Bekende crypto analist voorspelt BTC koers pump juli – Hoeveel gaat Bitcoin stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na een moeilijke periode voor de crypto markt lijkt het grootste gedeelte nu eindelijk te kunnen herstellen. Ook Bitcoin heeft een moeilijke maand achter de rug, maar wist nu over de afgelopen dagen gelukkig weer een stijging door te maken. Een bekende crypto analist voorspelt nu zelfs dat de Bitcoin koers kan pumpen in juli. Hoeveel gaat Bitcoin stijgen?

Na een moeilijke periode voor de gehele crypto markt lijkt het grootste gedeelte van de markt nu eindelijk weer een herstel door te kunnen maken. Leiders zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stegen over de afgelopen week met respectievelijk 2,59% en 4,41% terwijl er grotere stijgingen mogelijk waren voor de nummer 5 van de crypto markt, Solana (SOL). Solana steeg met meer dan 15% over dezelfde periode. 

Bitcoin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Ondanks dat de recente stijging van Bitcoin nog laag is, het verlies van de afgelopen maand (7,37%) is nog altijd niet weggewerkt, zijn er nu bekende crypto analisten die een aanzienlijke pump verwachten in juli.

Bekende crypto analist voorspelt pump voor Bitcoin koers in juli

De bekende crypto analist Ali Martinez deelde onlangs een trend die suggereert dat de recente koers actie van Bitcoin gelijkwaardig is aan historische patronen die toentertijd leidden tot een aanzienlijk herstel.

Historisch gezien heeft Bitcoin een negatieve juni altijd op kunnen volgen door een sterke juli. Bitcoin maakte historisch gezien zelfs gemiddeld een 7,98% stijging door in deze maand, aldus Martinez.

In juni ervaarde Bitcoin nog een aanzienlijke daling tot onder de $60.000. Deze daling werd grotendeels veroorzaakt door de uitbetaling van Mt. Gox en de verhoogde verkoopdruk die hiermee gepaard ging.

Een stijging van 7,98% zal de BTC koers nu richting de $68.000 kunnen helpen.

Het nieuwe bullish sentiment kan volgens een andere crypto trader, Captain Fabik, ervoor zorgen dat er een uitbraak plaatsvindt van het dalende ‘Broadening Wedge’ patroon. Dit patroon wijst vaak op een aanzienlijke stijging en een succesvolle uitbraak kan de Bitcoin koers voorbij de $70.000 helpen. Een stijging van meer dan 10% ten opzichte van het huidige niveau.

Bitcoin technische analyse – Gaat Bitcoin stijgen?

De RSI van de Bitcoin koers lijkt op dit moment het bullish sentiment van de Bitcoin markt te ondersteunen. Nadat de RSI zich op 24 juni nog onder de 20 bevond, is het inmiddels richting de 60 gestegen. Dit is een duidelijk teken dat het koopmomentum van de Bitcoin koers aan het toenemen is.

RSI van Bitcoin stijgt richting de 60 – Bron: TradingView

Deze toename in koopmomentum heeft er echter nog niet voor gezorgd dat het MACD-histogram groen is gekleurd. Deze indicator geeft nog altijd een verkoopsignaal af met een waarde van -1544.

Daarnaast bevindt de huidige Bitcoin koers zich ook nog altijd onder een groot deel van zijn belangrijkste EMA’s.

De recente stijging heeft er echter wel voor gezorgd dat de Bitcoin koers boven zijn 10-daagse EMA van $62.327 is uitgekomen, wat een teken is dat de Bitcoin koers op de korte termijn een verdere stijging door kan maken.

Ondanks dat het huidige technische fundament van Bitcoin nog gemixte signalen afgeeft, lijkt er zeker ruimte voor een aanzienlijk herstel van de Bitcoin koers. Op basis van het historische patroon van de grootste crypto van de wereld is een stijging voorbij de $65.000 zeker mogelijk.

Toch lijkt de Bitcoin markt nog altijd vatbaar te zijn voor volatiliteit en zullen alle externe factoren daarom positief moeten zijn als Bitcoin op de korte termijn een aanzienlijke stijging door wil maken. De lancering van de eerste ETH ETF kan hier zeker bij helpen.

Alternatieven voor crypto investeerders op zoek naar grote winsten

Het lijkt er in ieder geval niet op dat Bitcoin in de aankomende weken meer dan 10% kan stijgen. Dit soort stijgingen zijn voor veel investeerders niet meer aantrekkelijk, met name niet voor memecoin investeerders.

Memecoins zijn historisch namelijk in staat geweest om honderden en soms zelfs duizenden procenten winst op te leveren. Investeerders die zich bevinden in dit marktsegment zullen daarom niet zo snel in BTC investeren aangezien deze crypto niet in staat is om dit soort stijgingen door te maken vanwege zijn grote market cap.

