Notcoin en MTAUR anticiperen op significante rally na $5M NOT verwijdering uit circulatie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Notcoin (NOT) haalde onlangs de krantenkoppen met de strategische verwijdering van 3 miljoen Notcoin (NOT)-tokens uit de circulatie. Deze stap, gericht op het vergroten van de waarde en schaarste van het token, betekent een sterke betrokkenheid bij de langetermijnvisie van het project. Door het totale aanbod te verminderen positioneert Notcoin (NOT) zichzelf gunstig in de markt, in afwachting van een positieve reactie van de cryptogemeenschap. Verwacht wordt dat deze belangrijke burn-gebeurtenis de vraag zal stimuleren en mogelijk de marktwaarde van het token zal verhogen, wat de proactieve stappen zal demonstreren die het Notcoin (NOT)-team heeft genomen om de groei en stabiliteit van het project te garanderen.

Op soortgelijke wijze is er nog een project dat klaar lijkt voor een aanzienlijke rally. Hoewel het onafhankelijk van Notcoin (NOT) opereert, weerspiegelt de verwachte rally een bredere trend in de cryptomarkt waar strategische aanpassingen mogelijk kunnen leiden tot meer interesse en activiteit. De proactieve benadering van deze munt en het anticiperen op de marktdynamiek benadrukken het potentieel voor groei en betrokkenheid. Bovendien is deze munt uitstekend geschikt voor degenen die niet over al te veel middelen beschikken.

Geen groot budget? Geen probleem – Minotaurus is hier!

Notcoin (NOT) werd uitvoerig besproken in de intro, dus het is logisch om te beginnen met het niet genoemde project, een brutale nieuwkomer op de markt.

Om met een kleiner budget de cryptocurrency-markt te betreden, kan Minotaurus een geweldig project zijn om uit te proberen. De Minotaurus, de hoofdpersoon van het kernspel van dit voorverkoopproject, heeft de taak om door eindeloze labyrinten te navigeren, tegen monsters te vechten, hindernissen te overwinnen en in-game valuta te verzamelen.

De game wordt aangedreven door blockchain-technologie en wordt beschouwd als een hybride casual game. En nu is het een goed moment om te zien wat het opwaartse potentieel kan bieden, aangezien er een prijsverlaging van 80% beschikbaar is.

Redenen waarom Minotaurus perfect is voor marktdeelnemers met een laag budget:

  • Betaalbare toegang. In de eerste fase van de voorverkoop kost elk $MTAUR-token slechts $0,00004, een fractie van de aanbiedingsprijs van $0,00020. Die prijsverlaging van X5 zal echter niet eeuwig duren.
  • Mogelijkheid tot succes. Als het token een andere waarde heeft, maakt u mogelijk deel uit van een succesvolle onderneming.
  • Sterk marktpotentieel. De casual gaming-industrie zal naar verwachting in 2027 een waarde van 19,92 miljard dollar bereiken, een groei van 9% per jaar, zoals Statista ons vertelt.
  • Bonussen en incentives. Maximaliseer uw potentieel met bonusverwerving en verwijzingsprikkels.
  • In-game voordelen. Krijg unieke Minotaurs, personaliseer je avatar, ontgrendel exclusieve gebieden, ga een level omhoog, speel minigames, krijg snelheidsboosts, enz.

Kun je nu meedoen?

Met Minotaurus kunnen zelfs marktspelers met kleinere budgetten betrokken raken bij een project met veel belofte, iets dat zich snel kan ontwikkelen. Degenen die het meeste uit hun bijdragen willen halen met zo min mogelijk risico, kunnen zich onmiddellijk aansluiten en profiteren van een prijsverlaging van 80% voor de verkoop en prioriteitstoegang tot gamefuncties.

>> Maak je klaar om 80% te besparen… en meer <<

Voor een booster van 5% – Gebruik OEJ418, maar schiet op. Het is pas 48 uur na publicatie van het artikel beschikbaar.

Notcoin (NOT) stijgt tijdens massale tokenverbranding en incentiveplan

Nu kunnen we teruggaan naar Notcoin (NIET). Voor degenen die het niet weten: het is een play-to-earn clicker-gametoepassing op Telegram, die een aanzienlijke boost heeft gekregen, waarbij de waarde met meer dan 10% is gestegen na een reeks strategische stappen van het ontwikkelingsteam. De handelswaarde van het token piekte onlangs en bereikte $0,01572, wat een opmerkelijke stijging betekent in zowel de marktkapitalisatie als het handelsvolume.

De stijging volgt op een cruciale aankondiging op 25 juni, waarbij het team van Notcoin (NOT) een substantiële tokenburn ter waarde van $3 miljoen onthulde.

Deze stap maakt deel uit van een bredere strategie om de tokenomics te verbeteren door het totale aanbod te verminderen, waardoor schaarste ontstaat en mogelijk de waarde van het token stijgt. Daarnaast is er een stimuleringsplan ter waarde van $4,2 miljoen geïntroduceerd, specifiek gericht op het belonen van Gold- en Platinum-gebruikers van het Notcoin (NOT) Explore-platform.

Op het moment van de aankondiging steeg de marktkapitalisatie van Notcoin (NOT) met 10% tot $1,6 miljard, waarmee het volgens CoinMarketCap de 56e grootste crypto-activa werd. Het dagelijkse handelsvolume kende ook een stijging van 22% en bereikte $470 miljoen. Deze recente activiteit benadrukt een groeiende interesse en vertrouwen onder investeerders, waarschijnlijk versterkt door de proactieve maatregelen van Notcoin (NIET) om waarde voor zijn gemeenschap te creëren.

Marktanalisten zijn optimistisch over het traject van Notcoin (NOT). De recente prestatie van het token suggereert een mogelijke doorbraak uit het huidige dalende wigpatroon, wat wijst op mogelijke nieuwe hoogtepunten in de nabije toekomst. De lopende airdrop-campagne, die belooft $2,5 miljard aan Notcoin (NOT)-tokens onder de gemeenschap te verdelen, zal naar verwachting ook verdere groei en betrokkenheid stimuleren.

Conclusie

De recente strategische initiatieven van Notcoin (NOT), waaronder een substantiële tokenburn van $3 miljoen en een incentiveplan van $4,2 miljoen, hebben de marktwaarde en het handelsvolume aanzienlijk verhoogd. Op dezelfde manier lijkt Minotaurus (MTAUR), volgens sommige voorspellingen van deelnemers, klaar voor aanzienlijke groei met zijn strategische aanpassingen en voorverkoopprikkels, die een bredere trend in de cryptomarkt weerspiegelen. Door early bird-voordelen aan te bieden en zich te richten op de potentieel lucratieve casual gaming-industrie, wil Minotaurus een grote gebruikersbasis aantrekken en langdurige betrokkenheid bevorderen. Op dit moment lijkt het echt een winnaar, vooral als je niet te veel geld hebt om te gebruiken.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.