BlastUP’s $8M voorverkoop triomf ontketent nieuwe investeringsmogelijkheden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

BlastUP, een toonaangevend lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft zojuist zijn voorverkoop afgesloten met een verbluffende fondsenwerving van $8 miljoen. Deze triomf heeft van de grond af aan tot een levendige gemeenschap geleid, die de krantenkoppen haalde in meer dan 100 mediakanalen. In slechts drie maanden is het gebruikersbestand van BlastUP omhooggeschoten en telt nu bijna 20.000 enthousiaste $BLASTUP-tokenhouders.

Terwijl BlastUP zich voorbereidt op het tokengeneratie-evenement (TGE) op 24 juli 2024, introduceert het een spannende nieuwe aanbieding voor degenen die het eerder hebben gemist: de kans om $BLASTUP-tokens te bemachtigen tegen de exclusieve voorverkoopprijs.

BlastUP: Groei stimuleren voor crypto-startups waarbij de eerste IDO’s in recordtijd uitverkocht waren

BlastUP is een geavanceerd lanceerplatform dat de ontwikkeling en lancering van DApps op de Blast-blockchain een boost geeft. Met een missie om snelle groei te stimuleren en de inkomsten voor crypto-startups te maximaliseren, maakt BlastUP zijn motto echt waar: “Groei sneller, verdien meer.”

Ontgrendel vandaag nog exclusieve voordelen met BlastUP!

Als cruciaal startpunt voor crypto-startups op Blast valt de impact van BlastUP niet te ontkennen. Het heeft al drie spectaculair succesvolle IDO’s georkestreerd:

  • CYBRO, een AI-gestuurde opbrengstaggregator, heeft in slechts zes dagen $150.000 opgehaald.
  • Petobots, een GameFi-platform met F2P en inzetmodi, heeft in vier dagen tijd $75.000 binnengehaald.
  • JuicyBet, een Web3 multichain GambleFi-platform, behaalde in slechts twee dagen een verhoging van $ 50.000.

Daarnaast organiseert BlastUP momenteel de privéronde-uitverkoop voor Playtoo, een naadloze brug van Web2-games naar het Web3-tijdperk. De scherp geprijsde $PLY-tokens zijn exclusief beschikbaar voor stakers van LockedBLASTUP.

Deze prestaties benadrukken de effectiviteit van BlastUP bij het helpen van crypto-startups om de groei en inkomsten te versnellen.

Robuuste tokenomics zorgen voor strategische liquiditeit voor BlastUP-tokens

Het native token van BlastUP, $BLASTUP, is de hartslag van het platform en stimuleert de betrokkenheid van gebruikers. Het stelt gebruikers in staat deel te nemen aan initiële dexaanbiedingen (IDO’s) en tot 24% APR te verdienen door middel van staking. Bovendien profiteren houders van exclusieve loyaliteitsbeloningen en speciale toewijzingen van projecten die op BlastUP zijn gelanceerd.

Om de groei te stimuleren en een sterke gebruikersbasis op te bouwen, was 20% van het totale BlastUP-tokenaanbod bestemd voor de voorverkoop, waarbij bijna alle tokens snel werden opgepakt. Bovendien wordt 8% van het totale aanbod gereserveerd voor liquiditeit, wat voor voldoende marktdiepte zal zorgen en de prijs van het token zal stabiliseren wanneer het op de beurzen wordt verhandeld.

Hoe kan ik BLASTUP-tokens verkrijgen?

Blastbox V2 biedt de laatste kans om $BLASTUP-tokens te krijgen vóór TGE

BlastUP maakt zich op voor zijn tokengeneratie-evenement (TGE) op 24 juli 2024. Terwijl $BLASTUP-tokens tijdens de voorverkoop voor slechts enkele centen beschikbaar waren, zullen ze binnenkort voor $0,1 per stuk worden genoteerd. Maar er is nog steeds een manier om ze tegen de voorverkoopprijs te krijgen.

Het kopen van Blastbox V2 is nu de enige manier om het BLASTUP-token tegen de voorverkoopprijs te krijgen. Deze buitendoos zit boordevol $BLASTUP-tokens en boosterpunten, die de meest actieve communityleden belonen.

Dit is wat eigenaren van Blastbox V2 krijgen:

  • Exclusieve toegang tot launchpad-IDO’s en speciale beloningen
  • Deelname aan Airdrops voor gratis tokens en NFT’s
  • Hogere inzetrente op $BLASTUP, waardoor uw inkomsten stijgen

Met slechts 9999 Blastbox V2-eenheden beschikbaar, zullen deze limited edition-schatten snel verkopen, dus het is het beste om snel te handelen en ze veilig te stellen voordat ze allemaal weg zijn!

Conclusie

BlastUP heeft zijn aanvankelijke triomf in de voorverkoop omgezet in een krachtig momentum, waardoor meer dan $8 miljoen is opgehaald en de community is uitgebreid naar bijna 20.000 enthousiaste tokenhouders. Het succes van BlastUP heeft zich gevestigd als een hoeksteen voor startups op het gebied van cryptocurrency en wordt gevoed door zijn niet-aflatende toewijding aan beveiliging en gebruikersbetrokkenheid. Met de introductie van de opwindende nieuwe Blastbox V2 en een focus op het leveren van premium IDO’s, zal BlastUP zijn leiderschap binnen het Blast blockchain-ecosysteem verstevigen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!