Cryptocurrencies klaar om dit jaar volgens experts hun ATHs te verbreken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het langverwachte bull run- en altcoin-seizoen staat voor de deur, wat een potentiële stijging van de cryptocurrency-markt aangeeft. Experts voorspellen dat grote cryptocurrencies dit jaar hun recordhoogtes ooit zullen overtreffen. Momenteel blijft de algemene marktsituatie kalm, maar verleidelijk evenwichtig. Altcoins bevinden zich nog steeds op hun dieptepunt en creëren binnenkort een vruchtbare bodem voor explosieve groei. Zowel investeerders als liefhebbers houden de hitlijsten nauwlettend in de gaten, benieuwd welke munten de leiding zullen nemen. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de crypto’s die klaar zijn voor een doorbraak: dit artikel duikt in de inzichten van experts uit de industrie en belicht de digitale activa die klaar zijn voor opmerkelijke groei.

CYBRO-voorverkoop stijgt voorbij $1 miljoen: Een DeFi-investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-walvissen nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-walvissen en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Toncoin (TON) laadt vooruit: Ogen gericht op het doorbreken van weerstandsniveaus

Toncoin (TON) toont veelbelovend met zijn huidige prijs tussen $6,84 en $8,10, en recente gegevens duiden op een bullish momentum. De munt is de afgelopen week met 4,5% gestegen en de afgelopen maand met maar liefst 18,72%. De recente zesmaandelijkse stijging van 226,85% duidt op een sterk opwaarts potentieel. Met een Relative Strength Index (RSI) van 53,57 is het noch overbought, noch oversold, wat erop wijst dat er meer ruimte is voor groei. Als bulls voorbij de dichtstbijzijnde weerstand van $8,70 kunnen komen, zou het volgende doel $9,97 zijn, wat een indrukwekkende potentiële stijging betekent. Houd rekening met gestage beklimmingen, want het overschrijden van deze niveaus kan TON naar nieuwe hoogten brengen.

Polygon (MATIC) handelt tussen $0,51 en $0,62. De bears hebben onlangs de munt naar beneden getrokken, met een verandering van -3,85% in de afgelopen week en -21,12% in de afgelopen maand. Er zijn echter tekenen van een bullish opleving zichtbaar. De huidige koersbeweging duidt op een mogelijke groei als de bulls het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,67 doorbreken, een stijging van ongeveer 15%. Mocht het momentum aanhouden, dan is het volgende doel $0,77, wat potentieel biedt voor een winst van 25%. Met een Simple Moving Average dat rond de $0,55 schommelt, is de munt klaar voor een comeback als de koopdruk toeneemt. De RSI suggereert dat de koers niet oververkocht is, en dat er bullish kansen zouden kunnen ontstaan.

Pepe (PEPE) toont potentieel te midden van gemengde signalen

Pepe (PEPE) bevindt zich momenteel binnen het bereik van $0,00000954 tot $0,00001233, wat duidt op fluctuerende maar stabiele prijzen. Stieren lijken zwak in vergelijking met beren, aangezien de munt rond het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $0,00001115 zweeft. Er is echter aanzienlijke ruimte voor groei. Als het het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,00001376 doorbreekt, zou PEPE kunnen stijgen naar $0,00001655, wat een stijging van 35% betekent ten opzichte van het huidige bereik. Hoewel er de afgelopen maand een lichte daling van ongeveer 21% heeft plaatsgevonden, wijst de zes maanden durende stijging van ruim 700% van de munt op een sterke mogelijkheid van een herstel, vooral als de marktomstandigheden verbeteren.

Cosmos (ATOM) toont veerkracht te midden van marktuitdagingen, klaar voor groei

Cosmos (ATOM) waadt zich door een moeilijke markt en handelt tussen $6,21 en $7,21. Met hun dichtstbijzijnde weerstand op $7,72 tonen de bulls enige kracht, maar de bears hebben nog steeds grip. Het groeipotentieel is echter veelbelovend. Als ATOM de dichtstbijzijnde weerstand kan doorbreken, zou het kunnen streven naar het volgende niveau op $8,72, wat een mogelijke stijging van meer dan 20% betekent. De Relative Strength Index (RSI) van 47,08 geeft aan dat de koers niet overbought is, waardoor er ruimte is om te groeien. Ondanks een daling van ongeveer 1,29% in één week, heeft Cosmos potentieel nu de cryptomarkt zich opmaakt voor een mogelijke bull run.

Conclusie

TON, MATIC, PEPE en ATOM zijn op de korte termijn minder veelbelovend. De aandacht moet verschuiven naar CYBRO, de nieuwe DeFi-speler die op het toneel verschijnt. Met de eerste release gepland voor het tweede kwartaal van 2024 biedt CYBRO een unieke kans voor vroege investeerders. De CYBRO-tokenvoorverkoop biedt gunstige toegangsvoorwaarden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die vroeg willen beginnen met een potentieel belangrijk project.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!