Experts voorspellen een MATIC Sell-Off; Moet je overstappen naar MTAUR nu het nog kan?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is aan het veranderen en Polygon (MATIC) kan binnenkort met een uitverkoop te maken krijgen. Bekend om zijn snelle transacties en lage kosten, wordt het nu onder de loep genomen naarmate de marktdynamiek verandert. Analisten voorspellen dat een bull run die aanvankelijk eind 2024 werd verwacht, zou kunnen worden uitgesteld tot 2025, wat crypto-enthousiastelingen ertoe zou aanzetten hun strategieën te heroverwegen te midden van de potentiële volatiliteit in Polygon (MATIC) en andere activa.

In dit evoluerende landschap komt een nieuwkomer naar voren als een aantrekkelijk alternatief. Door gebruik te maken van de vooruitgang op het gebied van AI en blockchain-technologie, biedt een nieuwe speler innovatieve toepassingen binnen zijn ecosysteem, waardoor deze wordt gepositioneerd als een sterke concurrent in de crypto-ruimte. Lees verder om erachter te komen of het verstandig is om naar dit project over te stappen.

Casual gaming-voordelen van Minotaurus

Laten we beginnen met Minotaurus, een blockchain-gamingproject dat nu actief wordt besproken door de cryptogemeenschap. Terwijl de eerste voorverkoopfase nog in volle gang is, neemt de buzz eromheen gestaag toe, en velen beginnen zich af te vragen wat het succespotentieel is en of het wel of niet door kan breken in de Hoofdklasse.

Minotaurus betreedt de casual gaming-markt, die 14,78 miljard dollar waard is en volgens Statista naar verwachting met 9% per jaar zal groeien. $MTAUR, het token dat aan de game is gekoppeld, zal naar verwachting een breed scala aan gebruiksscenario’s hebben, variërend van avataraanpassing en spelsnelheidsversnelling tot speciale effecten, skins en nog veel meer.

Nog een paar pluspunten die u kunt overwegen:

  • Toegankelijke toegang: Minotaurus begint met een voorverkoopprijs van slechts $0,00004 per munt, waardoor het toegankelijk is voor vroege deelnemers. Er is potentieel voor een vijfvoudige besparing, met een catalogusprijs van $0,00020.
  • Houdervoordelen: Houders van $MTAUR kunnen verschillende voordelen ontgrendelen, waaronder verwijzingsprikkels voor zichzelf en vrienden, samen met verwervingsbonussen.
  • Beveiligingsprioriteit: Minotaurus geeft prioriteit aan de veiligheid van zijn ecosysteem en de veiligheid van zijn houders. Het slimme contract van het project onderging audits door SolidProof en Coinsult.

Het team achter de game heeft ook laten zien dat ze toegewijd zijn aan het luisteren naar de gemeenschap en het tijdig implementeren van hun ideeën. De kans is groot dat dit project zijn bereik verder kan vergroten.

Zet die stap

Het is dus geen wonder dat iedereen nu aan de eerste uitverkoop wil deelnemen en op de begane grond wil instappen. Kom nu in actie en ontvang -80% korting op $MTAUR.

>> Klik om nu $MTAUR te pakken <<

Scoor een bonus van 5% door code RFC432 te gebruiken bij het afrekenen. Slechts 48 uur geldig sinds dit artikel is gepubliceerd.

Polygon (MATIC) wordt geconfronteerd met een dreigende uitverkoop naarmate de bearish signalen sterker worden

Laten we nu teruggaan naar Polygon (MATIC), het project dat momenteel door turbulente wateren navigeert. Verschillende belangrijke indicatoren wijzen op een aanstaande uitverkoop. Recente analyse wijst op een toename van de slapende oplage, wat wijst op een toegenomen verkoopdruk voor Polygon (MATIC). Het bearish sentiment is sterker geworden nu het worstelt om de steunniveaus op peil te houden en onder kritische drempels zakt.

Op 11 juni daalde Polygon (MATIC) tot onder de significante grens van $0,60, waardoor het een sterk weerstandspunt werd. Dit vormt de basis voor mogelijke verdere dalingen, waarbij het marktsentiment bearish blijft. Technische indicatoren zoals de RSI en de CMF laten neerwaartse trends en kapitaaluitstromen zien. Experts voorzien een mogelijke daling naar het ondersteuningsniveau van $0,50 in de prijs van Polygon (MATIC), een belangrijk niveau in eerdere marktcycli.

Polygon (MATIC) staat voor uitdagingen bij het doorbreken van het weerstandsniveau van $0,75 na verschillende mislukte pogingen. Technische indicatoren zoals de Ichimoku Cloud en MACD duiden op een aanhoudende bearish trend, met een zwak koopmomentum voor een mogelijke omkering. Het handelsvolume van derivaten en de open interesse in Polygon (MATIC) futures en opties zijn aanzienlijk afgenomen, als gevolg van het marktsentiment. Deze factoren duiden op een aanzienlijke bearish druk, wat impliceert dat een herstel op korte termijn van korte duur zou kunnen zijn.

Polygon (MATIC) wordt geconfronteerd met toenemende bearish druk als slapende circulatiepieken, wat wijst op potentiële aanstaande verkopen door langetermijnhouders. Deze trend gaat historisch gezien vooraf aan aanzienlijke prijsdalingen tijdens marktcorrecties. De verhouding tussen marktwaarde en gerealiseerde waarde (MVRV) weerspiegelt ook het negatieve sentiment onder kortetermijnbezitters, wat vaak aanleiding geeft tot verdere verkoop om verliezen te minimaliseren.

Op het dagelijkse tijdsbestek handhaaft Polygon (MATIC) een aanhoudende bearish structuur. Het niveau van $0,59 fungeert nu als een cruciaal weerstandspunt; Als we er niet bovenuit komen, kan de daling zich uitbreiden naar het steunniveau van $0,50, historisch gezien een sterke koopzone, maar de duurzaamheid ervan blijft onzeker te midden van het huidige bearish momentum.

Technische indicatoren bevestigen de uitdagende vooruitzichten. De RSI vertoont een zwakke koopdruk, terwijl de MACD zijn signaallijn nadert, wat wijst op een beperkt momentum van zowel bulls als bears. Handelen onder de Ichimoku Cloud onderstreept de heersende neerwaartse trend. Deze factoren duiden gezamenlijk op een aanhoudende neerwaartse druk op Polygon (MATIC) op de korte termijn.

Conclusie

Polygon (MATIC) staat onder intense bearish druk, wat erop wijst dat er binnenkort een uitverkoop zal plaatsvinden. Het heeft onder de grens van $0,60 geworsteld, wat nu een moeilijk weerstandspunt is. Technische indicatoren zoals RSI en CMF wijzen op een zwak koopmomentum en een kapitaaluitstroom. Te midden van deze moeilijke markt kijken sommigen naar alternatieven zoals Minotaurus (MTAUR).

De voortdurende voorverkoop van $MTAUR-tokens biedt vroege deelnemers aanzienlijke besparingen en een aanzienlijk opwaarts potentieel. Diversificatie naar veelbelovende projecten zoals Minotaurus zou een strategisch voordeel kunnen opleveren naarmate de marktomstandigheden evolueren.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!