Protocol (NEAR) handelt momenteel tussen $4,89 en $5,67. Recente prijsbewegingen laten zien dat bulls terrein winnen, wat tot uiting komt in een opwaartse kortetermijntrend van de afgelopen week. De afgelopen maand is het echter met bijna 26% gedaald. Met steunzones rond de $4,49 en een sterkere steun van $3,71 is NEAR klaar om voorbij de weerstandsniveaus van $6,04 en mogelijk $6,82 te komen. Het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde ligt iets boven het 100-daagse gemiddelde, wat wijst op een bullish momentum. Met een RSI boven de 76 en de Stochastics op 85 is er een aanzienlijk potentieel voor verdere groei. Een succesvolle doorbraak door de $6,04 zou kunnen leiden tot een winst van ongeveer 27%, met een stijging van 40% als de koers $6,82 bereikt.

Jupiter (JUP) maakt zich klaar voor een potentiële uitbraak: Zullen de bulls de leiding nemen?

Jupiter (JUP) handelt momenteel tussen $0,70 en $0,91, waarbij de bulls kracht tonen. De recente prijsverandering van ongeveer 13% in een week duidt op een groeiend momentum. De RSI van de munt op 59 en de Stochastics op 78 duiden op ruimte voor opwaartse beweging. Met onmiddellijke weerstand van $1,01 zou een uitbraak de JUP naar $1,22 kunnen duwen, wat zich vertaalt in een potentiële winst van 34% ten opzichte van de hoogste huidige prijs. De afgelopen zes maanden hebben we een aanzienlijke stijging van 2668% gezien, wat wijst op een sterk bullish sentiment. Zolang de steun stabiel blijft op $0,58, zou JUP een substantiële groei kunnen doormaken en naar nieuwe hoogten kunnen stijgen.

Uniswap (UNI) vertoont bullish signalen en kan een stijgend momentum veroorzaken

Uniswap handelt momenteel tussen $8,75 en $9,80. Bulls lijken klaar om voorbij het weerstandsniveau van $10,34 te komen. De prijs ligt boven de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden, wat een optimistisch teken is. Als het momentum aanhoudt, zou UNI de volgende weerstand kunnen bereiken op $11,38, wat een indrukwekkende winst van ongeveer 25% zou betekenen ten opzichte van zijn lagere bereik. De RSI is gematigd, wat erop wijst dat er ruimte is voor groei zonder het overboughtgebied te betreden. De munt vertoonde een stijging van 29,91% over een periode van zes maanden, wat duidt op een solide potentieel. Met een beetje meer druk zouden we getuige kunnen zijn van een sterke comeback voor UNI.

Polygon (MATIC) ziet bullish stijging te midden van marktverwachtingen

Polygon (MATIC) vertoont tekenen van een opwaartse beweging en wordt momenteel verhandeld tussen de 54 en 58 cent. Stieren lijken veerkrachtig omdat de munt rond een sterke weerstand van 60 cent vecht. Als het dit niveau overschrijdt, is het volgende doel 64 cent. Dit zou een stijging van ongeveer 10% betekenen ten opzichte van het huidige bereik. De RSI op ongeveer 62 suggereert dat er ruimte is voor groei, en het MACD-niveau wijst ook op een bullish momentum. Hoewel MATIC de afgelopen zes maanden bijna 42% heeft verloren, duiden de kortetermijnindicatoren op potentiële winsten. Als de stieren de controle behouden, kunnen de prijzen stijgen.

Conclusie

NEAR, JUP, UNI en MATIC hebben potentieel getoond, maar zullen op korte termijn mogelijk niet significant stijgen. De focus verschuift naar CYBRO, het Next Gen DeFi-project. Het biedt een aantrekkelijke kans, klaar om een ​​grote kracht te worden. Vroege investeerders kunnen deelnemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!