Laten we het hebben over tokenomics: Shiba Inu, Raboo en Notcoin

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Tokenomics is een van de indicatoren van een succesvol project, omdat de tokendistributie de plannen van de ontwikkelaars voor ontwikkeling en gemeenschapsbetrokkenheid laat zien. Het tokenaanbod van Shiba Inu is een groot nadeel geweest voor de SHIB-prijsgroei, en Notcoin (NOT) heeft mogelijk binnenkort een tokenburn nodig, gezien het enorme aanbod.

Raboo ($RABT) heeft aantekeningen gemaakt van de huidige meme-munten, en naast winst en plezier zijn er ook veel plannen die bijdragen aan een lang leven. Er is een totaal aanbod van 1,8 miljard $RABT-tokens, en 1.134.000.000 daarvan zijn toegewezen aan de huidige doorlopende voorverkoop.

We hebben ook nieuws over de lopende RABT-voorverkoop.

Shiba Inu: Token burns om de SHIB-prijs levend te houden

Meme-munten worden gelanceerd met doorgaans grote tokenvoorraden, om ervoor te zorgen dat het token voor iedereen beschikbaar is. De massa aan tokens kan er echter voor zorgen dat de prijs niet stijgt.

Een voorbeeld is het Shiba Inu-project dat in 2020 met ongeveer 1 biljard tokens werd gelanceerd. Het enorme aanbod is weer achtervolgd, omdat de SHIB-prijs gemakkelijk terugloopt als er weerstandsniveaus worden aangetroffen. Ook Shiba Inu heeft sinds 2021 geen nieuwe ATH meer kunnen bereiken, omdat de verkoopdruk en de cryptowinters de ontwikkeling van het platform beïnvloedden.

Shiba Inu heeft een strategische zet gedaan door tokens te verbranden in een poging de prijs ervan te verhogen door schaarste te bevorderen. Vanaf 25 juni van dit jaar zijn er meer dan 410 biljoen tokens verbrand.

Notcoin: Lancering, airdrops… wat is het volgende? Token burns?

Notcoin registreerde dit jaar een van de grootste lanceringen in de cryptowereld, toen gebruikers zich verzamelden om een ​​stukje te krijgen van wat het te bieden heeft. NOT begon zijn campagne in december 2023 en de eerste investeerders werden in mei beloond met het hoogste rendement toen Notcoin in de hitlijsten verscheen.

Sinds de lancering hebben we ook meer Notcoin-aanbiedingen gezien, vooral de recente airdrops. Deze evenementen zorgen voor meer NOT-tokens in omloop, maar het project moet rekening houden met winstnemingen en verkoopdruk. Notcoin heeft al de nawerkingen van een tokendump ervaren.

De NOT-prijs daalde vorige week met 11% na de airdrop, wat wijst op winstnemingen. Zelfs nu wachten de meeste houders eenvoudigweg op meer stijgingen op de NOT-grafieken voordat ze hun bezit ruilen voor andere altcoins.

Er is veel ervaring met tokenomics van de bestaande memes en gaming-tokens, en zoals gewoonlijk heeft Raboo aantekeningen gemaakt.

Raboo: Tokenomics om winst op de lange termijn te garanderen

In tegenstelling tot het typische meme-project heeft Raboo zijn tokenaanbod onder de twee miljard gehouden, meestal omdat het van plan is om de $RABT-tokenprijs een opwaartse trend te zien behouden. Met een stevige grip op het aanbod en het merendeel van de tokens bij de gemeenschap, is Raboo veilig voor de toekomst.

Ten eerste is 63% van het totale aanbod van 1,8 miljard dollar bestemd voor de voorverkoop, zodat de $RABT-gebruikers een voordeel hebben bij de besluitvorming. Toch is bij distributie aan de gebruikers 7,5% van het tokenaanbod gereserveerd voor beloningen die de portemonnee van Raboo-gebruikers zullen vergroten, op voorwaarde dat ze deelnemen aan leuke spellen en competities.

Hun bijdragen komen in de vorm van het plaatsen van GIF’s en afbeeldingen voor het maken van meme’s. Terwijl de gebruikers hun meme-waardige inhoud posten, beloont het platform hen in ruil daarvoor met $RABT-tokens.

Voor marketing en branding hebben de Raboo-ontwikkelaars 17% van de tokens ingezet om bij te dragen aan campagnes op mediaplatforms. Ten slotte is er Raboo’s token burn-gebeurtenis (2,5% van het tokenaanbod) om de $RABT-prijs te allen tijde onder controle te houden. Er zijn nog steeds veel 1,8 miljard tokens in omloop, en de deflatoire maatregelen zorgen ervoor dat gebruikersactiva veilig zijn voor prijsmanipulatie.

Conclusie

Terwijl Raboo zich zorgen maakt over het veranderen van de kwaliteit van memes op de markt, geeft de tokendistributie van het project duidelijke plannen voor de toekomst weer. Bovendien heeft de gemeenschap al een voordeel bij de besluitvorming, omdat zij een groot deel van het $RABT-aanbod in handen zullen hebben.

En aangezien er een 100x-pomp in behandeling is wanneer Raboo op topbeurzen wordt genoteerd, is een investering in $RABT bijna een no-brainer. Maar je moet je haasten: de voorraad tokens in de voorverkoop zal niet eeuwig duren.

Koop vandaag nog uw Raboo-tokens voor $0,0048 en neem genoegen met droomwinsten.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!