Investering opties die wel interessant kunnen zijn voor dit soort investeerders zijn presale tokens. Deze tokens bevinden zich nog in hun presale fase en verkopen hun tokens hier voor gereduceerde prijzen om hun financiering rond te krijgen.

Zodra deze projecten tractie weten te creëren, en ze hun token vervolgens lanceren op exchanges, kunnen er honderden procenten winst gerealiseerd worden.

Om deze reden beschrijven we hieronder een drietal van de beste presale tokens van 2024.

Pepe Unchained (PEPU) – Eerste memecoin Layer 2 blockchain ter wereld

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de originele Pepe coin. Pepe coin is een van de meest populaire memecoins op de markt en bevindt zich dan ook op plek 3 van de memecoin markt. Door zijn populariteit worden er dagelijks nieuwe Pepe alternatieven op de markt gebracht, maar geen van deze alternatieven wisten zich te onderscheiden zoals Pepe Unchained dit nu doet.

Pepe Unchained is namelijk bezig met de ontwikkeling van de eerste memecoin Layer 2 blockchain van de wereld. Met deze blockchain wil het project de originele Pepe ‘bevrijden’ van de Ethereum blockchain. Deze blockchain staat namelijk bekend om zijn trage en dure transacties. De blockchain van Pepe Unchained vormt daarmee ook een launchpad voor nieuwe memecoins.

Gebruikers kunnen op deze blockchain profiteren van snellere en goedkopere transacties. Daarnaast is er sprake van dubbele staking beloningen binnen het staking mechanisme van dit project. Binnen dit staking mechanisme zijn er ondertussen al meer dan 140 miljoen tokens vastgezet tegen een APY die oploopt tot de 1111%.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes en heeft binnen korte tijd al meer dan $1,7 miljoen aan vroege investeerders weten op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $0,0081939 maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe memecoin creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Met Base Dawgz is er een nieuw memecoin project op de markt gekomen die zich bevindt in een nieuwe generatie van memecoins. Deze generatie van memecoins stapt af van het zijn van een grap en beweegt zich steeds meer toe naar een project met functionaliteit, met natuurlijk nog een grote invloed van memes. In het geval van Base Dawgz gaat dit een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen zijn.

Base Dawgz is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping en wil daarom dus een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen creëren. Binnen deze wereld moeten gebruikers in staat zijn om feilloos hun tokens over te maken over verschillende blockchains. Om dit te realiseren zal de native DAWGZ token naast de originele Base blockchain ook beschikbaar zijn op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains.

Het feit dat de DAWGZ token is ontwikkeld op de Base blockchain brengt ook het nodige potentieel met zich mee. Deze relatief nieuwe blockchain wist recentelijk namelijk grote successen te boeken en is ook verantwoordelijk geweest voor de lancering van Brett (BRETT), een snel opkomende memecoin met een market cap van boven de $1,5 miljard. Brett wist over de afgelopen 3 maanden al meer dan 300% te stijgen. Base Dawgz maakt zich nu op voor soortgelijke stijgingen.

De presale van Base Dawgz wist binnen een week tijd al meer dan $1 miljoen op te halen, maar hier is het niet bij opgehouden. De presale bevindt zich inmiddels namelijk al op de $2,2 miljoen en gebruikers hebben nog maar korte tijd te gaan voordat de huidige prijs van $0,0055345 per token verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, BNB, SOL, ETH en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

99Bitcoins (99BTC) – Marktleider binnen crypto educatie lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een van de grote namen op het gebied van crypto educatie. Dit project lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootsheden binnen de crypto markt. Dit project heeft er nu voor gekozen om zijn eigen crypto te lanceren met de start van de 99BTC presale.

De belangrijkste reden dat deze 99BTC token wordt ontwikkeld is het nieuwe Learn to Earn systeem waar dit project mee bezig is. Binnen dit project zullen gebruikers in staat zijn om crypto te verdienen terwijl ze worden opgeleid over de crypto markt. Als gebruikers bepaalde taken afronden zullen ze vervolgens worden beloond met de 99BTC token.

De 99BTC token dient echter niet alleen als beloning voor dit unieke leersysteem, maar brengt ook voordelen met zich mee zoals trading signalen en online webinars. Ook zijn gebruikers die de token vasthouden in staat om deel uit te maken van exclusieve VIP community groepen. Daarnaast is 14% van de token voorraad gereserveerd voor staking beloningen, wat betekent dat gebruikers in staat zijn om winsten te behalen als ze de 99BTC token vastzetten.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $2,3 miljoen opgehaald en tokens kosten op dit moment $0,00111 per stuk. De presale maakt echter gebruik van een stijgende prijs strategie wat betekent dat dit het laatste moment vormt om 99BTC tokens te kopen tegen $0,00111 per stuk voordat ze verder stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels USDT, ETH, BNB en creditcard. 

Bezoek 99Bitcoins Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!