Volgens experts onmisbare cryptocurrencies vóór goedkeuring Solana ETF

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bull run en altcoin-seizoen staan ​​voor de deur en beloven een stijging van de waarde van cryptocurrency. De markt blijft kalm terwijl beleggers hun adem inhouden, wachtend op de volgende grote doorbraak. Altcoins staan ​​nog steeds op hun dieptepunt en kunnen elk moment uitbarsten. Het geroezemoes rond de mogelijke goedkeuring van een Solana ETF voedt de verwachting. Experts suggereren dat bepaalde cryptocurrencies uitstekende kandidaten zijn voor aanzienlijke groei. Deze intrigerende mix van marktomstandigheden en voorspellingen van deskundigen maakt het van cruciaal belang om te weten welke munten u in de gaten moet houden. Ontdek in dit artikel de onmisbare cryptocurrencies die explosieve winsten zouden kunnen boeken vóór de goedkeuring van de Solana ETF.

BlastUP biedt laatste kans om $BLASTUP vóór zijn TGE te krijgen

In iets meer dan drie maanden na de lancering heeft BlastUP zijn cruciale rol in het Blast-ecosysteem al bevestigd en dient het als baanbrekend lanceerplatform voor crypto-startups. Het heeft in de voorverkoop een fenomenale $8 miljoen opgehaald en een bloeiende gemeenschap van bijna 20.000 $BLASTUP-houders gevormd. In overeenstemming met zijn doel om de groei te versnellen, heeft BlastUP al vier succesvolle Initial DEX Offers (IDO’s) gelanceerd, waarmee nieuwe projecten worden geholpen een sterke basis te leggen voor een geweldige start.

Momenteel bereidt BlastUP zich voor op het tokengeneratie-evenement dat gepland staat voor 24 juli 2024. BlastUP-tokens (BLASTUP), die tijdens de voorverkoop voor centen werden verkocht, zullen bij de aanbieding $0,1 kosten.

Laatste kans om BLASTUP Token te kopen tegen de beste prijs!

De enige manier om het BLASTUP-token nu tegen de voorverkoopprijs te krijgen, is door Blastbox V2 te kopen. Het is een loot box die een bepaald aantal $BLASTUP en Booster Points bevat, speciale tokens die worden gebruikt om de meest actieve communityleden te belonen.

Degenen die Blastbox V2 kopen, krijgen een schatkist die hen toegang geeft tot een aantal privileges. Eigenaars van Blastbox V2 kunnen:

  • Krijg toegang tot de IDO’s van het lanceerplatform en ontvang exclusieve beloningen
  • Neem deel aan airdrops en ontvang gratis tokens en NFT’s
  • Ontvang een hogere rente voor het inzetten van $BLASTUP

Belangrijk is dat het aanbod van Blastbox V2 beperkt is tot 9999. De schaarse beschikbaarheid kan de vraag snel doen stijgen, dus het is verstandig om op te schieten en deze zeldzame lootboxes te kopen nu het nog kan.

Koop Blastbox V2 nu het nog kan

Solana (SOL) bereidt zich voor op een potentiële doorbraak als hogere doelen in de roos

Solana (SOL) is veelbelovend en blijft binnen het bereik van $120,66 tot $144,15. De munt heeft een wekelijkse stijging van meer dan 8% gekend, wat aangeeft dat de stieren aan kracht winnen voor een uitbraak. Als SOL voorbij het belangrijkste weerstandsniveau van $159,66 kan komen, zou het verder kunnen klimmen naar het volgende doel op $183,15, een potentiële winst van ongeveer 30% ten opzichte van de huidige niveaus. Nu het 10-daagse Simple Moving Average rond de $147 ligt, zou het overschrijden van dit punt een goed teken kunnen zijn voor bulls. Ondanks de recente maandelijkse daling toont de zesmaands winst van bijna 42% een sterk groeipotentieel. Houd de steun van $112,68 in de gaten als de beren terugkeren.

Optimism (OP) toont potentieel voor bullish groei te midden van de huidige prijsstrijd

Optimism (OP) wordt momenteel verhandeld binnen een bereik van $1,53 tot $1,99, wat wijst op een gemengd sentiment op de markt. Bulls worden geconfronteerd met uitdagingen rond het weerstandsniveau van $2,28, terwijl de steun standhoudt op $1,35. Ondanks een recente dip met een daling van 30% in de afgelopen maand, blijft het groeipotentieel van de munt sterk. Als het optimisme erin slaagt om voorbij de $2,28 te breken, zou het kunnen stijgen naar $2,75, wat een mogelijke winst van meer dan 40% betekent. De Relative Strength Index op 47,31 duidt op een evenwichtige koop- en verkoopdruk, maar met het juiste momentum zou er een bullish rally in het verschiet kunnen liggen. Houd deze belangrijke niveaus in de gaten voor mogelijke opwaartse actie.

Aptos (APT) blijft stabiel met ruimte voor stijging

Aptos (APT) handelt momenteel tussen $6,07 en $7,66, wat duidt op een consolidatiefase. De bulls lijken stabiel, aangezien de huidige prijs boven de 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden van respectievelijk $7,02 en $6,89 blijft. Met een RSI van 52,08 is er groeipotentieel. Als het de dichtstbijzijnde weerstand op $8,58 doorbreekt, zou het nog eens 17% kunnen stijgen naar het tweede weerstandsniveau van $10,16. Omgekeerd, als de prijs daalt, zou een sterke steun van $5,41 en $3,83 de daling kunnen verzachten. Recente prijsveranderingen duiden op een evenwichtige strijd tussen bulls en bears, maar een doorbraak uit de weerstand zou een nieuwe rally kunnen veroorzaken.

Jito (JTO) klaar voor uitbraak terwijl bulls zich opmaken

Jito (JTO) handelt momenteel tussen $2,05 en $2,76, met tekenen van potentiële groei. Ondanks een daling van 33,6% in de afgelopen maand, is de munt de afgelopen week met 4,08% gestegen. De RSI staat op 43,45, wat aangeeft dat de koers nog niet oversold is. De huidige voortschrijdende gemiddelden van $2,50 en $2,40 duiden op stabiliteit. Stieren hebben hun ogen gericht op de dichtstbijzijnde weerstand op $3,21, een sprong van bijna 40% ten opzichte van de lagere range. Als het wordt gebroken, is het volgende doel $3,92, wat bijna 90% hoger zou zijn dan het huidige dieptepunt. De beren zijn zwak en de stieren kunnen binnenkort een veelbelovende stijging te zien geven.

Conclusie

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!